Co to jest ??? :/
Moderator: modTeam
Tak, chcialem budowac ten zwiazek na pelnej szczerosci i w odpowiedzi na jej pytania nie odpowiedzialbym, ze widzac na ulicy kobiete nieprzecietnej urody nie spojrze na nią. To wg mnie jest to samo jak faceci ogladaja zdjecia pieknych kobiet w gazetach czy na necie - przyjemne dla oka obrazy beda zawsze przyciagac i nigdy inaczej nie bede mowil bo bym musial klamac. A co to oznacza? - dla niektorych podchodzi niestety to juz pod zdrade niestety.. za czym idzie brak zaufania. Tak podsumowywujac, sa to roznice pogladow, charakterow i odmienne zdania na jakis temat..
W związku człowiek stara się zmienić zachowania, które sprawiają przykrość drugiej osobie. Nikt Ci nie każe zmieniać kanonów preferowanej urody, tylko oglądanie się za dupami w towarzystwie Twojej dziewczyny. A ty nam piszesz, że nie, bo to jesteś Ty. Skoro oglądanie się za dupami to Ty, nie wróżę niczego dobrego temu związkowi, jak i każdemu następnemu. Chyba że panience będzie wszystko jedno.
Dobra, to powiedzcie mi jak wg Was powinna sie zachowac dziewczyna jesli zauwazy ze jej facet spoglada na inna?? Wiadomo ze w tym momencie nie bedzie zadowolona i foch straszny. No ale potem - w kolejnych tygodniach znajomosci.. gdy cos takiego sie nie powtarza, gdy dajesz jej dowody tego ze jest wazna dla ciebie osobą. Czy jest to zdrowe zeby ciagle facetowi to wypominac, zeby ciagnac to w nieskonczonosc i zeby bylo to czyms co ciagle dziewczynie przypomina o tym ze nie nalezy mi ufac??
Falar, Ty uważasz, że jesteś w porządku, ona, że nie. Więc nie oczekuj, że nagle przejdzie na Twoja stronę, bo najwidoczniej ma inne wymagania co do faceta. A Ty merdaj dalej ogonkiem, bo do tego bardziej dojrzałeś niż do związku z drugą osobą. Tylko powiedz jej o tym, żeby dziewczyna wiedziała na czym stoi. Bo jej zalezy na czymś innym, czego Ty widocznie jej dać nie możesz.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- joj_sport87
- Maniak

chce Cie niezle kontrolowac, dla mnie to zero zaufania. Jesli bedzie robic Ci dalej takie fochy to nie wytrzymasz dlugo... chyba ze jestes wytrwaly
wydaje mi sie, ze chyba jedank przystosujesz sie do jej "wymagan" i popelnisz przez to wiele bledow, czas pokaze
[ Dodano: 2006-11-29, 15:36 ]
fakt - przy niej nie powinienes sie ogladac za innymi... ale jak jestes sam czy z kolegami, to jedno male spojrzenie nic nie zaszkodzi
wydaje mi sie, ze chyba jedank przystosujesz sie do jej "wymagan" i popelnisz przez to wiele bledow, czas pokaze
[ Dodano: 2006-11-29, 15:36 ]
fakt - przy niej nie powinienes sie ogladac za innymi... ale jak jestes sam czy z kolegami, to jedno male spojrzenie nic nie zaszkodzi

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”