Zagadkowy cytat

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 17 maja 2006, 13:24

Ta, Clarkson to ma porcelanę, ale taką z pudru. :]
Kocha się mimo wad? No popatrz. To czemu On Twoich wad nie akceptuje? Np. Twojego wyglądu? Hmm?

Paddy albo się nie wyleczy wcale, albo długo będzie wegetować w tym sosie, aż się zakisi w tym kwasie na smród.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 maja 2006, 13:53

paddy pisze:stwierdził że pewnie mam w tym dużo racji i powiedział mi, że łątwiej byłoby mu gdybym wyglądała tak jak na takim jednym zdjeciu

ja bym wiała, nie wazne co bym czuła wiała bym byle dalej. Facet który stawia warunek, masz byc jak na focie jest dlamnie przegrany, znaczy ktos p
paddy pisze: . . .
paddy pisze:mam dowody i to liczne na to.

dowody na nieuzywanie fiuta, a to ciekawe. co sledzisz go ??
paddy pisze:chciałabym wiedzieć tylko jak się zachowywać i wyglądać (mniejwięcej chociaż strój) żeby go powiedzmy "uwieźć" stylem bycia
a co chcesz sie bawic w przebieranki :>
jak mozna doradzic ciuchy osobie której sie na ocxzy nie widziało. Jeden sie we mnie zakochał jak byłam w lasku na rowarze, brudna, spocona , bo naprawiałam łańcuch, inny na przyjeciu, kiedy byłam w kiecce wieczorowej, jeszcze inny jak wracałam zwyczajnie ubrana z uczelni, innych ciuchów okolicznosci wymieniac nie bede.
Sasetka pisze:to jest koles z takich ktorzy jutro moga oglosic ze ida do zakonu, a pojutrze rzucic sie Paddy do stop i powiedziec, ze zyc bez niej nie moga...

i własnie dlatego powinna wiac, facet który nie wie czego cvhce i do tego jeste wielki9m egoista tragedia jak dla mnie
Każdemu facetowi podobaja sie jakies znane panny, to normalne, mojemu tez sie kilka podoba, uweaza je za ładne. I co mam ryczec. skoro on nie moze sie zakochac bo masz piegi to ja juz pytan chyba nie mam :/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 maja 2006, 13:55

Dzindzer pisze:własnie dlatego powinna wiac, facet który nie wie czego cvhce(...)tragedia jak dla mnie
Sasetka sama takiego mialas. Pomysl jak to sie skonczylo a jak tu sie skonczyc moze. :]
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 17 maja 2006, 14:30

i Pan-Wielka-Milosc-Az-Po-Grob-Paddy wlasnie znalazl sobie kolejna dziewczyne, oczywiscie olewajac wyzej wymieniona. Ehhhh :/ Chyba nawet juz ja zwatpilam :/
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 17 maja 2006, 14:31

Sasetka pisze:Pan-Wielka-Milosc-Az-Po-Grob-Paddy wlasnie znalazl sobie kolejna dziewczyne
To bylo do przewidzenia :D
Ale obawiam sie, ze to wcale nie otrzezwi paddy :>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 17 maja 2006, 14:33

Ale głupie te baby <hahaha>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 maja 2006, 14:38

Pan-Wielka-Milosc-Az-Po-Grob-Paddy wlasnie znalazl sobie kolejna dziewczyne, oczywiscie olewajac wyzej wymieniona. Ehhhh :/ Chyba nawet juz ja zwatpilam

wiec moze chociaz Ty wybijesz tego faceta kolezance z głowy
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 15:32

DObra, koniec sielanki :]
Zmieniam się i dla siebie i dlatego żeby zobaczył co stracił.
Napisałam mu na gg: "nie powiem jak to boli.... powiem więcej.... ŻEGNAJ........ "
No i sie nawet nie odezwał a z tamtą już kreci, chyba się zakochał :/
nie wiem czy bedzie z nią długo.... wiem jedno....
Zrobię teraz tak, jak mi poradzicie, dostosuję się, tylko please....
nie każcie mi go wybijac sobie z głowy, moge po nim jechac lub cos, ale nie chce tak całkiem zakonczyc tego :/ i palić mostów. I tak bede go czasem widywać, jakos to musi byc.... a i sorki ze tak jechalam na Was :]
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 17 maja 2006, 15:35

paddy pisze: nie chce tak całkiem zakonczyc tego i palić mostów.

