jak często..gdy mieszkacie razem..

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 sty 2006, 09:34

Eisenritter pisze:Do niektórych rzeczy słów kompletnie nie potrzeba. I nie mówię tu nawet wyłacznie o seksie. Czasami słowa wręcz w rozumieniu się nawzajem przeszkadzają.

Dokładnie. Niektórzy są tacy niekumaci, że gdy się powie A, to ten ktoś myśli, że powiedziało się C i awantura gotowa. Czasem trzeba tak precyzować słowa, by ktoś nie zrozumiał na opak - inaczej awantura gotowa. Owszem, rozmowa jest potrzebna, ale bez pochopnego wyciągania wniosków. Czasem brakuje chłodnego spojrzenia z dystansu, tylko gorąca głowa daje o sobie znać.
Poza tym gdy dwoje ludzi chce to się porozumie. Brak porozumienia często wynika z chęci porozumienia.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 13 sty 2006, 20:57

I o to chodzi <brawo> Imperator,you are a genius
Zauwazylam, iz w moich poprzednich zwiazkach na drodze stawaly wlasnie slowa, debilne przypuszczenia i bezpodstawne oskarzenia. Rzucalismy je na siebie zanim jeszcze zdarzylismy sie dobrze poznac.Mysle, ze milosc trudniej jest wyrazic bez slow(co dodaje jej uroku) no i nie ma kadzenia bezsensownych sloganow.Nie, zwiazek ten nie byl zbudowany na seksie a na zadziwiajacym dopasowaniu charakterow(kolejna zagwozdka dla ludzi nie pojmujacych tematu-zbieznosc charakterow bez slow...hmmmm). A nie slyszeliscie np. o przypadkach kiedy osoba nie mowiaca jezykiem migowym zakochuje sie w osobie nieslyszacej albo odwrotnie.I prosze nie wmawiac mi, ze oni pisza do siebie na kartkach bo ja sobie nie wyobrazam randki (badz zycia) w ten sposob(zreszta nikt chyba sobie nie wyobraza). Odnosnik:przeczytajcie sobie ksiazke J. Wisniewskiego "Samotnosc w sieci" . Dla tych, ktorzy nie chca czytac calej(a polecam-wylam ok. godziny czytajac w kolko epilog) proponuje znalezc fragment, gdzie glowny bohater zakochuje sie w gluchoniemej dziewczynie i jak rozwija sie ich milosc(konczy sie dosc tragiczne-spoiler)(Uwielbiam nawiasy)
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 sty 2006, 01:21

rodek hormolanlny może obniżyć libido, ale czy aż tak drastycznie? Hm...

Tak!
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 16 sty 2006, 07:43

runeko pisze:Odnosnik:przeczytajcie sobie ksiazke J. Wisniewskiego "Samotnosc w sieci" . Dla tych, ktorzy nie chca czytac calej(a polecam-wylam ok. godziny czytajac w kolko epilog) proponuje znalezc fragment, gdzie glowny bohater zakochuje sie w gluchoniemej dziewczynie i jak rozwija sie ich milosc(konczy sie dosc tragiczne-spoiler)(

aha, piękna historia,

Eisenritter pisze:Do niektórych rzeczy słów kompletnie nie potrzeba. I nie mówię tu nawet wyłacznie o seksie. Czasami słowa wręcz w rozumieniu się nawzajem przeszkadzają.

wyjątkowo dobrze powiedziane <browar>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”