PRÓBA-NIE DAŁA MI ŻADNEJ NADZIEI !!! !!! !!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
PRÓBA-NIE DAŁA MI ŻADNEJ NADZIEI !!! !!! !!!

Postautor: mac79 » 21 sty 2007, 03:01

WITAM WSZYSTKICH SZANOWNYCH FORUMOWICZÓW :)

Chciałbym sie z wami powiedzieć na jaką próbę wystawiony zostałem przez dziewczynę (Zosia) , ktorej praktycznie nie znałem !

Usłyszałem ,że wszystko fajnie ,że ona ma chłopaka (Wojtek) i jeśli się obraziłem to możemy zaprzestać korespodencji i w ogóle...

Ja na to nie zareagowałem hmmm... nawet jej napisalem ,że cieszę sie razem z nią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozmawialiśmy dalej, dotawałem cały czas do zrozumienia ,że jestem bez szans ,ale fajnie się rozmawia...

Potem prosila mnie ,żebym jej radził jak tego chłopaka w niej rozkochać-a ja powiedzialem ,że dla jej szczęścia wszystko i radziłem jak umiałem -pomagając jej i w pewnym sensie szkodząc sobie (świadomie) ...

Minęły miesiące (!!!)-dowiedzialem się ,że nie było żadnego chłopaka,że to raczej próba była -ja zszokowałem tą osobę -bo okazalo się ,że to była próba ,a ja zachowalem sie tak jak bym kochal tak prawdziwie ,że nikt tak nie kocha ,że jestem uczciwy do bólu, że jestem wytrwały ,że wiem czego chcę ,że mam zasady ,że potrafię nawet kosztem własnego szczęścia dawać coś innej osobie nawet gdy nie ma dla mnie żadnej nadziei ,nawet gdy sytuacja jest bardzo dla mnie dramatyczna i kompletnie beznadziejna...

Wyszło ,że ja naprawdę chciałem dobrze ,że interesuje mnie ta osoba jako człowiek że nie myśle tylko o jednym ,że jestem z poza...

Kocham takie dziewczyny ktore wystawiaja mnie na próbę -wtedy wykazuję ,że jestem taki ,a nie inny...........................................................

POZDRAWIAM :):)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 21 sty 2007, 08:22

A ja bym sie zdenerwował, gdyby któraś mi taką szopkę odegrała. Na próbę to se może los wystawiać NAS. I wtedy się widzi, jak kto kocha.
I zamiast się cieszyć, nabrałbym dystansu do niej. :|
Nie lubię być wystawiany na próbę. I to jeszcze kilkumiesięczną.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sty 2007, 08:35

Imperator pisze:A ja bym sie zdenerwował
Chyba bym zabila :| A juz na pewno przestala byc zainteresowana. :|
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 sty 2007, 09:45

I po co Jej to było? Tylko wszystko zepsuła.
A Tobie taki dzieciak nie jest do niczego potrzebny. Poszukaj poważnej dziewczyny.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Atanazy
Pasjonat
Pasjonat
Re: PRÓBA-NIE DAŁA MI ŻADNEJ NADZIEI !!! !!! !!!

Postautor: Atanazy » 21 sty 2007, 10:03

mac79 pisze:Kocham takie dziewczyny ktore wystawiaja mnie na próbę -wtedy wykazuję ,że jestem taki ,a nie inny..........................................................

A ja bym zwykłą oszustkę i manipulantkę <diabel> kopnął w tyłek. Żadna to przyjemność być traktowanym jak pacynką, z którą się robi, co żywnie się podoba. Sorry, ale ta sytuacja pokazuje tylko i wyłącznie, żeś dupa. I chyba nie ma się z czego cieszyć.

