Ile razy?????

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 18 mar 2004, 13:42

krzys pisze:Foxy _ !? to Ty tu widze uchodzisz za mądrale

ja ? mam wiecej pokory nizli inni uczestnicy tego forum, nie jestem madralą :036:
wiec to ze Cie to smieszy , ze wypowiadam sie w tej kwesti uwazam za brak inteligiencji

tak jest tato. w koncu jestem blondynka g:D
no bo jesli sie nie wie o tyłozgieciu macicy !! a jest sie kobietą i to co ma lat 25 , ! (

wiedza a tyłozgięcia macicy nie jest wykładnikiem inteligencji.
nawiasem mówiąc stara dupa ze mnie, gheghe :576:
sory ale nawet moja córka co ma lat 11 wie ! )

o czym ty z dziecmi rozmawiasz
powinno sie miec szacunku choc ciutenko - dla kogoś co o tym pisze a nie mówic mu ze zachowuje sie jak bym wszystkie rozumy zjadł

bo to prawda. jesteś madrala i nie tylko w tym temacie. masz tatusiowe naleciałości niestety.

a teraz do tematu: :D
co ty mi tu o tarciu pitolisz jak napisałam jak wół że nie o tarcie chodzi panowie. jest wiele innych dolegliwości o których pisze kinia i rozumiem ja doskonale bo wiem jakie to jest dokuczliwe.

i jeszcze jedno FOXY_LADY mądralo :diabel2:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 mar 2004, 14:19

Wiedza ogólnie jest wykładnikiem inteligiencji ! a jej brak na temat tyłozgiecia , wykresla iloraz inteligiencji . A o czym mówie z dziecmi ? o wszystkim o co mnie zapytają ! I nie do mnie kierowac powinnas uwagi na temat tarcia bo ja nic o tarciu nie mówiłem !!
WIEC TY MI TU NIE PITOL !!!Nie moja wina zes chorobliwa , pozostaje tylko wspułczuć !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 18 mar 2004, 14:55

Wiedza ogólnie jest wykładnikiem inteligiencji !

Nieprawda wiedza nie ma nic kompetnie wspolnego z inteligencją!
a jej brak na temat tyłozgiecia , wykresla iloraz inteligiencji

To jest w ogóle jakieś zdanie absurdalne! czy ktos kto nie wie co to jest tyłozgięcie macicy nie jest inteligentny?!
szok ze takie słowa moga wychodzic z Twoich ust :549:

Nie wiem jakie sa Twoje dzieci ale ja w wieku lat 11 nie znałam w ogóle takiego pojęcia jak tyłozgięcie macicy a co dopiero pytac sie o takie rzeczy...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 18 mar 2004, 16:19

sarah mnie wyręczyła w odpowiedzi. lepiej bym tego nie ujęła.
pozdrawiam
:597:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 mar 2004, 18:18

sarah pisze:
Wiedza ogólnie jest wykładnikiem inteligiencji !

Nieprawda wiedza nie ma nic kompetnie wspolnego z inteligencją!
a jej brak na temat tyłozgiecia , wykresla iloraz inteligiencji

To jest w ogóle jakieś zdanie absurdalne! czy ktos kto nie wie co to jest tyłozgięcie macicy nie jest inteligentny?!
szok ze takie słowa moga wychodzic z Twoich ust :549:

Nie wiem jakie sa Twoje dzieci ale ja w wieku lat 11 nie znałam w ogóle takiego pojęcia jak tyłozgięcie macicy a co dopiero pytac sie o takie rzeczy...

Wiedza ni ma nic wspulnego z inteligiencją ?? a to ciekawe !
I jeżeli dziewczyna w wieku 25 lat nie wie co to tyłozgiecie macicy , to az sie boję jaka jest jej inna wiedza ?? i oczywiscie samo nie wiedzenie nie swadczy jescze o jej braku !! Kwestia po prostu interpretacji zdania !
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 18 mar 2004, 18:41

Krzysiu, a powiedz mi proszę co jest stolicą państwa Burkina Faso (tylko bądź honorowy, nie oszukuj i nie pędź po atlas)? Bo jeśli nie wiesz, to muszę Cię zmartwić ale jesteś kompletnie nieinteligentny.
Po pierwsze mądrość a inteligencja to całkiem dwie różne rzeczy. Jedną się nabywa, drugą sie ma wrodzoną, można ją co najwyżej kształtować. I to że ktoś nie wie o jednej rzeczy, która zresztą nie jest istotna(nie gada się zwykle o tym na pogaduchach z przyjaciółkami) to nie znaczy że nie jest mądry albo inteligentny. Ja ostatnio przyłapałam się ze nie wiedziałam gdzie leży Amsterdam (nie śmiać się!), choć to banał nad banały, a o mejozie, halongenowęglowodorach czy wojnach Polski ze Szwecją mogę Ci walnąć cały wykład. Osobiście też nie wiedziałam co to tyłozgięcie macicy, bo najprościej w świecie nigdy o tym nie słyszałam ani nie wyczytałam ( choć naprawdę o seskie czytam sporo). Czy to oznacza że jestem nieinteligentna?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 mar 2004, 20:25

