Pieszczenie języczkiem...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 lut 2006, 08:11

Eisenritter pisze:To to po prostu było zdecydowanie poniżej pasa.

Ja tam nie wyobrażam sobie, żeby mi przeszkadzał zapach mojego skarbu.

bedzie przeszkadzał jesli miną 3 dni <aniolek> byc moze o takiej sytuacji ktos tam pisał (wiem pzresadziłęm , ale specjalnie ) <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
misiolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiolek » 20 lut 2006, 21:00

Wstreciucha pisze:
misiolek pisze:kiedyś zapachy mnie ... .... ale pogadałem z żoną i jest już wszystko ok

poprosiles zeby sie umyla ? <diabel> przepraszam , nie moglam nie zapytac <chory> juz mnie nie ma <zalamka>

nie oto chodzi !! kurde
przecież wiadomo że nie wszystko codziennie jest świeże <diabel>

<pijak>
...trzeba rozkopać strumyk aby popłynęła kiedyś z niego czysta woda !!
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 20 lut 2006, 21:38

No więc w efekcie o to chodzi. Twoja wypowiedź zabrzmiała jak "Nie potwierdzam, nie zaprzeczam." :D
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 23 lut 2006, 10:04

Andrew pisze:bedzie przeszkadzał jesli miną 3 dni aniołek byc moze o takiej sytuacji ktos tam pisał (wiem pzresadziłęm , ale specjalnie ) .piwo.

Andrew, jak zwykle hardkorowo. Wiesz, jest coś takiego jak higiena. Po obu stronach, ma się rozumieć.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lut 2006, 10:44

misiolek pisze:przecież wiadomo że nie wszystko codziennie jest świeże

jak to nie , a ja ? <aniolek> nawet bedac sama i nikomu sie nie pokazujac nie wyobrazam sobie by zapuscic sie jak burek. Kobiety nie maja pojecia czasem jak bardzo takie 30minutowe zadbanie o siebie moze je nastrojic na caly dzien. Samopoczucie od tego zalezy (nie glownie, ale rowniez), chec na sex oczywiscie, chec do zycia . Samonapedzajacy sie mechanizm - nie wystarczy chlapnac oczka z rana :D

wracajac do tematu a powolujac sie na wypowiedz wyzej - nie wiem co masz na mysli to mowiac ze nie wszystko codziennie jest swieze - ale ja mowie ze byc powinno !! znasz powiedzonko przeciez - myjscie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny <aniolek> doskonale !
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”