Krwawienie po stosunku...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Krwawienie po stosunku...

Postautor: broken18 » 18 gru 2005, 13:26

Nie wiem czy zadaję to pytanie w dobrym dziale ale tak mi się wydaje. Od jakiegoś czasu kochamy się z chłopakiem pare razy dziennie i nic się nie działo niedobrego. Dziś rano obudziłam się i zauważyłam na majtkach kilka kropel krwii, taka plamka jakby upławy tylko zabarwione krwią. Biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie i okres mam dostać dopiero w przyszłą niedzielę. Co to może być za plama? Może to być wynik uprawiania seksu częściej niż zawsze, np. jakiegoś uszkodzenia? Czy może to coś groźnego? Denerwuję się...
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 18 gru 2005, 14:20

Na ulotce od tabletek na pewno jest napisane że takie sprawy mogą mieć miejsce. Idż do ginekologa tylko on Ci pomoże.
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 18 gru 2005, 14:58

Pewnie i mogą ale biorę tabletki od 10 - 11 miesięcy i coś takiego jeszcze mi się nie przytrafiło. W czasie stosunku coś mnie zabolało mimo że byłam bardzo podniecona i nawilżona. Może coś "w środku" się uszkodziło albo doszło do jakiś obtarć. Jeśli tak czy z tym trzeba iść do ginekologa czy samo się zagoi?
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 18 gru 2005, 15:47

No chyba że Twój facet miał scyzoryk na końcu "małego". Idź do lekarza po co gdybać.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 gru 2005, 17:01

Ee TAM ! normalka , zdarza sie ! jak sie poszaleje to tak byc moze , dla mnie nie dziwota !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 gru 2005, 20:29

Wg. mojej Pani każdy wyciek z pochwy, a szczególnie krwisty (oprócz okresu oczywiście) jest objawem jakiejś choroby i nie wolno go lekceważyć. Stąd wniosek-jak najszybciej do ginka! Może się to wiązać z krótkotrwała wstrzemięźliwością-jednak warto.
Kochać i być kochanym
Ines

Postautor: Ines » 19 gru 2005, 18:49

U mnie krwawienia pojawiały się przy pierwszym opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych, miałam wrażenie że występują przy większym wysiłku fizycznym. To normalne, organizm musi się z nimi "oswoić". Lecz gdy krwawienie występuje dłużej niż przez 3 cykle radzę skontaktować się z lekarzem.
Awatar użytkownika
blacknessie
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: blacknessie » 20 gru 2005, 22:02

Sporadyczne krwawienia nie są niczym dziwnym, różne czynniki je powodują. Przy ostrzejszym seksie prawdopodobieństwo uszkodzenia czegoś "tam w środku" jest większe więc jak dla mnie nie masz się czym martwić, no, chyba że problem będzie się powtarzał :)
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 20 gru 2005, 22:04

Zrobiliśmy sobie pare dni przerwy, żeby zobaczyć co się będzie działo i nie dzieje sie nic. Więc to nie było nic strasznego chyba ;)
salome
Bywalec
Bywalec
Postautor: salome » 27 gru 2005, 22:30

mi sie to raz zdarzylo, wlasciwie 2...
na ulotce tabletek jest napisane ze moze sie to pojawic jesli nieregularnie zarzywa sie pillsy...sama nie wiem...
Salome

xxx

Nigdy nie licz na to ze facet da Ci szczescie.
Musisz miec w zanadrzu cos innego.
Musisz polegac na sobie.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 05 lut 2006, 21:25

moj problem jest taki ze zaczełam lekko krwawic ale nie podczas stosunku ale piszczot { palcówka} .Juz jest ok i nie krwawie{wlasciwie to ne byo tej krwi duzo} , ale zastanawiam sie co sie mogło stac, nic mnei nie bolało podczas ani nic....
you touch me
in special places...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”