Pegaz pisze:To prawda potwierdzona przes samych homo.A nie wymysł heteroseksualnych.
To ja poproszę o kontakt do takiego homo. Chciałabym potwierdzić zapodaną tutaj tezę u źródła.
Moderator: modTeam

Ale jeśli chodzi o zastanawianie sie to myslę, ze wele młodych ludzi przeszło okres poszukiwań torzsamości sexualnej i to co mięli zakodowane w psychice zatarło pozostałe "skłonności". Np. marzenia erotyczne - niektóre kobiety marzą o sexie z osobą tej samej płci tylo dlatego, ze kochały sie wyłącznie z mężczyznami, i chciały by spróbować "czegoś nowetgo", choc nie mają wewnętrznie pociagu do tej samej płci, jak to wytłumaczysz?:>
ale "w temacie"....pani_minister pisze:To ja poproszę o kontakt do takiego homo. Chciałabym potwierdzić zapodaną tutaj tezę u źródła.
TedBundy pisze:<taki mały OT>ale "w temacie"....

megane pisze:Jakbym była bi (a kiedyś się nad tym zastanwiałam poważnie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sadi pisze:Wtedy mnie nie ma
pani_minister pisze:To ja poproszę o kontakt do takiego homo. Chciałabym potwierdzić zapodaną tutaj tezę u źródła.
runeko pisze:To nie jest kwestia zastanawiania sie. Bi- albo homo- albo inne jest sie od urodzenia. Tak samo jak ksiedzem

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 438 gości