I to jest Twój największy błąd!

[ Dodano: 2006-05-17, 15:42 ]
Po co to robisz? Będziesz cierpieć i mimo wszystko mieć nadzieję, że zerwie z tamtą i znowu przyjdzie do Ciebie. I założę się, że jeśli coś nie będzie mu się układać to przyjdzie i znowu Cię przeleci, a Ty będziesz znowu tu wszystkim dupe zawracać. Więc nie lepiej odciąć się od tego? Skasować numery tel. gg i wszystko inne i żyć swoim życiem, nawet gdyby to miało oznaczać zaczynanie tego życia "od nowa".
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 16:21

ale tak sie nie da, bo za duzo ws[pomnien itd wszystko mi go przypomina, byl moim zyciem a terz co? jak mam zaczac na nowo :/ nie, nie bede juz jego "ścierką" chce tylko, zeby nadszedł taki dzien, ze to on bedzie chciał, a wtedy ja bede trzymac go przy kluczu. wiem ze mało realne, ale takie marzenia :/
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 17 maja 2006, 16:32

paddy pisze:wiem ze mało realne, ale takie marzenia

To wcale nie jest realne, terapia szokowa i będzie ok. Odetnij się całkowicie od niego i wszystkiego co z nim związane. Nie kontaktuj się nim, nie chodz za nim, staraj sie nie chodzić w miejsca, w których wiesz, że na pewno go spotkasz. Daj czas sobie. I żyj i ciesz się, że ludzie tu jeszcze chcią Ci pomagać po tym co nagadałaś.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 maja 2006, 16:40

paddy pisze:moge po nim jechac lub cos, ale nie chce tak całkiem zakonczyc tego :/ i palić mostów.

jadac po kims palisz mosty, czasami nawte ten na którym sama stoisz :]
paddy pisze:nie każcie mi go wybijac sobie z głowy

żyj dla siebie, nie dla niego. zniknij, moze sam uleci ci z głowy
broken18 pisze:I założę się, że jeśli coś nie będzie mu się układać to przyjdzie i znowu Cię przeleci

tez bym sie załozyła, tylko z kim.
broken18 pisze:żyć swoim życiem, nawet gdyby to miało oznaczać zaczynanie tego życia "od nowa".

dokładnie, kiedys trzeba zaczac zyc swiadomie. a łatwiej zaczac od nowa w wieku lat 18 niz np.30. To Ywoje zycie, moze byc piekne, moze dawac cos tobie i Twoim bliskim, a moze byc jedna wielka poczekalnia, bedziesz w bólach czekała na cos co nie nasyapi. Masz 18 lat swiat stoi otworem.
Nie widzisz, że facet sie toba bawi, zwodzi cie. Najpierw przeszkoda była była, nic przeczekałas, potem dał szanse tobie i jakiejs z netu, dalej trwasz, potem miał wielkie ale do twojego wygladu, wiec pewnie tabele kaloryczne i gazety z dietami poszły w ruch. teraz sie zakochał, a ty gdzie do cholery jestes w tym wszystkim ty. w tej swoje poczelkalni, gotowa na wszstko byle spojzął łaskawym okiem, usmiechna sie dotkna. Dziewczyno mys, błagam mysl to nie boli. nie wiem czemu sie przejmuje, moze dlatego, że kiedys popełniłam twój bład. Oddałas juz mu całą siebie, nie przyjął. zachowaj resztki godnosci, odejdz. Złudzenia to najgorsza trucizna, mąci umysł, powoduje, że tracisz oglad sytuacji. Przestań sie karmic złudzeniami, jesz te złudzenia facetowi z reki, jak pies na czterech. Wstań z kolan, otrzep sie i idz w swoja strone.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 17 maja 2006, 20:00

Paddy, należą nam się przeprosiny z prawdziwego zdarzenia.
Masz za swoje, poza tym. I wątpię, by Twe wysiłki w stylu "niech zobaczy, co stracił" są zbyteczne. Bo On tego nie odbiera jako stratę.
A Ty nie chcesz palić mostów. Przeleciał Cię, a potem znalazł sobie inną. A jakby znów się odezwał, to poleciałabyś za Nim z wywieszonym jęzorem. I będzie tak. Niebawem znów będziemy czytać o zachwycie paddy nad Jego piardnięciami.

