nich ma indywidualny charakter. Taki ma też i mój z równie gorącą prośbą o pomoc.
Od kilku dni trafiłęm i przegladam forum ale sam zanim sie obejrzałem przychodze z problemem
Oboje z dziewczyną zastanawiamy sie czy nie skorzystać
z 'postinoru' (choć chyba bardziej ja... ona jakby spokojna) a wątpliwosci rądzą sie z nastepujacej sytuajcji wczoraj kochalismy sie bez zabezpieczenia w dni teoretycznie niepłodne (nastepny dzien po ustaniu mieśiączki)
Dziewczyna miesiączkowała nierególarnie powiedziałbym nawet bardzo 23dni choć odkąd zmieniła tryb życia (mała przeprowadzka - stresu duzo mniej) jest tez znaczaca poprawa ostatnia miesciaczka byla po 27dniach i własnie kiedy ona przyszła a dokłądnie w 6tym-7 dmym dniu cyklu współżylismy. Dodatkowo obserwowujemy tez śluz... ona sama czuje tak zwaną suchość i wręcz na nią narzeka. w Nocy jesli juz cos było to był gęsty i lepki natomiast rano troszke sie pojawił jakby nieco rzadszy (płynniejszy) ale generealnia partnerka moja odczuwa tak zwaną 'suchość'... czy mamy sie czym martwic czy obawy są ponad miare

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Teraz mi coś nie pasuje, wczoraj kochałeś się z dziewczyną, a dzisiaj ona jest już po dniach płodnych....