zaspokojenie - pierwsze

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 03 maja 2005, 21:59

Yasmine pisze:Gosiu a dlugo Ci trzeba czasu zeby osiagnac orgazm?? Musisz miec take pieszczona lechtaczke czy to czysto pochwowy :) Osiagasz go przy jakies specjalnej pozycji ??

Satysfakcjonujący seks miedzy partnerami to nie czytanie podręczników, cosmopolitana, kamasutry i mądrości amazońskich szamanów. To nie kwestia pieszczenia łechtaczki dwoma palcami, językiem, a może wszystkim naraz. Czy wiesz, że zakochana i spełniona kobieta może osiągnąc orgazm pieszcząc swojego faceta oralnie? Nie dotykana?

Just imagine :)
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 03 maja 2005, 22:57

A ja i tak odpowiem:) Ale chłopcy maja racje, ze to zalezy d kobiety. Mi wystarczy niewiele czasu na orazgm.Chociaz powiem szczerze, ze jak sie stresuje czyms to trudniej mi go osiagnac. Łechtaczkowy zawsze szybciej i glosniej, a pochwowy wiecej czasu zabiera. Hehe ale jak ja spojrze na mojego Milucha to juz jestem bliska orgazmu, a co dopiero jak on mnie dotyka:)))) hehe, pozdriwam go zreszta :*
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 03 maja 2005, 23:39

damian24 pisze:Czy wiesz, że zakochana i spełniona kobieta może osiągnąc orgazm pieszcząc swojego faceta oralnie? Nie dotykana?

to prawda! bardzo lubie zadowalac mojego faceta w ten sposob. swiadomosc, ze on to uwielbia, jego mruczenie, szeptanie, ze mu cudownie, drzenie i napinanie wszystkich miesni - to bardzo, bardzo podniecajace i mi daje ogromna radosc i satysfakcje :-)
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 04 maja 2005, 01:16

lollirot pisze:
damian24 pisze:Czy wiesz, że zakochana i spełniona kobieta może osiągnąc orgazm pieszcząc swojego faceta oralnie? Nie dotykana?

to prawda! bardzo lubie zadowalac mojego faceta w ten sposob. swiadomosc, ze on to uwielbia, jego mruczenie, szeptanie, ze mu cudownie, drzenie i napinanie wszystkich miesni - to bardzo, bardzo podniecajace i mi daje ogromna radosc i satysfakcje :-)

właśnie o to chodzi...nic nie jest takim afrodyzjakiem jak przyjemność ukochanej, jej mruczenie, szepty, prężące się ciało, drżące usta...no właśnie :)
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 maja 2005, 01:28

lollirot pisze:nie rozumiem ani troche o co pytasz mozna jasniej ?

Może inaczej Gdy jest 0:1 praktycznie zawsze dla kobiety. Bo napisałaś że:

lollirot pisze:chwileczke, dlaczego mi tu sie co chwile wypomina wiek, a ci niby starsi i doswiadczeni nie rozumieja tak oczywistycz rzeczy jak to, ze mezczyzna od poczatku orgazm POTRAFI osiagnac, a kobieta NIE?
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”