Otoczony przez kobiety.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Joe
Entuzjasta
Entuzjasta
Otoczony przez kobiety.

Postautor: Joe » 06 paź 2005, 00:27

Ostatnio coraz więcej kobiet pojawia sie w moim otoczeniu. Praktycznie znam ich całe mnustwo. Większość z nich to wolne osoby. Jednak nie wiadomo czemu z żadną nic nie wychodzi. Wszystkie sprawiają wrażenie jakby mnie obserwowały, analizowały ale trzymały na dystans. Co chwile widze, jak któraś rzuca na mnie spojrzenia, puszcza oczka uśmieszki itp.. jednak wszystko jest na dystans...
Oracam sie w wielu środowiskach niezależnych od siebie. I w każdym powtaża się ten scenariusz.
Czemu tak sie dzieje o co moze im chodzić. I jak sie mam w tym wszystkim ustawić?
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 06 paź 2005, 00:47

Bo lubią byc adorowane. Nie można im pozwoić na 1 krok :D Tkami sie tylko wydaje, niesłuchaj mnie .
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 06 paź 2005, 11:40

Joe pisze:Praktycznie znam ich całe mnustwo. Większość z nich to wolne osoby.

Powiedz, gdzie tak jest a tam przyjade ;)
Awatar użytkownika
starzec
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: starzec » 06 paź 2005, 15:44

Joe pisze:Wszystkie sprawiają wrażenie jakby mnie obserwowały, analizowały ale trzymały na dystans. Co chwile widze, jak któraś rzuca na mnie spojrzenia, puszcza oczka uśmieszki itp.. jednak wszystko jest na dystans...

Joe pisze:Czemu tak sie dzieje o co moze im chodzić.

a spróbowałeś chociaż porozmawiać z którąś z nich? <aniolek2>
Adamo

Postautor: Adamo » 06 paź 2005, 16:03

Normalna rzecz :) pewno jestes przystojny zadbany itp ... :) Ja też tak mam ale przeważnie z kobietami starszymi a nawet duzo starszymi :) nie ma co sie martwic ciesz sie :D Chyba dlatego spotykam sie ze starszymi odemnie :) bo młodsze inaczej patrzą na świat :) albo inaczej na mnie <aniolek2> I nie masz co sie martwić / tylko pogadac , zagadać , to nic nie kosztuje :) Nawet jesli rozmawiasz a dalej z tego nic nie wychodzi to trudno Wiele kobiet dziennie sie spotyka i każda jest inna <browar>
Joe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Joe » 06 paź 2005, 16:05

a spróbowałeś chociaż porozmawiać z którąś z nich?

Pewnie, że tak. Przewaznie słyszałem teksty typu: "nie szukam chłopaka, zostańmy przyjaciółmi"

Adamo pisze:I nie masz co sie martwić / tylko pogadac , zagadać , to nic nie kosztuje usmiech

Gdybym tego nie robił to bym nie znał tylu kobiet.
dE
Bywalec
Bywalec
Postautor: dE » 06 paź 2005, 17:31

Obsession i juz :f
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 06 paź 2005, 17:48

moze jestes glupi? :) i nadajesz sie tylko do zartow? :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 06 paź 2005, 23:40

Joe pisze:Ostatnio coraz więcej kobiet pojawia sie w moim otoczeniu. Praktycznie znam ich całe mnustwo. Większość z nich to wolne osoby. Jednak nie wiadomo czemu z żadną nic nie wychodzi. Wszystkie sprawiają wrażenie jakby mnie obserwowały, analizowały ale trzymały na dystans. Co chwile widze, jak któraś rzuca na mnie spojrzenia, puszcza oczka uśmieszki itp.. jednak wszystko jest na dystans...
Oracam sie w wielu środowiskach niezależnych od siebie. I w każdym powtaża się ten scenariusz.
Czemu tak sie dzieje o co moze im chodzić. I jak sie mam w tym wszystkim ustawić?

