Moderator: modTeam

Hyhy pisze:sluchac co mowi ale nie smiac sie tylko tak powaznie na nia patrzec i nic nie mowic nie odpowiadac po prostu patrzec a na koniec sie usmiechnac:>
Olivia pisze:A nie PMS?
Hyhy pisze:Wiesz co najlepiej robic jak ci panna cos nad glowa chrzani? i czepia sie o co? Najlepiej zachowac spokoj nie pokazywac zdenerwowania usciasc sobie wlacz jakis mecz i sluchac co mowi ale nie smiac sie tylko tak powaznie na nia patrzec i nic nie mowic nie odpowiadac po prostu patrzec a na koniec sie usmiechnac:> zrezta pewnie sama nie wytrzyma tego i zacznie sie smiac

Lepiej odpowiadać? Wtedy nadaje się tym bezpodstawnym pretensjom moc. Bo już nie trafiają w próżnię.
Sir Charles pisze:Wtedy nadaje się tym bezpodstawnym pretensjom moc.
Kto normalny tworzy problemy na siłę, tam,gdzie ich nie ma? A wyjście jest - opieprzyć. Wówczas sama się reflektuje i przeprasza 

Dzindzer pisze:Jak sie nie ma podstaw to sie fochów nie ma. Proste
Imperator pisze:A ja odpowiadam. Nie lubie wysłuchiwać bezpodstawnych pretensji o to, o tamto, o siamto.
Black007_pl pisze:Znam takie, które to kręci - strzelanie fochów bez powodu i wszczynanie kłutniz nudów

to juz jest foch i to taki, ze facet wychodzi myslac "ide na piwo, histeryczka".Olivia pisze:Natomiast inny facet wrzeszczał na mnie, zamiast spokojnie wytłumaczyć. To Mu wprost powiedziałam, jak byłoby lepiej, żeby reagował. Tylko już w tej reakcji wyczuwałam sztuczność i wielką łaskę i to nie było to samo.
Black007_pl pisze:np. plakaci

No tak i znow kobieta chce by facet robil w konkretnych sytuacjach dokladnie tak badz tak. Czemu wy tak zwracacie na to uwage, jak facet zachowuje sie troche inaczej to wielka przeszkoda dla zwiazkuNatomiast inny facet wrzeszczał na mnie, zamiast spokojnie wytłumaczyć. To Mu wprost powiedziałam, jak byłoby lepiej, żeby reagował. Tylko już w tej reakcji wyczuwałam sztuczność i wielką łaskę i to nie było to samo.
Hyhy pisze:ba nawet kolezanek bym nie mial
Black007_pl pisze:1) ty mówisz nic i zamykasz się w sobie dalej się bocząc na mnie
2) wpadasz w histerie i wrzeszczysz "Co ty ode mnie chcesz? wynoś się, już mnie nie kochasz !, wynocha, skoro coś Ci nie pasuje..."
Hyhy pisze:Czemu wy tak zwracacie na to uwage, jak facet zachowuje sie troche inaczej to wielka przeszkoda dla zwiazkuprziez to idiotyczne
black86 pisze:chumorkiem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
black86 pisze:jak to z wami jest
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
mrt pisze:Jeżeli mam być naturalna w związku, to miewam fochy i czasem dostaję histerii. Jeżeli nie występują te elementy, to znaczy, że udaję.
Co wolicie?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 489 gości