pieszczoty...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 28 lip 2005, 11:15

na wszystko przyjdzie czas. sami wyczujecie kiedy to nastapi (bez zmuszania się).

zaqqaz dokładnie tak jak piszesz... ja miałam 19 lat kiedy po raz pierwszy się kochałam i nie żałuje, że to późno czy coś.... bo przynajmiej było wspaniale i z odpowiednią osobą z która jestem już dłuuugo.
A przeciez to nie wyścigi... dlatego nie powinnismy się spieszyć by późnije nie żałowac... zwłaszca ten pierwszy raz...
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 28 lip 2005, 11:22

karmen pisze:A przeciez to nie wyścigi... dlatego nie powinnismy się spieszyć by późnije nie żałowac... zwłaszca ten pierwszy raz...

powiem Ci że ja bardzo chciałem przeżyć pierwszy raz z dziewczyną którą na prawdę kocham - i tez tego nie zaluje, ze czekałem ok 7 m-cy na to! warto było!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lip 2005, 11:41

zonk pisze:Mam taki problem: od kilku dni leżymy z moją dziewczyną na tapczanie i spedzamy tam 2-3 godziny, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ja leżę na niej i jesteśmy do połowy rozebrani, a mimo wszystko nie doszło do stosunku. Czy wg Was to jest normalne???

Wg. mnie jak najbardziej normalne. Nie chcę mówić za innych, ale pewnie każdy tak zaczynał, a dalej samo się potoczyło i trwa do dziś.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
aniak
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniak » 28 lip 2005, 13:18

wszystko ma swój uroczek - i szaleńczy sex i spokojne lezenie i tulenie się do siebie... wszystko to jest piekne - tylko nie mysl o tym czego nie masz teraz ale ciesz się i delektuj pięknem tego co dziś Cię spotkało <fala>
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 28 lip 2005, 13:44

aniak, świetnie to ujęłaś! :)
Awatar użytkownika
aniak
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniak » 28 lip 2005, 15:20

zaqqaz <zawstydzony> <zawstydzony2> dzięki