problem z orgazmem faceta
Moderator: modTeam
problem z orgazmem faceta
Wydaje mi sie, ze moj facet ma klopoty z orgazmem... Juz mowie o co chodzi. Znamy sie juz dlugo bo prawie 2 lata. On jest ode mnie 2 lata mlodszy. Ostatnio zaczelam sie jednak zastanawiac nad jego orgazmi. Odkad pamietam to zawsze ja pierwsza koncze ... nie liczac moze 2,3 razy. Ostatnio zauwazylam ze on chyba udaje. Po stosunku nigdy nie moge znalesc sladow jego spermy a kochamy sie prawie zawsze w prezerwatywie. Kiedy chcialam z nim o tym pogadac mowil ze nie ma o czym ze zawsze szczytuje i nie ma z tym problemow. Chcialam go nawowic na wizyte u jakiegos specjalisty ale nie da sie go przekonac. Wiem ze u mezczyzn wytrysk nie jest jednoznaczny z orgazmem. Zastanwiam sie czy to moze miec podloze psychologiczne bo on czasem mowi przegladajac damskie pisma ze wkurza go presja otoczenia o tym jakoby jedynym zadaniem faceta mialobyc zadowolenie kobiety ze o mezczyznach sie zapomina i takie tam ;P Mowi tez ze strasznie go wkurzala ta mysl o przedwczesnym wytrysku ze tak sie tym straszy a on nigdy tego nie doswiadczyl. Co o tym sadzicie ? Kocham go i chce zeby bylo nam razem dobrze.Sex z nim jest wspanialy przynajmniej dla mnie i chce zeby byl taki sam dla niego. Chetnie przyjme rady psychologow [= .. A moze to moja wina? HLp plz
u mezczyzny orgazm jak nic połaczony jest z wytryskiem nasienia ! inaczej sie nie da , trzeba treningu by sie tego nauczyć(brak wytrysku) .Jesli konczy w Tobie , to powinnaś po takim skonczeniu , miec "wyciek" z pochwy , a w prezerwatywie powinna pozostać , biała ciecz ! w ilosci conajmniej takiej by sie zmiesciła (wypełniła ) łyzeczkę , to minimum !
Udaje ? ciekawe jak to wyglada , bo ja nawet jak bym chciał to nie mógł bym tego udac ! a juz na pewno nie oszukał bym stałej partnerki Czy miałąś wczesniej innych partnerów?
Masz pojecie co sie dzieje z facetem jak ma orgazm ? mysle ze tego akurat udac sie nie da , choć
? kto wie ! tak czy siak , powinna byc sperma ! nie ma innej opcji ! !
chyba ze jedzie na recznym tak czesto iz ne zdazy jej organizm naprodukować , albo odbywacie tak czeste stosunki !
w tym wieku musiało by to jednak byc conajmniej 5 razy na dzien , i dzien w dzien , bez przerw !
pisze po sobie , wszak kiedys tez byłem młody, i sie szalało ! <aniolek2>
Udaje ? ciekawe jak to wyglada , bo ja nawet jak bym chciał to nie mógł bym tego udac ! a juz na pewno nie oszukał bym stałej partnerki Czy miałąś wczesniej innych partnerów?
Masz pojecie co sie dzieje z facetem jak ma orgazm ? mysle ze tego akurat udac sie nie da , choć
chyba ze jedzie na recznym tak czesto iz ne zdazy jej organizm naprodukować , albo odbywacie tak czeste stosunki !
w tym wieku musiało by to jednak byc conajmniej 5 razy na dzien , i dzien w dzien , bez przerw !
pisze po sobie , wszak kiedys tez byłem młody, i sie szalało ! <aniolek2>
Ostatnio zmieniony 03 lis 2005, 16:02 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
A wiec mialam wczesniej 3 facetow ;P Raczej sie nie denerwuje bo nie ma czym. Ma pelny wzwod nie ma chyba problemow hormonalnych po prostu czasem tak jakby mu sie nie chcialo a jestem prawie pewna ze udaje bo niyby wszystko ak ale jest jakisz przygaszony =( Moze ma jakies problemy o ktorych nie chce mi powiedziec ? Sama nie wiem .. Paco ale czym ma sie denerwowac ? Nigdy nie mial problemow w lozku jest sprawy jak nowa motorowka ;P Casami tylko nie dochodzi ..
