złotooka kotka pisze:Lepsza jest soja po bretonsku. Mniam
nie wiem, nie jadlam. Soja mi sie jakos zle kojarzy .
a rybki tez uwielbiam - nawet takie z puszki w pomidorach
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
sanguis pisze:jest mistrzem,a juz szczegolnie jak pisza to faceci
sanguis pisze:jestem mistrzem babki
sanguis pisze:i tak nie wierze ze tyle osob gotuje
sanguis pisze:ja to generalnie czosnek daje do wszystkiego,hehe
złotooka kotka pisze:Ooo taaak! Dobrze zrobiona rybka jest pyszniasta
Mysiorek pisze:A smakuje komuś czernina?
sanguis pisze:panga-dobra rybka, bardzo dobra:)
sanguis pisze:ja tam nie musze wymyslac nic na potrzebe tego forum
sanguis pisze:czy ty w ogóle wiesz co to babka ziemniaczana
sanguis pisze:lub kiszka(mniam mniam)
sanguis pisze:sękacza-przebij
sanguis pisze:zjadlbym teraz pieczone skrzydelka z qrczaka w panierce z bulki tartej polane sosem czosnkowo miodowym
Elspeth pisze:Najwiecej przyjemnosci oczywiscie sprawia mi gotowanie dla osoby bliskiej sercu, wtedy nawet gotuje ze spiewem na ustach Usmiechnij sie!
sanguis pisze:moon jaki jogurt?
sanguis pisze:o ile w ogóle wiesz co to sola...
sanguis pisze:ze lubie tatara
sanguis pisze:wymienmy sie jakimis przepisami
Pegaz pisze:a ryb nie tkne nawet kijem.. Aniolek
Yasmine pisze:Soja mi sie jakos zle kojarzy usmiech.
mrt pisze:Widział ktoś faceta, który wie, co to jest beszamel?!
sanguis pisze:nawet baby moga pic to bez klopotu
sanguis pisze:a teraz to nic nie gotuje bo mi wszystko do pokoju przynosza
sanguis pisze:hmmm ty chcialas napisac tam gon babo czy myle sie
sanguis pisze:tak ci sie wydaje ze nie mozesz ginu pic,
sanguis pisze:a ciekawe czy nalewke mozna wlac nop do takiego gulaszu z qrczaka
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 401 gości