Oby był z tą panną jak najdłużej, ale dla Twojego dobra. Żebyś powoli zapominała i godziła się z tym.
"Miarkuj złość.

paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 20:05

Dzindzer pisze:Wstań z kolan, otrzep sie i idz w swoja strone.

TEŻ TAK ZROBIĘ.. <smerfetka>
ta laska chce sie też umówić z innymi też (z moim kumplem :]) a wczesniej mu pisala ze chce byc tylko z NIM. Mam to już gdzieś.... Wyślę mu tą rozmowę z tym moim kumplem. I nie obchodzi mnie, co sobie pomyśli. Wyślę i zamilknę.... po prostu.
Zmienię się wizualnie a i już zaczynam wewnętrznie. To nie na moje siły!
Mam godność.... i choćby nie wiem jak skamlał nie dam mu już wiecej sobą pomiatać!!
Teraz chce mu pokazać co stracił. I niech wie, że żeby to odzyskać będzie musiał przejść siebie samego. Choć i tak wiem, że nie bedzie chciał powrotu.... z każdym dniem będzie coraz słabszy, z każdą kolejną porażką w miłości będzie kochał coraz mniej. Ja juz nie chce kochać. Te pół roku.. ta cała miłość i znajomość mnie wykończyła. Zabrała mi coś cennego.... zabrała uczucia, jakimi chciałam człowieka obdażyć.
Trudno.... mam agresora i chce go wykorzystać, bo zacząć od nowa.... będzie ciężko, ale dam rade, bo mam Asię, kilku innych przyjaciół i Was....
Dziękuję, to na tyle....
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 17 maja 2006, 20:07

paddy czytam ten temat i w sumie nawet nie chce mi się zabierać glosu, bo do Ciebie się nie trafi. Musisz chyba porządnie się na nim "sparzyć" i dopiero wtedy Ci przejdzie. Za bardzo Nim żyjesz. Tak być nie powinno, nawet w normalnych związkach. Bo jeśli tak jest to jest to chory związek :]
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 17 maja 2006, 20:11

paddy pisze:Teraz chce mu pokazać co stracił. I niech wie, że żeby to odzyskać będzie musiał przejść siebie samego.

Co ślepemu pokazywać? I tak nie zobaczy? :]
Co mu chcesz pokazać? Przecież jemu to zwisa...
A skoro mu zwisa, to nie przejdzie samego siebie, bo i po co.
Dziewczyno, bierz życie w garść bo szkoda go, a nie wzdychaj do jakiegoś gacha, który Cię nie chce i nie chce. ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 maja 2006, 20:12

paddy, TAK TRZYMAJ!!!! <wazne>

[ Dodano: 2006-05-17, 20:13 ]
Imperator pisze:Co ślepemu pokazywać? I tak nie zobaczy? :]
Co mu chcesz pokazać? Przecież jemu to zwisa...
A skoro mu zwisa, to nie przejdzie samego siebie, bo i po co.
<mlotek> <mlotek> <mlotek> Skończ już. W koncu przestala tak durnie pisac a Ty jeszcze jej szpile! <mlotek>
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 20:14

heh, a teraz sie odezwał na gg i mowi ze nic nie rozumie, i ze mi czasem nie ufa :/
teraz to ja juz go nie rozumiem, ale nie zmiekne :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 maja 2006, 20:14

paddy pisze:teraz sie odezwał na gg i mowi ze nic nie rozumie, i ze mi czasem nie ufa
Zablokowac go!
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 17 maja 2006, 20:14

paddy pisze:Wyślę mu tą rozmowę z tym moim kumplem. I nie obchodzi mnie, co sobie pomyśli. Wyślę i zamilknę

paddy pisze:Mam godność....

