Ale piszesz że doświadczony, więc na zimne dmuchaj 
Moderator: modTeam

Ale piszesz że doświadczony, więc na zimne dmuchaj 

Kasiek1 pisze:wiec nie wiem jak sie zachowac i tyle

Hardcore pisze:babyto przecież będzie jej pierwszy raz! nie ma dużej szansy, że dostanie orgazmu a w zasadzie w ogóle (stres, brak doświadczenia w odczuwaniu bodźców seksualnych, przebicie błony itp.)
silence pisze:betusia napisał/a:
W w jakim wieku? Jeśli masz 30 lat Twoje obawy są uzasadnione. W takiej sytuacji mogłabyś nawet porosić ginekologa aby pomóg to kłamstwo ukryć i chirurgicznie usunął błonkę jeśli takową posiadasz...
Niby czemu???? to grzech jakis czy co???
Hardcore pisze:Twój chłopak też był dziewicą?
betusia pisze:i kiedy byłam u ginekologa jakiś czas temu jeszcze przed pierwszym razem był on zdziwiony, że jestem dziewicą podobnie jak mój chłopak

betusia pisze:Z tego zdania to wywnioskowałeś? Chodziło mi o to, że zarówno pan doktor jak i mój chłopak nie spodziewali się tego po mnie.. Jasne?

Mroczny Piskacz pisze:Zresztą każdy facet marzy żeby z dziewicą się kochać (by być jej pierwszym facetem)
Hardcore pisze:a już zupełnie każdy chciałby mieć żonę nie tkniętą przez nikogo wcześniej.
a już zupełnie każdy chciałby mieć żonę nie tkniętą przez nikogo wcześniej.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tarantula pisze:A juz zupelnie kazda chcialaby miec ,eza nietknietego przez zadna
lollirot pisze:tarantulo, cytuj precyzyjnie :-) nie ja jestem autorką tamtych słów.
lollirot pisze:tarantula napisał/a:
A juz zupelnie kazda chcialaby miec ,meza nietknietego przez zadna
Joasia pisze:Bycie dziewicą to nie jest wstyd
tarantula pisze:Ale jakby oklamala ,ze jest dziewica a okazaloby sie ,ze nie jest(bo nie ma blony) to juz widze mine tych tolerancyjnych i wyrozumialych gentelmenow
tarantula pisze:czyli jednak ma to dla Ciebie znaczenie
silence pisze:To chyba nie tak...jest milym dodatkiem , ale nie ejst wazne... mam racje TFA?
tarantula pisze:Ale jak jest to zawsze to mily dodatek
To chyba nie tak...jest milym dodatkiem , ale nie ejst wazne... mam racje TFA?
TFA pisze:silence napisał/a:
To chyba nie tak...jest milym dodatkiem , ale nie ejst wazne... mam racje TFA?
Tak.

moon pisze:Pozna bank. A jak nie to ślepy jakis. Pierwszo razowca nie poznaje sie tylko po blonach ale po tym ze w lozku jest pewny konkretny wie co jak i gdzie no i jest otwarty na rozne eksperymenty.
a jak nie jest prawiczkiem , to tez nie musi tego poznac ! chyba ze bedzie liczył na Twój ból i krwawienie , co wcale nie musi byc oznaką dziewictwa
pewnie i tu to dotrze i o dziwo pisza to nie prawiczki 

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 485 gości