Zakochać się po raz drugi?? Zawsze myślałem że to niemożliwe ale sam to zrobiłem. Niestety ten związek jest już niestety przeszłością
.... choć nigdy nic niewiadomo.
Moderator: modTeam
.... choć nigdy nic niewiadomo.pstryk pisze:zakochac sie po raz drugi nie mozna....
ktos pisze:MUSISZ przestac kochac to pierwsza ?
fish pisze:Nie do końca, po prostu chowasz ją bardzo głęboko.
Maverick pisze:A kto powiedzial ze nei mozna kochac kilku osob naraz?
Rysio pisze:Chce z nią byc tylko z jednego powodu ... KOCHAM JĄ.
ktos pisze:Nom, ja na jego miejscu bym nawet pojechal zeby ja zobaczycz i oblukac jak zareaguje na jego widok. Moze ona tez chce jechac do niego ale czeka na jego pierwszy krok ? W kazdym badz razie nie marnuj okazji i jezeli czujesz ze Ci na niej naprawde zalezy to jedz bez wachania.
Powodzenia.
ktos pisze:A teraz pytanie: Ona od Ciebie odeszla czy Ty od niej ?
Wracaj do niej jezeli Ci na niej zalerzy.
ktos pisze:Chyba musisz dokladnie przemyslec zainstala sytuacje i zdecydowac sie czy chcesz z nia byc czy nie, bo z tego co Ty piszesz to mam dziwne wrazenie ze jestes popi......Wracaj do niej jezeli Ci na niej zalerzy.
ktos pisze:Eno, kolo, jak to ona ma zrobic pierwszy krok ?! TY MASZ GO PIERWSZY ZROBIC. Powiedz mi co Ci szkodzi skoro jestes w takiej sytuacjiNIC!! Idz do niej, nie wyjdziesz na debila bo jak ktos powiedzial, prawdziwa milosc przezwycieza wszystko. Nie pekaj i nie wstydz sie, jezeli naprawde cos do niej czujesz, to pokaz jej ze Ci na niej zalerzy!
Musisz sam cos wymyslic, powiedzialem Ci to co ja bym zrobil na Twoim miejscu a ze Ty uwarzasz inaczej to juz inna sprawa. Przeciez Ty wiez co ona lubi a co nie, probuj az do bulo moze bedzie tak jak dawniej, albo posluchaj damiana24, nic nie masz do stracenia, no - prawie nic
Gorzej tylko jak pomysli ze tak predko o niej zapomniales, wierz jakie sa kobitki
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1216 gości