I moim zdaniem tutaj sama sobie zaprzeczasz. Masz godność (w co po przeczytaniu calego tematu śmiem wątpić) to go olej. Po co po raz kolejny chcesz włazić butami w jego związek? Wybrał ją i niech spada na drzewo. Nie pisz mu ani tego ani nic innego. Daj żyć sobie i jemu i jego dziewczynie. Niech robią co chcą, Ciebie nie powinno to już dotyczyć.

[ Dodano: 2006-05-17, 20:20 ]
paddy pisze:ze mi czasem nie ufa

a ja go bardzo dobrze tutaj rozumiem, bo cały czas robiłaś wszystko żeby nie był z żadną dziewczyną tylko z Tobą. I nie będzie już tak wierzył we wszystko co mówisz czy piszesz.
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 20:24

dzieki, ja nie mowie ze zaraz do mnie przyleci, ale jesli przez jakis czas (rok np.) bedzie mu sie tak powodzilo, to moze sobie o mnie przypomni choc na chwilke.
moze.....:/
dam swoje nowe foty na stronke to mu oczy zbieleją :]
Achhhhhhhh, teraz to ja cierpie, ale moze losy się odwrócą :)
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 17 maja 2006, 20:26

paddy pisze:ja nie mowie ze zaraz do mnie przyleci, ale jesli przez jakis czas (rok np.) bedzie mu sie tak powodzilo, to moze sobie o mnie przypomni choc na chwilke.

To czego w końcu Ty chcesz? Zacząć żyć od nowa, bez niego? Czy niezmiennie cały czas robić wszystko pod niego?
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 17 maja 2006, 20:40

Tam blokować. Paddy, bądź kobietą. Ignoruyj go, ale bez bana. :] Pisz, że nie masz czasu. Że jesteś zajęta. Nawet, gdyby łzy cisnęły się do oczu, zachowaj twarz. Bez żadnych wymówek i żalów, bo jeszcze pozostawisz gorszy ślad.

Na avatarze to Ty? Taka ładna dziewczyna, a takie kompleksy... Nieźle ten koleś Cię zatruł. Czas na detoks. :]
paddy pisze:bo mam Asię,

Słuchaj Asi. To, wbrew pozorom, bardzo rozsądna niewiasta. :] Ale ja Jej słodzę. <evilbat>
"Miarkuj złość.

paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 20:43

teraz to chce mu pokazać (wysyłając mu tą rozmowę) jaki jest znów ślepy, ale nie bede oczekiwać nic. Aha, jak zaklikał to sie spytałam kim jest :D bo nie miałam jego nr gg :] to powiedział:"o censored...., dobra, już nic, yyy, pomyłka." ale potem sprawdziłam nr. i sie okazało ze to on :] i tak sie zaczęło.
skonczyło sie na tym (nie wiem o co chodziło :/): "niczego nie rozumiem. tego ze chcesz sie zmienic czy cos teraz ze czegos masz dosyc. jak cos robisz to rob to dla siebie. nigdy dla kogos i mnie nie wkrecaj w nic. mniejsza z tym. czasami tobie tez nie ufam. (a jak spytałam czy sam sobie ufa, to powiedział): no czasami boje sie ze sam siebie wyrucham" :| nie odpowiedziałam już nic....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 maja 2006, 20:44

paddy pisze:"niczego nie rozumiem. tego ze chcesz sie zmienic czy cos teraz ze czegos masz dosyc. jak cos robisz to rob to dla siebie. nigdy dla kogos i mnie nie wkrecaj w nic. mniejsza z tym. czasami tobie tez nie ufam. (a jak spytałam czy sam sobie ufa, to powiedział): no czasami boje sie ze sam siebie wyrucham"
Japierdzielę, ale pierwotniak <hahaha>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 17 maja 2006, 20:48

paddy pisze:nie odpowiedziałam już nic....

