Ktoś napisze coś??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

matys20
Bywalec
Bywalec
Ktoś napisze coś??

Postautor: matys20 » 07 paź 2006, 10:30

Witam
Chacialbym zaciagnac mniej wiecej jakies porady na temat rozmowy damso-meskiej...
otoz mialem kiedys dziewczyne ale ok 5 lat nie mialem zadnej..jest kolezanaka z ktora fajnie mi sie spedza czas..ogolnie zadko bywa w swoim miescie bo pracuje i studiuje w innym..zalezy mi na niej bardzo..teraz przyjedzie i chcialbym jej to powiedziec, tylko nie wiem jak najlepiej zaczac taka rozmowe zeby sie nie zrazila od razu czy cos w tym stylu..moze nie bedzie zle jak myslicie?..np jak przyjedzie i widzimy sie to jest extra od razu buziaczek....na pozegnanie tez...moze to cos oznacza a ja chyba tego nie dostrzegam tak i nie dalem tego kroku...
Skoro nie jestesmy ze soba to uwaza mnie za przyjaciela..tylko czy moze przeobrazic sie w cos wiecej??
Jestemy w tym samym wieku "20":)
Plisss..napiszcie jak mam postapic, bo trudno jak sobie pomysle...
Sory za błedy...Pozdr..
Awatar użytkownika
DeSiRe
Początkujący
Początkujący
Postautor: DeSiRe » 07 paź 2006, 12:39

Przede wszystkim badz soba i nie owijaj w bawelne tylko mow jasno ze Ci na niej zalezy.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 paź 2006, 13:08

DeSiRe pisze:nie owijaj w bawelne tylko mow jasno

A ja bym se najpierw pogadał i zorientował się, czy jest sama, czy tylko trafię do kolejki adoratorów lub obecnych facetów.
<diabel>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
KontoUsuniete

Postautor: KontoUsuniete » 07 paź 2006, 13:52

Pogadaj z nia otwarcie a mysle ze bedzie dobrze:)
matys20
Bywalec
Bywalec
Postautor: matys20 » 07 paź 2006, 13:56

A ja bym se najpierw pogadał i zorientował się, czy jest sama, czy tylko trafię do kolejki adoratorów lub obecnych facetów.

powiem tak..przychala ostatnio i powiedziala mi ze jej obecny chlopak ka wykantowal...widocznie zalezalo mu na jednym..
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 paź 2006, 14:02

No i tak się kończą niektóre posty, gdy 1 osoba jest w 2 postaciach i chce sobie ponabijać licznik odpowiadając samej sobie :D

Grab i Matys to ta sama osoba 8)

Won mnie stąd! <mlotek>
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”