Kocha się mimo wad? No popatrz. To czemu On Twoich wad nie akceptuje? Np. Twojego wyglądu? Hmm?
Paddy albo się nie wyleczy wcale, albo długo będzie wegetować w tym sosie, aż się zakisi w tym kwasie na smród.
Moderator: modTeam
paddy pisze:stwierdził że pewnie mam w tym dużo racji i powiedział mi, że łątwiej byłoby mu gdybym wyglądała tak jak na takim jednym zdjeciu
paddy pisze: . . .paddy pisze:mam dowody i to liczne na to.
dowody na nieuzywanie fiuta, a to ciekawe. co sledzisz goa co chcesz sie bawic w przebierankipaddy pisze:chciałabym wiedzieć tylko jak się zachowywać i wyglądać (mniejwięcej chociaż strój) żeby go powiedzmy "uwieźć" stylem bycia
jak mozna doradzic ciuchy osobie której sie na ocxzy nie widziało. Jeden sie we mnie zakochał jak byłam w lasku na rowarze, brudna, spocona , bo naprawiałam łańcuch, inny na przyjeciu, kiedy byłam w kiecce wieczorowej, jeszcze inny jak wracałam zwyczajnie ubrana z uczelni, innych ciuchów okolicznosci wymieniac nie bede.Sasetka pisze:to jest koles z takich ktorzy jutro moga oglosic ze ida do zakonu, a pojutrze rzucic sie Paddy do stop i powiedziec, ze zyc bez niej nie moga...

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
paddy pisze: nie chce tak całkiem zakonczyc tego i palić mostów.
paddy pisze:wiem ze mało realne, ale takie marzenia
paddy pisze:moge po nim jechac lub cos, ale nie chce tak całkiem zakonczyc tegoi palić mostów.
paddy pisze:nie każcie mi go wybijac sobie z głowy
broken18 pisze:I założę się, że jeśli coś nie będzie mu się układać to przyjdzie i znowu Cię przeleci
broken18 pisze:żyć swoim życiem, nawet gdyby to miało oznaczać zaczynanie tego życia "od nowa".
Dzindzer pisze:Wstań z kolan, otrzep sie i idz w swoja strone.
) a wczesniej mu pisala ze chce byc tylko z NIM. Mam to już gdzieś.... Wyślę mu tą rozmowę z tym moim kumplem. I nie obchodzi mnie, co sobie pomyśli. Wyślę i zamilknę.... po prostu.
paddy pisze:Teraz chce mu pokazać co stracił. I niech wie, że żeby to odzyskać będzie musiał przejść siebie samego.

paddy pisze:Wyślę mu tą rozmowę z tym moim kumplem. I nie obchodzi mnie, co sobie pomyśli. Wyślę i zamilknę
paddy pisze:Mam godność....
paddy pisze:ze mi czasem nie ufa
Pisz, że nie masz czasu. Że jesteś zajęta. Nawet, gdyby łzy cisnęły się do oczu, zachowaj twarz. Bez żadnych wymówek i żalów, bo jeszcze pozostawisz gorszy ślad.
paddy pisze:bo mam Asię,
Ale ja Jej słodzę. 
to powiedział:"o censored...., dobra, już nic, yyy, pomyłka." ale potem sprawdziłam nr. i sie okazało ze to on
i tak sie zaczęło.
nie odpowiedziałam już nic....
Japierdzielę, ale pierwotniakpaddy pisze:"niczego nie rozumiem. tego ze chcesz sie zmienic czy cos teraz ze czegos masz dosyc. jak cos robisz to rob to dla siebie. nigdy dla kogos i mnie nie wkrecaj w nic. mniejsza z tym. czasami tobie tez nie ufam. (a jak spytałam czy sam sobie ufa, to powiedział): no czasami boje sie ze sam siebie wyrucham"

że nie ufa itd. Czemu od razu na takie coś wszedł? dziwne, teraz mi to spokoju nie da
io zablokował paddy pisze:ta laska chce sie też umówić z innymi też (z moim kumplem) a wczesniej mu pisala ze chce byc tylko z NIM
paddy pisze:Mam to już gdzieś....
paddy pisze:Wyślę mu tą rozmowę z tym moim kumplem.
paddy pisze:i choćby nie wiem jak skamlał nie dam mu już wiecej sobą pomiatać!!
Faktycznie dzieciak z niegopaddy pisze:No to powiedzial ze on bedzie dziecko i mnie zablokuje io zablokował
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 630 gości