One tyle robia, ze malo Ci na glowe nie wejda, a Ty dla odmiany "palcem nie kiwniesz" <pijak> Jak masz sie w tym wszystkim ustawic ?? najlepiej "okoniem" jak dotychczas <pijak> mam wrazenie ze z jakiejs innej epoki tu przybyles <hmm>
pozdrawiam
<browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 06 paź 2005, 23:50

Może sprawiasz wrażenie osoby niedostępnej?
Więcej się uśmiechaj, ottwórz się bardziej, więcej rozmwiaj.
Ot tyle, to naprawdę proste..
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Joe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Joe » 08 paź 2005, 19:00

One tyle robia, ze malo Ci na glowe nie wejda, a Ty dla odmiany "palcem nie kiwniesz" Jak masz sie w tym wszystkim ustawic ?? najlepiej "okoniem" jak dotychczas mam wrazenie ze z jakiejs innej epoki tu przybyles Hmmm

Właśnie dla mnie jest to dziwne, bo ile razy chce sie jakoś bardziej zakręcić wokół którejs kobirtki, to zainteresowanie jakby się kończy.
Co mam zrobić, bo już sam nie wiem.

natasza pisze:Może sprawiasz wrażenie osoby niedostępnej?
Więcej się uśmiechaj, ottwórz się bardziej, więcej rozmwiaj.
Ot tyle, to naprawdę proste..

hahaha, robie to ciągle, uśmiecham się rozmawiam itp... Ale ciągle czegoś tam barkuje... w dodatku nie wiem czego.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 08 paź 2005, 20:43

Joe pisze:Właśnie dla mnie jest to dziwne, bo ile razy chce sie jakoś bardziej zakręcić wokół którejs kobirtki, to zainteresowanie jakby się kończy.
Co mam zrobić, bo już sam nie wiem.

sama nie wiem , moze zmien plyn po goleniu <hmm> <aniolek2> <aniolek2>
Aguś

Postautor: Aguś » 08 paź 2005, 21:01

Joe pisze:Właśnie dla mnie jest to dziwne, bo ile razy chce sie jakoś bardziej zakręcić wokół którejs kobirtki, to zainteresowanie jakby się kończy.

moze spruboj na jakis chwyt? typu: powiedz ze jestes nieszczesliwy w swoim zwiazku, ze twoja kobieta cie nierozumie, ze szukasz pocieszenia? niewiem...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 08 paź 2005, 21:03

moze spruboj na jakis chwyt? typu: powiedz ze jestes nieszczesliwy w swoim zwiazku, ze twoja kobieta cie nierozumie, ze szukasz pocieszenia? niewiem...

zapomnij, taki facet nic "nie zlapie", kobieta pomysli ze to mieczak <pijak>
Aguś

Postautor: Aguś » 08 paź 2005, 21:07

ale sa takie ktore chca pokazac ze lepiej sie zaopiekuja takim facetem. to sie nazywa wybujaly instynkt macierzynski. szczegolnie u kobiet ktore sa najstarsze wsrod rodzenstwa.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 08 paź 2005, 21:17

Joe pisze:moze spruboj na jakis chwyt? typu: powiedz ze jestes nieszczesliwy w swoim zwiazku, ze twoja kobieta cie nierozumie, ze szukasz pocieszenia? niewiem...

Nie jestem kobieta, ale nie wydaje mi sie ze to jest dobry pomysł. Poatym jesli ktoś powie cos takiego to kobieta moze to odebrać jako przyjacielska rada, a co za tym idzie zaszyfladkowac jako przyjaciela ;)
3000GT

Postautor: 3000GT » 08 paź 2005, 21:25

moze on właśnie sprawia wrazenie tylko przyjaciela , a nie materialu na chlopaka
Adamo

Postautor: Adamo » 08 paź 2005, 21:30

A może może może po prostu trafia na nieodpowiednie <aniolek2> a sam jest nieodpowiedni dla tych nieodpowiednich <browar>
prien

Postautor: prien » 09 paź 2005, 00:23

A może się ślinisz do każdej (bez obrazy) i one to widzą... i odrazu mówią że chca tylko przyjaźni. Może po prostu miej olewke na nie... usmiechaj sie i rozmawiaj jak Cię zaczepią ale tak zajmij sie bardziej swoimi sprawami :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”