Bender pisze:naczesciej prawiczka poznac po teoretyzowaniu - ma jakies mgliste pojecie i mylne wnioski
I po tym, że w młodym wieku nie uznaje związków bez zobowiązań

Moderator: modTeam
gargul pisze: Moja pani jak mnie poznała to nie chciała uwierzyć żem prawiczek
Mia pisze:nie chcialam uwierzyc ze moj facet nie mial zadnej kobiety w lozku

)

Alex pisze:Ale to juz zalezy czy facet wie co to znaczy "dobre calowanie".
mariusz pisze:Nawiązując do pytania w temacie:
*Jeśli facet ma kompleksy na punkcie swojego prawictwa, to w momencie zadania pytania na pewno odpowie wymijająco, zmiesza się, bądź zaczerwieni
*Jeśli jest prawiczkiem ale ma to w D**** to odpowie z olaniem ze jest lub ze nie jest. (czyli nie wiadomo)
* W niektórych przypadkach mozna to rozpoznać po tym jak będzie sie czuł przy kobiecie, która go bedzie kokietowac, podrywać, dotykać itp...
* A po niektórych za cholere nie da sie tego stwierdzić.
<aniolek2>
frer pisze:Pozatym nie wiem ile dziewczyn zapytałoby wprost,
frer pisze:bo pytanie faceta wprost czy jest prawiczkiem jest troche chamskie
a nie sądze żeby dziewczyna chciała, żeby ją facet pytał czy jest dziewicą...

Asiula pisze:a ja jestem dumna z tego, ze pomimo wielu okazji,no i przyznam nieraz ochoty nie zrobilam tego, poniewaz pozniej zalowalabym, chce poczekac i byc w 100% ze nie zrobilam niczego wbrew sobie albo pod wplywem wypitego alkoholu

joep pisze:ale jak laska myśli czy facet już z kim był to znaczy że chciałaby z nim iść do łózka?
czy tylko tak teoretyzuje?
ale raczej to drugie. 

stary_dziadul pisze:a ja mam to gdzies, ona wie ze jeszcze tego nie robilem i nie przeszkadza jej, poza tym sam jej o t tym powiedzialem, tylko jedno mnie krempuje, dziwnie sie czuje kiedy przypominam sobie ze jestem starszy o dwa lata i nikogo nie mialem, a ona juz z kims spala
racja..nie chcialbym znowu przyczyniac sie do utraty dziewictwa mojej dziewczyny,tych podchodow,rozkmin i tak dalej...no ale w koncu ja tez bylem bez "bagazu"Kubek pisze:Powiem jedno, jeszcze dziwniej byś się czuł, gdybyś był o 3 lata starszy i miał spory "bagaż doświadczeń" a ona byłaby jeszcze dziewicą :kwasny:
Bender pisze:dziewczyny tez - bo to obciach byc dziewica w kalsie maturalnej
Kubek pisze:Jeżeli to obciach jest być dziewicą przed maturą...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 596 gości