P.S. Jesteście teraz razem?
Jesteśmy przecież nowi, lepsi. Lajfstajlowi, trendy, cool, k*rwa, sprawdzeni, jak najbardziej sprawdzeni na Zachodzie.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 sty 2007, 10:23

Nie liczyła się z Twoimi uczuciami, bawiła się w najlepsze. Wyszedłeś z tego obronną ręką.
Aby zachować się godnie i z honorem do końca, powinieneś Ją olać.
Niech se szuka innego frajera. Musisz się cenić, chłopie...

Pomyśl, bylibyście razem, a Ona, tak dla próby, by Cię zdradziła lub zostawiła z dnia na dzień? A potem chciałaby wrócić, bo to nie na poważnie było...
Zastanów się, czy z taką kobietą chcesz być?
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 21 sty 2007, 10:41

ja bym sie od takiej osoby odwróciła. Ludzmi nie mozna sie bawic, szczegolnie ich uczuciami a ona po prostu sie Tobą zabawiła i nie wazne w jakim celu tu zrobiła. Nie rozumiem tylko dalczego sie z tego cieszysz. Skoro ją kochasz to niezle musiałeś cierpieć przez te miesiace. Ona w ogóle o Tobie nie pomyslała. Zachowała sie jak kompletna egoistka. Skoro chciała Cie sprawdzic to mogla to zrobic w inny sposob, delikatniej.
Jak dla mnie to ta dziewczyna pusta jest, jedna z takich panienek co to tylko o sobie mysla i innych maja daleko w powazaniu.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 21 sty 2007, 17:13

uuuuuuuuu....pojechaliscie groznie po tej dziewczynie....widzicie tylko to ze go sprawdzila...a tu trzeba by bylo dowiedziec sie konkretnego powodu.....moze zostala zraniona i nie chciala tej pomylki popelnic drugi raz...... <cisza> ale kazdy widzi tylko to co chce. <aniolek>
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sty 2007, 17:22

kinomaniak pisze:moze zostala zraniona i nie chciala tej pomylki popelnic drugi raz......
I to mialoby ja jakos postawic w lepszym swietle? :|
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 21 sty 2007, 17:29

Pewnie ze tak...kazde zranione zwierze sie broni..(o tym ze czlowiek tez to chba wspominac nie musze)...a to jaka to bron, to juz inna sprawa i kazdy wciaga inna.

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sty 2007, 17:31

kinomaniak pisze:Pewnie ze tak...
No chyba u Ciebie. U mnie wcale. A takie gierki to zadna obrona tylko glupota, ktorej pryznajmniej wg mnie niczym uzasadnic nie mozna.
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 21 sty 2007, 17:39

Jak sie ma prostolinijn tok myslenia ,to tak jest , ze nie dazy sie do istoty problemu , tylko ocenia sie powiezchownie.
Rownie dobrze mogla mo powiedziec ze zerwala z tamtym chlopakiem...ale wolala byc w stosunku do niego szczera i przyznac sie do tego co zrobila.....a z tego co ten chlopak pisze przeszedl przez ta jej "gierke" jak to nazwalas ....pomyslnie.... wiec nic az tak wielkiego sie nie stalo....i widac jej to zaimponowalo ze zachowal sie tak a nie inaczej....a ona wie po czesci jaki on jest.

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sty 2007, 18:01

kinomaniak pisze:ale wolala byc w stosunku do niego szczera i przyznac sie do tego co zrobila....
No a nie mogla byc z nim od pocztaku szczera? Szkoda czasu na takich ludz i. Nawet jesli zostali zranieni to n iech wpierw naucza sie zyc jak ludzie a potem wchodza dopiero w jakies wieksze interakcje z innymi :]
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sty 2007, 19:41

mac79 pisze:WITAM WSZYSTKICH SZANOWNYCH FORUMOWICZÓW

Witam i Ciebie, Szanowny mac79!
mac79 pisze:Kocham takie dziewczyny ktore wystawiaja mnie na próbę -wtedy wykazuję ,że jestem taki ,a nie inny...........................................................

