CO MYSLEC JAK MYSLEC CO ZROBIC JAK ZROBIC ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
CO MYSLEC JAK MYSLEC CO ZROBIC JAK ZROBIC ?

Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 14:14

Witam
Do sedna bylem z kasia prawie 4 lata, miesiac temu mnie zostawila dla jakiegos podstarzalego dyrektora salonu jaguara z tego co wiem mieszka u niego.
Jak do mnie miala przyjsc spac rodzice robili jej problemy, dwie noce pod rzad to max a teraz ona spi u niego on ma chyba 33 lata ona 20 i oni nie widza w tym nic zlego
Ja o wszystkim dowiedzialem sie bo ja sledzilem i wyszlo wszystko na jaw po tym jak zerwala..krecila cos nic nie bylo spujne wiec postanowilem ja sledzic zawsze mowila ze spi u kolezanki...ja nadal ja kocham i nie wiem co mam dalej robic
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 14:16

Olać i tyle ... wybrała kogoś innego i jak widać jej rodzice też są z wybory zadowoleni
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 14:20

no z tego co wiem to z tego co mowila jak jej powiedzialem ze wiem o nim ,,,najbardziej chyba mnie zabolalo to iz powiedziala ze to co zrobila jest calkowicie normalne i nie ma sobie nic do zazucenia a jak spytalem co na to rodzice to powiedziala ze wiedza i nie widza przeszkod:( nie wiem czy wiedza czy nie ale tak powiedziala ,
OLAC ale jak skoro nadal ja kocham i jakby przyszla to pewnie wrucilbym do niej
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 10 lis 2006, 14:23

tak to jest z miloscia, ze nie da sie tak po prostu olac... ale powinienes sprobowac powoli przestawac o niej myslec. ot co, na pewno teraz nie zawracac jej zbyt szczegolnie glowy soba...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 14:30

Rafeek pisze:OLAC ale jak skoro nadal ja kocham i jakby przyszla to pewnie wrucilbym do niej

ale z jej zachowania wynika, że ona Cię nie kocha i jest teraz z innym gościem więc to na pewno pomoże Ci się odkochać...a nawet nie myśl, że ona do Ciebie wróci...
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 14:34

no mowila ze kocha a po paru dniach powiedziala ze nie kochala ze jej sie tylko wydawalo ze byla ze mna nieszczesliwa...no ja od czasu moich imienin kiedy mi to powiedzial a raczejja jej ze wiem o nim tzn 24 pazdzi nie mam z nia zadnego kontaktu zadnego
ale wcale mi nie jest lepiej:(
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 14:38

Poczekaj a będzie Ci lepiej...zresztą to zwykła szm**ta koleś jej błysnął kaską to poleciała jak mucha do gówna, szkoda uczucia dla takiej osoby...
Znajdź sobie jakies zajęcie, może sport idź na pifko z kumplami po prostu nie myśl o niej i tyle...
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 14:45

powrucilm na silke spotykam sie ciagle z kims jezdze na imprezy jak nigdy ...ale to nie pomaga.
wczoraj bylem na baletach i bylo ok do czasu az mnie wzielo i zaczelem beczec i tak jest za kazdym razem..dziewczyny niby fajne i sie usmiechaja i woogle ale ja jakos ciagle porownuje ja do niej i jakos nie umiem i nie chce do innej:( robie co moge zeby nie myslec..ale to i tak nic z tego myslami jestem jak z pepowina zwiazany.
Czasami sie zastanawiam czy tesknie z nia czy po prostu boli mnie sposob w jaki mi to zrobila bo to co napisalem to nic to zalazek tego jak sie dowiadywalem i co robila..zrobila ze mnie takiego malego zdeptala mnie moja dume moje ego wszystko zdeptala mnie masakrycznie..
Ale potem sobie przypominam jak bylo nam dobrze nie raz i znowu becze i nie z tego ze boli a z tego ze strasznie tesknie
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 14:51

Jasne to nie jest tak, że Twoje uczucie do niej zniknie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ale za jakiś czas zniknie...chodzi o to abyś tego nie rozpamiętywał i niepotrzebnie roztrząsał bo to nie ma sensu...dała Ci do zrozumienia że ma Cię w d**sku więc nie wiem nad czym tu dywagować...daj sobie czas i nie myśl o niej
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 14:55

nawet nie wiesz jak sie ciesze i ile mi to daje ze woogle ktos mi odpisuje:)
Ale jak zufac komus skoro myslisz ze znasz ja na wylot a tu nagle ucieka do kolesia starszego w wieku prawie jej rodzicow robi takie zeczy po prostu nie wiem jak to sobie wytlumaczyc jak zaufac komus nowemu amoze trzebarobic jak kolega radzi
musisz ja pojechac bo inaczej ona cie pojedzie:(
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 15:01

