Ból brzucha:(:(
Moderator: modTeam
Ból brzucha:(:(
Z Moja dziewczyna uprawialismy sex poraz pierwszy no i po tym pierwszym razie teraz boli ja chwilami brzuch i jajniki czy to tak jest po naszym pierwszym razie i przeztanie ja bolec po kilku dniach?? juz minelo 3dni jak tak boli ja:(:(
- ksiezycowka
- Weteran

Wlasnie przechodzi jej troszke .Tylko jeszcze Ja troszke bola cycusie ale mam nadzieje ze jak najszybciej przestanie ja wszystko bolec.
[ Dodano: 2006-07-30, 09:23 ]
Chwile Mnie neibylo na forum bo rodzinka przyjechala i zajecha Moj pokuj i kompa:/ . Mam jeszcze jedno pytanko Bo zeczywiscie Moja Kobietke brzuszek przestal bolec ale bola ja cos cycusie dalej:/:/i raz mowila mi ze miala troszke krwi na majteczkach
:/ czy to okres jej sie przestawil po tym pierwszym razie?? ""Okres jej wypada miedzy 12 a 18. Pozdro i z góry dzieX za odpowiedz
[ Dodano: 2006-07-30, 09:23 ]
Chwile Mnie neibylo na forum bo rodzinka przyjechala i zajecha Moj pokuj i kompa:/ . Mam jeszcze jedno pytanko Bo zeczywiscie Moja Kobietke brzuszek przestal bolec ale bola ja cos cycusie dalej:/:/i raz mowila mi ze miala troszke krwi na majteczkach
XMen pisze:ale bola ja cos cycusie dalej:
Bo tak je zgniotłeś, że bolą.
A tak poważnie, biust boli przed okresem. To nie jest objaw po pierwszym razie. A czemu Ją teraz boli? Napisałam wyżej.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
XMen pisze:raz mowila mi ze miala troszke krwi na majteczkach
Po pierwszym razie to norma.
XMen pisze:Okres jej wypada miedzy 12 a 18.
A co to ma do tematu?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran