poziomek pisze:w sensie czy nie bedzie mi trudniej dac partnerce przyjemnosc....
Jeśli nie masz jakoś masakryczne krzywego to nie będzie problemu. Pewne skrzywienia dla kobiety bywają bardzo przyjemne.
Moderator: modTeam

lollirot pisze:Dlaczego?
Lina pisze:poziomek pisze:Dzisiaj udalo mi sie ja cztery razy doprowadzic na sam szczyt
Normalnie Huuuura! nie ma jak zadaniowe podejście do seksu!

Adaś38 pisze:Np. dlatego że jak on już sobie dojdzie to nie będzie zbyt zainteresowany żeby pracować nad partnerką
Znaczy seks uprawia sie tylko dla wlasnej przyjemnosci? Aha, kurcze ile tu sie rzeczy mozna nauczyc. 
poziomek pisze:czy np. gdy chłopak piesci Was paluszkami i robi minetke a Wy nie dojdziecie wtedy to jest źle? W sensie czy Was to denerwuje albo czy jestescie rozczarowane?
Np w tym okresie tylko ja daje je przyjemnosc i cierpliwie czekam az sie ona przelamie...
poziomek pisze:Aha no wlasnie - dziewczyny powiedzcie mi jedno: czy np. gdy chłopak piesci Was paluszkami i robi minetke a Wy nie dojdziecie wtedy to jest źle? W sensie czy Was to denerwuje albo czy jestescie rozczarowane?
Od siebie powiem, że orgazm jest super, ale przyjemność w seksie się do niego nie ograniczy. I nic mnie bardziej nie wkurza niż facet, który myśli tylko o tym czy już na pewno miałam orgazm. No chyba, że myśli tylko o tym, żeby on miał 
poziomek pisze:Nawet jak pierwszy skoncze (w przyszlosci, mowie o pelnym stosunku) to na bank nie zostawie jej samej sobie, przeciez to na maksa ciotowate podejscie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:wprawna kobieta potrafi udawac orgazm , ale pewnych rzeczy udawac sie nie da , zas Ty ani jednaj z nich nie wymienileś , oczywiscie wszystko to co pisze nie znaczy , ze orgazm ona udajeNIE ! TAK WCALE BYC NIE MUSI ...
Adaś38 pisze:Jeżeli czekasz aż ona sama weźmie cię za ptaka i nakieruje go tam gdzie trzeba to możesz dłuższą chwilę poczekać
Marissa pisze:kiedy będziesz w mięciutkiej, cieplutkiej pochwie i będzie Ci bardzo dobrze
Lina pisze:Normalnie Huuuura! nie ma jak zadaniowe podejście do seksu!
Lina pisze:Może Cię to zadziwi...ale chyba najlepiej zrobisz jeśli zapytasz JĄ o zdanie.
Marissa pisze:Ty nie gadaj o przyszłości bo możesz się rozczarować i zakładać kolejny temat o tym że Ci nie staje

desertus pisze:Możesz poprosić ją, by w trakcie ci podpowiedziała kiedy, jakie tempo, jak mocno.
Kod: Zaznacz cały
kochanka <spokojnym, niskim głosem>: a teraz szybciej, Misiu. I głębiej. I mocniej, duuużo mocniej. <diabel> ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
iąż jest twoim przyjacielem.Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1115 gości