Ona potrzebuje czasu

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Michalos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Michalos » 22 cze 2007, 16:03

Hyhy pisze:z, a ona Ci pokarze jak sie swietnie bawi z kolegami :) . Idz na piwo :)

heheh ;) może właśnie potrzebuje takiego zimnego prysznicu : PP
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 24 cze 2007, 08:47

Czasu potrzebuje? <hahaha>
Weź człowieku uciekaj od takiej kobiety, bo tylko cierpieć będziesz. Chcesz, aby średnio raz na jakiś czas fundowała Ci takie huśtawki nastroju?

Jak komuś na kimś zależy, to właśnie nie ma czasu! Nie marnuje go na takie bzdety, jak zastanawianie się, bo boi się każdej straconej minuty.
A Ona nie chce tracić swego czasu z Tobą, więc odpuść i odejdź.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Michalos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Michalos » 24 cze 2007, 09:46

Weź człowieku uciekaj od takiej kobiety, bo tylko cierpieć będziesz

i tak chyba zrobie bo już kur** mam dość tego pierd*******
Awatar użytkownika
Animal
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Animal » 01 lip 2007, 22:29

Olivia pisze:Czasu potrzebuje? <hahaha>
Weź człowieku uciekaj od takiej kobiety, bo tylko cierpieć będziesz. Chcesz, aby średnio raz na jakiś czas fundowała Ci takie huśtawki nastroju?

Jak komuś na kimś zależy, to właśnie nie ma czasu! Nie marnuje go na takie bzdety, jak zastanawianie się, bo boi się każdej straconej minuty.
A Ona nie chce tracić swego czasu z Tobą, więc odpuść i odejdź.

Lepiej odpuścić i poszukać kogoś kto szanuje czas i uczucia drugiej osoby. Miałem kiedyś też podobny problem z taką co potrzebowała czasu. Do tej pory się nie dowiedziałem o co chodziło <hahaha> Ale tak jak w Twoim jak i w moim przypadku opcje są tak naprawdę dwie:
1. była nie dojrzała i nie potrafiła prosto w oczy powiedzieć NIE
2. sama nie wie co chce od życia jeszcze

Jestem ciekaw jak się Twoja sytuacja dalej potoczyła :>
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.
Awatar użytkownika
Michalos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Michalos » 03 lip 2007, 09:27

nic sie do niej nie odzywam czasem ona coś napisze ale mam już to w dup** teraz cale dnie spędzam czytając książki(POTOP kuz** 3 tomy ;/) czy z epika na kortach lub rowerku wiec nawet nie mam czasu myśleć o niej a poza tym czuje ze na wakacje SINGLEM LEPIEJ BYĆ wiec przeczekam do jesieni i może sobie kogoś znajdę ; )

chociaż czasem przed zaśnięciem myślę jeszcze o niej... : ((
Stormy

Postautor: Stormy » 03 lip 2007, 11:30

i tak wlasnie koncza sie milosci do grobowej deski. czemu ludzie tak szastaja tym kocham cie na prawo i lewo, miesiac ni eminie i juz sa odkochani, zdoli do olewania, bez krzty uczuc... ech.........

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”