Pewnie znajdziemy ów sposób ale nie od razu. Więc bez takich osądów na podstawie jednego postu, nie lubię tego. OK?
Krzeslo, Fotel, stol, pralka.... :)))
Moderator: modTeam
Może i proste ale nie wydawaj zbyt pochopnych wniosków typu, że "cienko u was z wyobraźnią". Nic nie widzisz Jarku.
Pewnie znajdziemy ów sposób ale nie od razu. Więc bez takich osądów na podstawie jednego postu, nie lubię tego. OK?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Nic nie widzisz Jarku.
...to może jednak lepiej najpierw zaczekać zamiast chwalić się tym na forum :565:
Czy może inni mają to naśladować, że "do niczego nie doszło"?
(celem forum jest wymiana doświadczeń i wyciąganie z nich własnych wniosków, a nie osądzanie kogokolwiek-dlatego biorą w nim udział i doświadczeni i dopiero początkujący w "tych sprawach"Nie widzę więc powodów żeby się tak unosić).
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Nic nie widzisz Jarku.
...to może jednak lepiej najpierw zaczekać zamiast chwalić się tym na forum :565:
Czy może inni mają to naśladować, że "do niczego nie doszło"?
(celem forum jest wymiana doświadczeń i wyciąganie z nich własnych wniosków, a nie osądzanie kogokolwiek-dlatego biorą w nim udział i doświadczeni i dopiero początkujący w "tych sprawach"Nie widzę więc powodów żeby się tak unosić).
Popieram Jarka , nikt sie nie powinien obrazic ani poczuć urazony .Tym bardziej iż na forum jestem jzu chyba z 3 lata i jest tak jak mówie (choc i czasem róznie )

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Dzięki Krzysiu za poparcie :564: , a z tego postu wyciągam taki wniosek, że na tym forum do niektórych wypowiedzi należy odnosić się selektywnie.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2004, 16:11 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
-
sallvadore
- Uzależniony

Jarek pisze:bedziesz wiedzial jak bedziesz wspolzyl z kobieta 10 lat.... na pewno zechce sie Wam odmiany
mam nadzieję, że nigdy nie odzwyczaję się od wygody i komforu i dla nas seks nie będzie polegał na zaliczaniu kolejnych mebelków.
Nikt nie mówi o wymiesieniu się na stałe z łóżka.
Ale nie znam nikogo, kto sexiłby przez wiele lat z jedną partnerką tylko w łóżku
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ale nie znam nikogo, kto sexiłby przez wiele lat z jedną partnerką tylko w łóżku
Zostałem źle zrozumiany, gdzie w moich postach było słowo TYLKO. Chodziło mi o to, że bardziej lubimy seks w komfortowych warunkach niż np. na stole, pralce itp...tym bardziej , że możemy to robić w tych warunkach, kiedy mamy tylko ochotę. Co nie oznacza, że jeśli kochamy się poza sypialnią, to nie dbamy o higienę i wygodę (i to już jest dla nas wystarczającym urozmaiceniem). Oboje wyrośliśmy z tego, że należy wykorzystać każdą okazję żeby się tylko zaspokoić nie dbając o całą oprawę.
Kochać i być kochanym
Krzesełko jest super!
Nie mówię, że nie, a fotelik jeszcze lepszy
Właśnie w sobotę 7-letni synalek nas przyłapał I jak tu takiemu wytłumaczyć co robiliśmy
Dobrze, że tylko 7-letni...a nie zdażyło się nigdy, że żona siadła ci na kolana?..., a że byliście nago, bo było gorąco...7 lat, to i tak wszystkiego nie widział, na pewno się nie zgorszył,spoko!
Kochać i być kochanym
Zgorszył się i bardzo zawstydził zwłaszcza
...zawstydzić się mógł, bo to chyba normalna reacja dziecka, ale chyba nie zgorszył...
zwłaszcza, że to jeszcze nie żona
...to chyba w tym zajściu jest najmniej istotne...
A swoją drogą nago przed dziećmi nie paradujemy nawet jak jest gorąco.
...nie chodzi o paradowanie, ale może się zdarzyć we własnym domu...
Wcale bym się tym nie przejmował.
Kochać i być kochanym
Nie wyobrażam sobie latania nago po domu przy dzieciakach
Co prawda nie mam dzieci, ale uważam, że to już by była przesada i nie miałem wcale na myśli bezsensownego latania nago przy dzieciach
A wracając do sytuacji, to pozostaje pocieszenie, że to nie nakryła was córka, bo w wieku 11 lat już się chyba co nieco wie co mogliście robić.
Kochać i być kochanym
A wieku 7 nie? W każdym razie ja wiedziałem gdzie co włożyć w tym wieku. Nie wiedziałem po co ale wiedziałem, że ten "patyczek" wkłada sie do "dziurki". I on też wie bo rozmawiałem z nim na ten temat wcześniej bo sam się pytał jak to jest między chłopakiem i dziewczyną. Takie są dzieci. Zadają pytania. Oczywiście całego opisu mu nie podałem ale co nieco powiedziałem. Na resztę będzie miał jeszcze czas. A córka wie już prawie wszystko. Nie mamy przed sobą tajemnic. Ostatnio razem kupowalismy podpaski bo w każdej chwili spodziewamy się tego "pierwszego" razu. Za szybko się rozwinęła 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”