Potrzebuje rady...prosze..piszcie:*
Edit: Raziło w oczy i nie piszemy tak. Pozdro, Mona
Moderator: modTeam

mrt pisze:Odkochaj się, znajdź inny obiekt. A ten - albo sam dojrzeje, albo lipa z tego.

Bash pisze:Ale jak nie spróbujesz, to nie bedziesz widziała.
Bash pisze:bedziesz miała kłopoty z matmy czy z fizy, zawsze to jakiś powób do spotkania po lekcjach.

Jasne, bo nie tego oczekiwanoKiddy16 pisze:nie masz dobrego pomyslu mrt;/
Wprost przedni, tylko po co? Żeby po kilku korepetycjach przekonać się, że jest tak, jak to widać dziś?Zakochana:* pisze:To jest moim zdaniem dobry pomysł

Kiddy16 pisze:wiec co mam zrobic??;/konkretna rada...prosze...
Wybór nalezy do ciebie i to Ty powinnaz zrobić to co ci serce podpowiada...... mrt pisze:Nic, bo szkoda czasu i zachodu na tracenie energii bez sensu. Gdyby coś chciał, już dawno by Ci to zasygnalizował i zabrał do tego kina. On nie zrobił nic, to Ty się masz pchać? Po co? Żeby Ci głupio było?

Bash pisze:Nadzieja nie jest zła
mrt pisze:A potem Ci nawrzuca, że nie pomogłaś
mrt pisze: A potem Ci nawrzuca, że nie pomogłaś

Zakochana:* pisze:może on naprawde jest niesmiały-wiele na to wskazuje....Przeciez to nie jest wcale wykluczone......

Bash pisze:Ja zostane przy opcji, że to facet ma zdobywac kobietę, a nie odwrotnie
Bash pisze:Nie cierpie nachalnych kobiet.
Zakochana:* pisze:A faceci raczej wola jak to ich kobieta zdobywa i to ona sie o nich stara...
Zakochana:* pisze:To że kobieta sie stara o jakiegos mężczyzne to nie znaczy że jest nachalna....A jesli tak uważa facet to może jej to jasno powiedziec-napewno zrozumie bo jesli odwazyła sie na zdobycie tego faceta to na pewno zrozumie to co ma jej do przekazania....

Olivia pisze:Jak byłby zainteresowany, to dawno by Cię gdzieś zaprosił. Uwierz mi, jak dziewczyna podoba się facetowi, to ten nie traci czasu. Żeby Mu nikt sprzed nosa nie sprzątnął.

Olivia pisze:A jeśli Ona Mu się podoba, a Ona Jemu też, to to da się wyczuć. Do odważnych świat należy.
Ona to czuje że jemu sie podoba ale po prostu boja sie zrobic pierwszy krok...choć z dobrych źródeł juz wiem że poczyniła cos w tej sprawie i wszystko jest na dobrej drodze:)Olivia pisze:A jeśli Ona Mu się podoba, a Ona Jemu też, to to da się wyczuć.
mrt pisze:Jak ludzie nie mają co robić, to niech kombinują.
mrt pisze:Bo przyklaskujesz jej nadziejom
Zakochana:* pisze:A faceci raczej wola jak to ich kobieta zdobywa i to ona sie o nich stara...
Olivia pisze:Jak Mu zależy, to żadna nieśmiałość Go nie powstrzyma.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1013 gości