Prosze o szczere odpowiedzi i na temat
dzięki za odp i
PS co jest dla was najwarzniejsze
Moderator: modTeam
Prosze o szczere odpowiedzi i na temat

paddy pisze:wygląd
yes yes yes a jednak moje na wierzchupaula19 pisze: każdy zwraca uwagę na wygląd, czy tego chce czy nie...
Myślę że ważne jest to jak facet odnosi się do kobiety i do otoczenia.Blazej30 pisze:yes yes yes a jednak moje na wierzchu Myślę że ważne jest to jak facet odnosi się do kobiety i do otoczenia.
Ciekawski pisze:Raczej mechanizmy, Paula. Stereotypy zaś są schematami poznawczymi, które w znacznym stopniu odciążają nasz umysł od zbędnych analiz
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Magik pisze:-jak gdzies siedzisz to staraj sie zajmowac duzo mniejsca - rece i nogi rozlozone, lekko odchylony o tylu
życie, po prostuMagik pisze:-staraj sie tez gestykulowac rekoma podczas rozmowy
Magik pisze:Kobiety szukaja faceta ktory jest:
-pewny siebie
-towarzyski
-przystojny
-ktory ma nastawienie ze on jest nagroda dla kobiety
-ktory jest dobrym kochankiem
Magik pisze:Kobiety szukaja faceta ktory jest:
Magik pisze:I teraz wielka tajemnica podrywu: Aby sprawic bys byl atrakcyjny dla kobiety musisz przekazac jej ze posiadasz te wszystkie cechy![]()
paula19 pisze:to normalne ze kazdy patrzy najpierw na wygląd....
madziorka.m pisze:Magik napisał/a:
Kobiety szukaja faceta ktory jest:
-pewny siebie
-towarzyski
-przystojny
-ktory ma nastawienie ze on jest nagroda dla kobiety
nieprawda. Moj nie ma tych cech a gdy go poznalam wiedzialam, ze ta znajomosc sie rozwinie, bo być może jest tym którego szukam

KAROLA pisze:a kiedy ktos chce flirtowac to zwrcam uwage na spojrzenie, blysk w oku
klaustrofobia pisze:heh czyli jednak ktos jeszcze na to zwraca uwage
na mnie spojrzenie działa i to bardzo a takie glebokie to juz w ogóle fiu fiu
i najczesciej liczy sie to pierwsze spojrzenie, a jak jeszcze do tego dolaczy taki slodki, tajemniczy polusmieszek ehh...
bo oczy sa najwazniejsze 

Moze nie przy wyborze... facet musi mnie sobą zainteresować. Musi mieć poczucie humoru na pewno. Jakos nigdy nie robilam selekcji pt "wybór partnera ".Łukasz000 pisze:na co wy (dziewczyny) tak naprawde NAJBARDZIEJ zwracacie uwage przy wyborze partnera....

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 567 gości