Flawia84 pisze:Paco ale czym ma sie denerwowac ? Nigdy nie mial problemow w lozku jest sprawy jak nowa motorowka .
nie chodzilo mi o sprawnosc fizyczną <aniolek2> raczej mialem namysli to ze denerwuje sie tym ze zwracasz na to uwage (troszczysz się) hmm to jest czuły punkt faceta (dosłownie też) i kwestionowanie sprawonosci nawet gdy nei jest ona nalezyta boli...denerwuje... <zly3> Pozdrowienia
)Andrew - przed niekumata parnerka mozna
ale to ma tak czy sieak krotkie nogi - one przedzej czy pozniej sie zorietuja ze cos nie tak - zreszta widac to po przypadku samej autorki
Flawia84, moze zrezygnujcie z gumek ?
wenie nieco tlumia mu doznania - dlatego dlugo mu zajmuje zanim dojdzie
no i z gumkami to jak z granatem bez zawleczki
trzeba pilnowac zamiast wciskac sie glebiej
tematu moze lepiej nie drazyc zbyt intensywnie - bo sie zjezy
stara sie biedaczek a cos mu nie wychodzi i pewnie za szczesliwy nie jest
i slusznie ze nic nie mowi o tym ze nie dochodzi - gdyby ci powiedzial to pewnie twoja histeria bylaby o wiele gorsza
ja mam dokaldnie to samo - puste gumki zazwyczaj zdejmuje
a zapelniam je tylko wtedy gdy jestem napalony jak diabli - tyle ze wtedy jestem zezlony ze sie spucielm po paru minutach
naprawde mocne orgazmy to dostaje tylko pzy pracach reczno-oralnych - dlugotrwalych i intensywnych i zawsze PO wytrysku - porzadnie mnie trzepie dopiero jak strzele - nigdy przed ani w trakcie
nie uwazam ze musze leciec z tego powodu do specjalisty - bo co mi poradzi ? ciupciac czesciej ? byc moze pomoze <aniolek2>
jak narazie mnei to nie przeszkadza a problem mam wtedy gdy dziewczynie zaczynaja chodzic glupie mysli o dowdzieczaniu i zbyt duzo sie zastanawia
trafil ci si zawodnik lekko "znieczulony"
wiec eni raz ale dwa albo trzy razy go bzyknij
to dojdzie - w koncu ilez mozna
ale to ma tak czy sieak krotkie nogi - one przedzej czy pozniej sie zorietuja ze cos nie tak - zreszta widac to po przypadku samej autorki
Flawia84, moze zrezygnujcie z gumek ?
no i z gumkami to jak z granatem bez zawleczki
trzeba pilnowac zamiast wciskac sie glebiej
tematu moze lepiej nie drazyc zbyt intensywnie - bo sie zjezy
stara sie biedaczek a cos mu nie wychodzi i pewnie za szczesliwy nie jest
i slusznie ze nic nie mowi o tym ze nie dochodzi - gdyby ci powiedzial to pewnie twoja histeria bylaby o wiele gorsza
ja mam dokaldnie to samo - puste gumki zazwyczaj zdejmuje
a zapelniam je tylko wtedy gdy jestem napalony jak diabli - tyle ze wtedy jestem zezlony ze sie spucielm po paru minutach
naprawde mocne orgazmy to dostaje tylko pzy pracach reczno-oralnych - dlugotrwalych i intensywnych i zawsze PO wytrysku - porzadnie mnie trzepie dopiero jak strzele - nigdy przed ani w trakcie
nie uwazam ze musze leciec z tego powodu do specjalisty - bo co mi poradzi ? ciupciac czesciej ? byc moze pomoze <aniolek2>
jak narazie mnei to nie przeszkadza a problem mam wtedy gdy dziewczynie zaczynaja chodzic glupie mysli o dowdzieczaniu i zbyt duzo sie zastanawia
trafil ci si zawodnik lekko "znieczulony"
wiec eni raz ale dwa albo trzy razy go bzyknij
to dojdzie - w koncu ilez mozna

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Bender pisze:Flawia84, moze zrezygnujcie z gumek ?
Tez tak uwazam, moj facet tez
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
gargul pisze:Lodzik bedzie najlepszym dowodem czy coś z nim fizycznie nie tak
Tak pisalo juz kilka osob, a ja sie dolaczam. Mysle, ze to (poza rezygnacja z gumek) dobry sposob...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Lodzik może i to dobry pomysł, ale nie rozwiąże problemu, ponieważ chodzi jej o orgazm kiedy uprawia seks z kolesiem. Jeżeli po fakcie nie ma spermy w prezerwatywie to na pewno koleś nie mial orgazmu. Trzeba z kolesiem po prostu porozmawiać normalnie, a jeśli nie będzie chciał o tym rozmawiać to będzie już na 100% wiadomo że on nie ma orgazmu. Myśle że najlespzy sposób to rozmowa. Życze powodzenia 
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”