Rafeek pisze:nawet nie wiesz jak sie ciesze i ile mi to daje ze woogle ktos mi odpisuje:)

też się cieszę <przytul>

Rafeek pisze:Ale jak zufac komus skoro myslisz ze znasz ja na wylot a tu nagle ucieka do kolesia starszego w wieku prawie jej rodzicow robi takie zeczy po prostu nie wiem jak to sobie wytlumaczyc jak zaufac komus nowemu amoze trzebarobic jak kolega radzi
musisz ja pojechac bo inaczej ona cie pojedzie:(

Nie możesz wychodzić z założenia, że każda nowo poznana kobieta będzie Cię chciała okłamać bo w sumie mógłbyś już do końca życia z nikim nie gadać bo każdy będzie chciał Cię prędzej czy później wyru**chać...
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 15:06

sluchaj pogadasz ze man na gg? 5399738 od mieciaca mam straszliwego dola i nie wem jak mam sobie z tym poradzic :(
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 15:10

Przykro nie mam GG bo pisze z intranetu z pracy ale możesz mi wysłać maila na PV na pewno Ci odpiszę
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 15:13

rstachowiak@wp.pl
Chcialbym sie komus wygadac :( komus kto zrozum ie i powie co robic dalej
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lis 2006, 15:13

Rafeek pisze:..ja nadal ja kocham i nie wiem co mam dalej robic

pogodzic sie z tym, że odeszła
Rafeek pisze:a o wszystkim dowiedzialem sie bo ja sledzilem

przerazaja mnie tacy ludzie
_normalna_ pisze:Poczekaj a będzie Ci lepiej...zresztą to zwykła szm**ta koleś jej błysnął kaską to poleciała jak mucha do gówna, szkoda uczucia dla takiej osoby...

a skad wiesz, ze tu o kase chodzi :>

Ludzie sie rozstaja takie jest zycie, odeszła, trudno.
Trzeba iśc dalej
Awatar użytkownika
zet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zet » 10 lis 2006, 15:25

nie ma sensu sie meczyc,
gdyby powiedziala, ze cie kocha ale tamten zapewnia jej warunki na poziomie i zabezpiecza rodzine, to mozesz jeszcze pogadac i postarac sie, ale tak to nie ma sensu
olej, poszalej i zarabiaj kapuche, to jest to co glownie dziala na kobiety <diabel>
Nie bierz zycia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego zywy
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 15:26

Dzindzer pisze:a skad wiesz, ze tu o kase chodzi

Jakoś nie wierze w szczere i piękne uczucie gdy różnica wieku to 13 lat a koles jest kierownikiem salonu jaguara a laska po 4 latach związku od tak do niego poleciała...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lis 2006, 15:35

Jakoś nie wierze w szczere i piękne uczucie gdy różnica wieku to 13 lat a koles jest kierownikiem salonu jaguara a laska po 4 latach związku od tak do niego poleciała...

czyli jak ma kase to znaczy, ze ona na kase poleciec musiała. Wielce prawdopodobne ale nie koniecznie tak musi byc. tak oceniac to najłatwiej.

Zreszta czy to dlaczego odeszała jest teraz istotne. chyba najwazniejsze by on sie pozbierał. To nie jest takie proste, ale mozliwe.
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 15:36

Ja tez nie wiem o co chodzi i pewnie sie nie dowiem :( Bede tak w zawieszeniu juz do konca
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 10 lis 2006, 15:38

zet pisze:olej, poszalej i zarabiaj kapuche, to jest to co glownie dziala na kobiety <diabel>

bzdura!! nie tylko to przykro mi drogi Zet, ale to totalna glupota! az sie zdenerwowalam, moze ta dziewczyna akurat poleciala na kase, ale nie mozna twierrdzic, ze wszytskie dookola tak robia!