No to o co biega? :|
Chciałeś, lubisz, masz! Teraz możesz się upajać!
... tylko czym? ... bo nie napisałeś, że teraz leżycie w łóżku i marzycie o własnych dzieciach :)

Co chciałeś powiedzieć ?? !!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 21 sty 2007, 20:00

kinomaniak pisze:uuuuuuuuu....pojechaliscie groznie po tej dziewczynie....widzicie tylko to ze go sprawdzila...a tu trzeba by bylo dowiedziec sie konkretnego powodu.....

żaden powód nei jest dobry żeby kogoś sprawdzać w ten sposób. Bronisz jej twierdzac ze moze została zraniiona wczesniej i teraz sie boi - Ok ale to nie daje jej prawa zeby teraz ranic kogos innego.
Przeciez to jakies chore jest
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,

Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 21 sty 2007, 20:08

Mysiorek pisze:Witam i Ciebie, Szanowny mac79!

mac79 napisał/a:
Kocham takie dziewczyny ktore wystawiaja mnie na próbę -wtedy wykazuję ,że jestem taki ,a nie inny...........................................................

No to o co biega?
Chciałeś, lubisz, masz! Teraz możesz się upajać!
... tylko czym? ... bo nie napisałeś, że teraz leżycie w łóżku i marzycie o własnych dzieciach

Co chciałeś powiedzieć

Mac upaja sie chyba tym ,że za każdym razem,przy każdej próbie jego zasady,jego kręgosłup moralny zostae niezłamany.Izadna sytuacja,zdarzenie nie jest tego wstanie zmienić. A dodatkowo,że dziewczyna jeszcze mu posłodziła,to juz w ogóle,chłopak z zachwytu nad samym sobą,nad swoja niełomną postawą unosi się w obłokach.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Yenna
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Yenna » 21 sty 2007, 22:29

Wiem, że to szczeniackie, ale może ty też powinineś poczęstować tą dziewczynę jakąś próbą??
Niech się dowie jak to jest...
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Dałem parę psztyczków i jest gites :)

Postautor: mac79 » 22 sty 2007, 00:54

WITAM WSZYSTKICH !

Teraz ja dałem parę psztyczków i jest gites :)
Nie poszedłem z nią na imprezę, powiedziałem ,że idę z inną koleżanką bo mnie vwczesniej prosila bym jej trochę potowarzyszył na stopie koleżeńskiej -mam plusa za szczerość-bo co było można innego powiedzieć !

Wiecie co chciałem być porządnym facetem -jeszcze chyba nim jestem ,ale kobiety mnie tego za niedługo oduczą-każdy facet to ... hmmm...

POZDRAWIAM® :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 sty 2007, 01:34

mac79 pisze:ale kobiety mnie tego za niedługo oduczą-każdy facet to ... hmmm...

Jabłoń... to znowu Ty? :D :D :D
Na imprę to se mogłaś iść na sumę ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 22 sty 2007, 12:42

kinomaniak pisze:kazde zranione zwierze sie broni..(

Ale ten facet w niczym nie zawinił i nie zasłużył na takie traktowanie. Ja rozumiem nieufność, ktoś potrzebuje więcej czasu. Ale trzeba dać tej drugiej osobie szansę pokazania, że nie jest taki, jak ten z przeszłości.

Trzeba szanować uczucia innych.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 22 sty 2007, 12:49

mac79 pisze:Teraz ja dałem parę psztyczków i jest gites :)

ale ten zwiazek bedzie ciekawy raz ty jej pare pszytczków raz ona Tobie. No po prostu pełna zgodność
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 22 sty 2007, 22:45

Dzindzer pisze:ale ten zwiazek bedzie ciekawy raz ty jej pare pszytczków raz ona Tobie. No po prostu pełna zgodność

Bilans wyjdzie na zero. Widać takie akcje ich kręcą. Nic nam do tego. :|
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”