Krwawienie po stosunku...
Moderator: modTeam
Krwawienie po stosunku...
Nie wiem czy zadaję to pytanie w dobrym dziale ale tak mi się wydaje. Od jakiegoś czasu kochamy się z chłopakiem pare razy dziennie i nic się nie działo niedobrego. Dziś rano obudziłam się i zauważyłam na majtkach kilka kropel krwii, taka plamka jakby upławy tylko zabarwione krwią. Biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie i okres mam dostać dopiero w przyszłą niedzielę. Co to może być za plama? Może to być wynik uprawiania seksu częściej niż zawsze, np. jakiegoś uszkodzenia? Czy może to coś groźnego? Denerwuję się...
Pewnie i mogą ale biorę tabletki od 10 - 11 miesięcy i coś takiego jeszcze mi się nie przytrafiło. W czasie stosunku coś mnie zabolało mimo że byłam bardzo podniecona i nawilżona. Może coś "w środku" się uszkodziło albo doszło do jakiś obtarć. Jeśli tak czy z tym trzeba iść do ginekologa czy samo się zagoi?
-
Ines
- blacknessie
- Pasjonat

Sporadyczne krwawienia nie są niczym dziwnym, różne czynniki je powodują. Przy ostrzejszym seksie prawdopodobieństwo uszkodzenia czegoś "tam w środku" jest większe więc jak dla mnie nie masz się czym martwić, no, chyba że problem będzie się powtarzał 
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”