). I dzisiaj postanowilem ze bede czekal na tego SMS'a i nie będe sie nazucal. dobze robie ? Bardzo mi zalezy na niej.co mysli dziewczyna. Czy jej zalezy. Czy robi to dla zabawy?
Moderator: modTeam
- ministerPL
- Entuzjasta

co mysli dziewczyna. Czy jej zalezy. Czy robi to dla zabawy?
Czesc spotkalem raz dziewczyne. Z ktora sie umowilem na herbatke i sobie przyjemnie gadalismy przez okolo 2 godziny w sumie bylem troche spiety ale bylo fajnie. Dzisiaj mielismi isc sobie na lodowisko miala wyslac mi sms'a ale do tej godzinyt nic nei dostalem. Za kazdym razem musialem ja do niej zadzwonic, ona nigdy nie ma czasu w prawdzie jest badzo ambitną dziewczyną i duuuzo sie uczy (ma dodatkowe 3 jezyki między innymi japoński
). I dzisiaj postanowilem ze bede czekal na tego SMS'a i nie będe sie nazucal. dobze robie ? Bardzo mi zalezy na niej.
). I dzisiaj postanowilem ze bede czekal na tego SMS'a i nie będe sie nazucal. dobze robie ? Bardzo mi zalezy na niej.- ksiezycowka
- Weteran

- Entuzjasta

- Weteran

- Entuzjasta

agulalka22
- ksiezycowka
- Weteran

czlowieku traktujesz ja juz prawie jak kogos z rodziny .. mowisz ze poznales laske.. ledwo ja znasz a wlasciwie w ogóle jej nie znasz a przejmujesz sie jakby ci conajmniej siostre terroryscie porwali
bedzie chciala to sie odezwie nie to ja olej .. czym tu sie przejmowac
i nie proboj przypadkiem wypisywac teraz do niej w stylu "co sie stalo ?" , "o co chodzi?"
bez blazenady prosze..
kolego taka mala uwaga , nie wiem moze jestes w desperacji ale nie zakochuj sie po jednej herbatce i szansie na lodowisko..
bedzie chciala to sie odezwie nie to ja olej .. czym tu sie przejmowac
i nie proboj przypadkiem wypisywac teraz do niej w stylu "co sie stalo ?" , "o co chodzi?"
bez blazenady prosze..
kolego taka mala uwaga , nie wiem moze jestes w desperacji ale nie zakochuj sie po jednej herbatce i szansie na lodowisko..

Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 15:37 przez smokarz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
agulalka22
- ministerPL
- Entuzjasta

agulalka22
wydaje Ci sie
chyba ze krecisz sie w jakims malym kregu ludzi ...
sprawy sobie nie zdajesz ile pieknych sympatycznych dizewczyn poszukuje partnera
jak sam widizsz umowiles sie z dizewczyna na herbatke to duzy sukces bo niejednego faceta nawet by na to stac nie bylo
wiec jak zrobies to raz to proboj znowu az w koncu trafisz na to co trzeba
najwazniejsze zeby szukac i sie nie zniechecac <silacz> 
sprawy sobie nie zdajesz ile pieknych sympatycznych dizewczyn poszukuje partnera
jak sam widizsz umowiles sie z dizewczyna na herbatke to duzy sukces bo niejednego faceta nawet by na to stac nie bylo
-
agulalka22
- ministerPL
- Entuzjasta

- Entuzjasta

- Entuzjasta

- Weteran

agulalka22 pisze:idziałeś kiedyś aby piękna dziewczyna była samotna?!
Tak. Bo takie zazwyczaj wiedza jakie sa i sie cenia albo sa zbyt zadufane w sobie, ze by na byle kogo spojrzec jak one na ksiecia czekaja...
ministerPL pisze:wyslalem do niej SMS'a ze po hamsku sie zachowala i bla bla bla
Czyli najgorszy wariant z mozliwych.
A nie mowilam zeby z kolega isc sie spotkac?
Teraz ładnie przeproś i sie spotkajcie, ale tym razem dogadaj z nia wszystko zeby znow nie było czegos takiego.
ministerPL pisze:nom tylko zazwyczaj te ładniejsze są juz pozajmowane.
to bedziesz sie umawiał z brzydulami bo te ładniejsze są pozajmowane? troche Cie tu nie zrozumiałam, zreszta każda kobieta jest ładna, tylko mężczyżni mają różne gusta:)n a co do tego czy sie odeziwe ta laska to moim zdaniem nie czekaj na telefon i nie idź z nia dzisiaj nigdzie, bo sobie pomysli ze juz Cie owinęła wokól palca, jak od razu jej odpiszesz i powiesz , że ok spotykamy sie 0 tej i o tej, nie rób tego. Jeżeli po tym jka jej odmówisz zacznie częściej pisać, tzn. , że jej zależy bo wie , że może Cie stracić , a jak sprawe oleje to już chyba wiesz
- ministerPL
- Entuzjasta

wiem to bedzie trudne ale na pewno dasz rade, juz jej pokazałes ze Tobie na Niej zalezy teraz Jej kolej a jak nic sie nie zmieni to rozejrzyj sie wokół i poszukaj kogoś kto jest Ciebie wart, bo przecież nie będziesz ciągle pisał esa do Niej co może ona czeka aż jej napiszesz esa o treści" przepraszam czy moge do Ciebie napisac? masz wolna chwilke?" nie no sorki ale wiesz nie daj sie jej omamić
nie myśl o tym tak dużo, jeśli Ci zależy pewnie że poczekaj na znak od niej ale w tym czasie przecież możesz zająć się czymś zupełnie innym. Jak napisze to fajnie, jak nie to trudno. Przecież ledwo ją znasz. Ona wpadła Ci w oko, ale może Ty dla niej nie, bywa i tak. A wolnych i naprawdę ładnych kobiet jest sporo, nawet w Białymstoku, wiem bo też jestem z Białego. Po prostu nie rób nic na siłę i jak już ktoś powiedział, możesz przecież na herbatkę zaprosić jakąś inną ładną dziewczyne
powodzenia <browar>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”