I to najlepsze, co mogłaś zrobić. I po tych słowach z ruchaniem nie poczułaś obrzydzenia do Jego ciała, a w najgorszym wypadku, do własnego? Podziwiam zaciętość.
"Miarkuj złość.

paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 maja 2006, 21:05

już wcześniej dziś poczułam sie moze nie wykorzystana, bo sama tego chciałam, ale, jakby to powiedzieć, czuje ze to wszystko zabrało mi coś cennego, choć nie załuje tego. Jakieś nowe doświadczenia są. A teraz nie mam zamiaru nic już odpowiedzić.
Kołomeja:/ gadałam jeszcze z tą jego byłą (co z nią teraz zerwał) i tez powiedziała, ze on sam nie wie czego chce i że jest zamotany. I że jej tak nie zranił jak mnie, ale też czuje ból. ehhhh.........

[ Dodano: 2006-05-17, 21:43 ]
tylko.......
zastanawia mnie o co mu mogło codzić z tym:
- jak cos robisz to rob to dla siebie
nigdy dla kogos
i mnie nie wkrecaj w nic
- ja Cie wkrecałam?
niby jak?
- mniejsza z tym
- jak zaczynasz to koncz
- czasami tobie tez nie ufam
- wow
a sobie ufasz?
- no czasami boje sie ze sam siebie wyrucham

hmm, o co mu chodziło z tym ostatnim? :| że nie ufa itd. Czemu od razu na takie coś wszedł? dziwne, teraz mi to spokoju nie da :/ wie ktos?

[ Dodano: 2006-05-17, 21:47 ]
moze to odnośnie tego co mu dzis napisałam? :/
"teraz.... .teraz juz wiem kim byłam tak naprawdę dla Ciebie......... życzę Ci szczęścia, nie będę Ci już nigdy stawać na drodze do tego...... nie chcę już być natrętem, nad którym się tylko litujesz........ nie chcę....... po prostu nie mogę..... robiłam co mogłam byś był szczęśliwy, jednak widzę żę Ty nigdy nie chciałeś mieć ze mną nic wspólnego...... "
:/

[ Dodano: 2006-05-17, 22:27 ]
super :/ odezwał się i napisał że nie potrzebuje nic (taki pewny siebie :/) no i.... spytał czemu go nie zablokuje, to powiedziałam, ze to dziecinne. No to powiedzial ze on bedzie dziecko i mnie zablokuje :| io zablokował :/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 maja 2006, 22:28

paddy pisze:ta laska chce sie też umówić z innymi też (z moim kumplem :] ) a wczesniej mu pisala ze chce byc tylko z NIM

trafił swój na swego
paddy pisze:Mam to już gdzieś....

gówno prawda, jak by tak było to nie pisała bys tego
paddy pisze:Wyślę mu tą rozmowę z tym moim kumplem.

nie baw sie w intrygi. zostaw to swojemu biegowi. Niech dostanie pio dupie. To nie twoje zmartwienie, nie pchaj sie tam gdzie ci nie potrzeba
paddy pisze:i choćby nie wiem jak skamlał nie dam mu już wiecej sobą pomiatać!!

nie wyobrazaj sobie za duzo, nie bedzie skomlał, przynajmniej nie tak jak sobie wyobrazasz. znowu budujesz cos na nim. Teraz zmieniasz sie by błagała. zmien sie dla siebie w oderwaniu od niego

Życze ci powodzenia. Jak sie zaweźmiesz to dasz rade. ale rób wszystko dla siebie nie dla padalca.

a sliczna dziewczyna z Ciebie:)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 17 maja 2006, 23:56

paddy pisze:No to powiedzial ze on bedzie dziecko i mnie zablokuje io zablokował
Faktycznie dzieciak z niego :D Dobrze zrobiłaś, że go nie zablokowałaś, bo to naprawdę infantylne.

Chociaż znam takich, co blokują, choć trochę starsi od Ciebie <hahaha>

No i po co Ty się z nim w dyskusje wdajesz? On Cię w nosie ma, tylko idiotkę z siebie robisz.
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 18 maja 2006, 01:14

wiem wiem wiem :( nie mam już sił na to wszystko.... <chory>
idę spać.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”