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 15:39

Dzindzer pisze:Zreszta czy to dlaczego odeszała jest teraz istotne. chyba najwazniejsze by on sie pozbierał. To nie jest takie proste, ale mozliwe.

dla mnie jest to istotne bo wydaje mi się, że jest jak mówię (rodzice tak chętniej by córci do niego nie pchali) jak zda sobie z tego sprawe to szybciej się pozbiera ...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lis 2006, 15:42

Rafeek pisze:Bede tak w zawieszeniu juz do konca

w jakim zawieszeniu, w zawieszeniu bys był jak by chciała czasu na podjecie decyzji czy chce z Toba byc. Teraz masz jasna sytuacje z jakiegos powodu ona Cie zostawiła, pewnie w jakims stopniu dla niego, ale zanim pojawił sie on musiał byc cos nie tak skoro zaczęła szukac.
Nie ma jej w Twoim życiu. Nie mysl o tym co bedzie jak łaskawie zechce wrócic. Odetnij sie od tego. To przeszłosc.
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 15:47

czy cos zmieni jak powiem ze rok temu jak zerwalismy a raczej ja zerwalem(zeszlismy sie po miesiacu) to po tygodniu na jakiejs imprezce weszla do wyra jakiejs starej szkolnejmilosci ?
moze juz wtedy powinienem cos zauwazyc...zreszta zawsze byla flirciara i nie potrafila zdecydowanie odmowic tylko kokietowala:(
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 10 lis 2006, 15:51

Po takiej akcji już bym jej podziekowała censored
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 15:53

wiesz mowila ze byla pijana i ze bylo jej tak zle ze byla zrozpaczona..i takie tam......ja tez sie tak teraz czuje albo i 100 razy gorzej tylko ze ja nie moge myslec o innej
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lis 2006, 15:54

Rafeek pisze:czy cos zmieni jak powiem ze rok temu jak zerwalismy a raczej ja zerwalem(zeszlismy sie po miesiacu) to po tygodniu na jakiejs imprezce weszla do wyra jakiejs starej szkolnejmilosci ?

widac dla Ciebie to nic nie zmienia, wtedy nie zmieniło i nadal nie zmienia wzdychasz do kogos kto nie uznaje wiernosci i sam nie wiesz czy to ma znaczenie.
Jesli uwazasz, ze w zwiazku nie ma miejsca na zdrade to to co napisałes ma znaczenie.
Czy masz jeszcze takie kwiatki ??
bo jak tak to napisz od razu
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 16:02

no wiem tylko na ze rok temu podala swoj nr do jakiegos radia do jakiejs randki czy cos..potem musiala zmienic bo maniacy jacys pisali..a do tamtego..
Flirtowala z ochroniarzem z jej pubu wiem ze ja odwodzil 3 razy do domu a potem ja zbluzgal od ....bo nie chciala mu dac wiadomo....ale ona z nim flirtowala i nie wiem co jeszcze wiem ze jemu akurat nie dala ale flirtowala i kusila i na koniec nie dala i jeszcze mowila ze nie wie o co chodzi jemu.
ona ma to we krwi i nie widzi w tym nic dziwnego..to bylo w tym miesiacu co poszla do kolegio do wyra
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 10 lis 2006, 16:19

Rafeek pisze:ona ma to we krwi i nie widzi w tym nic dziwnego..to bylo w tym miesiacu co poszla do kolegio do wyra

i to jest wlasnie argument abys przestal kims takim zaprzatac sobie glowe

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 10 lis 2006, 17:02

Wydaje mi się ze Ty ja tak bardzo kochasz że jesteś jej w stanie przebaczyć wszystko.Przebaczyłeś jej to ze wskoczyła do łóżka swojej starej miłość, flirtowanie z ochroniarzem w klubie
Rafeek pisze:ona ma to we krwi i nie widzi w tym nic dziwnego..to bylo w tym miesiacu co poszla do kolegio do wyra

Ty też nie widzisz w tym nic złego?? zastanów sie czy warto :?
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 17:22

fakt wybaczylbym
ale sam juz ne wiem czy tomilosc czy chec zemsty juz nie wiem
A moze to przez to ze mam dziwne zasady i priorytwty:(
Dla mnie najwazniejsza zasad zawsze przez 24 lata byla ONE LOVE ONE BLOOD ONE LIFE
jak w piosence hihi
Jak mozna pokochac inna skoro sie juz kocha ta jedyna co to za milosc skoro mozna pokochac kazdego..potyrzeba czasu i mozna podobno innego co to za milosc:(

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”