Maverick pisze:A Tobie sie facet dziwie ze dawales z siebie robic takiego rogacza. Rogi masz pewnie do sufitu![]()
Potwierdzam...
Właśnie dowiedzialem sie od jej partnera(nomen omen nie tego, z ktorym teraz jest), i od niej samej tez...
Moderator: modTeam

Pewnie niezgodne z nauka kosciola, ale jako konserwatywny liberal uwazam ze kazdy czlowiek jest wolny i ma prawo robic i myslec co chce o ile nie lamie prawaTedBundy pisze:Mav i Ty, konserwatywny liberał, takie herezje głosisz?
Tak jakby normlanie nie przyniosla. Nigdy nie wiesz czy kobieta jest wiernaTedBundy pisze:A poważnie: nie widzisz sprzeczności w tej logice? Będąc z kimś, puszczając go samopas w sprawach łóżkowych, nigdy nie wiesz, jaką cholerę przyniesie do łóżka
Maverick pisze:Nigdy nie wiesz czy kobieta jest wiernaPonoc 1 na 10 dzieci ma innego ojca niz wydaje sie to temu co je wychowuje.
Mam rację?
To po co ma chodzić na boki, ponawiam pytanie, bo bardzo ciekawe jest
no dobra ................a znasz piosenkę "nie wierz nigdy kobiecie ...."
Poza tym pamiętaj zasadę 70-30. Nawet jeżeli większość z nich byłaby niewartymi uwagi, chodzącymi na boki szmirami, dla których takie wartości jak honor, godność, zasady i odpowiedzialność straciły znaczenie, zawsze zostaje ta mniejszość, która ciągle to ceni. I zawsze docenia.![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:jeszcze sie taki nie urodził co by kobiecie w 100% dogodził i z tej przyczyny kobieta jak i facet, jak nie beda chasac na boki , to bynajmniej marzenia erotyczne miewac beda

Piernik pisze:w ogole lpeij sobie kupić kota albo psa niż dziewczyne miec i tracic dla niej glowe !
bo nie wierze, ze w zyciu jest tak latwo ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a powracajac do tematu to popieram przedmowce bo nie wierze, ze w zyciu jest tak latwo
dlatego jest ciekawie.. nawet nie wiem skąd takie nastawienie u mnie... związek na odlagłość ma sens, tzn tej mój nie ma sensu i jestem tego świadoma i wiem ze będę cierpieć, ale nie potrafie inaczej...bo nie wierze, ze w zyciu jest tak latwo
.Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 628 gości