Wagadugu - bez latania po atlas , pół roku temu było to w krzyzówce , zapamietałem , kraj francusko jezyczny , ale wiele w tym racji co piszesz , Tylko ze Tyłozgiecie to anatomia bardziej niz sprawa sexu i kobieta raczej powinna o tym wiedzieć , ale ok zle sformułowałem zdanie .
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 mar 2004, 21:24

A krzysiu powiedz mi, jaka kobieta jest mistrzynia swiata w lucznictwie na odleglosci 90 metrow?
Ile najwiecej cylindrow ma samochod co normalnie po drogach jezdi i jaki?
Ile wazy lyzeszka od herbaty wypelniona "ziemia" z gwiazdy neutronowej?
Jaka firma pierwsza wprowadzila do seryjnej produkcji procesor?

I teraz bardziej na inteligencje pytania, aczkolwiek banalna:
kto (lub co) mowi wszystkimi jezykami?
Jaki zegar pokazuje najdokladniej na swiecie godzine 2 razy na dobe?
Ktory miesiac ma 28 dni?
Albo z innej beczki: Jakie imie napisano na grobie Tolkiena? A jakie na grobie jego zony?

A teraz pytanie ponizej pasa:
Dlaczego nie mozna zrozumiec kobiet? :d

Nie wiem czemu ale jestem pewien ze nie znasz odpowiedzi na wszystkie pytania :d Wiedza naprawde nic nie ma wspolnego z inteligencja ;)
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 19 mar 2004, 06:42

Widze ze krzysiu swoja niefortunna wypowiedzia sprowokowal calkowita zmiane tematu Moze teraz damy mu spokoj i zacznemy pisac na temat ? :D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 mar 2004, 09:09

a ja proponuje zrobić ankietę, ile kobiet wiedziało coż to takiego "tyłozgięcie macicy". ciekawam wielce wyników. :599:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 mar 2004, 10:46

Nie wiem czemu ale jestem pewien ze nie znasz odpowiedzi na wszystkie pytania Wiedza naprawde nic nie ma wspolnego z inteligencja

PEWNIE ZE NIE ! BO TEZ NIE UWAZAM SIE ZA JAKIEGOŚ SUPER INTELIGIĘTNEGO !
Wiedza naprawde nic nie ma wspolnego z inteligencja

W sensie sprawności umysłowej słowo to ma wiele subtelnych odcieni znaczeniowych i co za tym idzie ma wiele różnych definicji. Oto niektóre z nich:

Inteligencja to każdy rodzaj aktywnego przetwarzania informacji, tzn. przekształcania ich z jednej formy w drugą poprzez rozmaite operacje logiczne - w tym sensie inteligentne są wszystkie komputery a nawet zwykłe kalkulatory

Inteligencja to aktywne przetwarzanie informacji w celu lepszego przystosowywania się do zmiennego środowiska naturalnego. Jest to najbardziej ogólna definicja inteligencji spotykanej w naturze. Tak rozumianej inteligencji nie posiadają komputery (bo one nie przetwarzają informacji, po to aby samodzielnie przetrwać) ale posiadają ją np: owady. Taką inteligencją wykazywała by się też maszyna, która puszczona sama do np: lasu albo na ulicę potrafiła w nim samodzielnie przetrwać i zdobywać źródła energii.

Inteligencja to zdolność do przetwarzania informacji na poziomie abstrakcyjnych idei oderwanych od rzeczywistości (np: umiejętność dokonywania obliczeń matematycznych lub gry w szachy). Taką inteligencję również posiadają już obecnie komputery.

Inteligencja to zdolność do przetwarzania informacji na poziomie abstrakcyjnych idei, ale nie mechaniczna lecz twórcza tzn. związana z umiejętnością tworzenia zupełnie nowych pojęć i ich nieoczekiwanych połączeń. Tę umiejętność wciąż posiadają tylko ludzie a i to nie wszyscy.

OD SIEBIE DODAM , ZE BY PRZETWAZAC INFORMACJE , TRZEBA JE POSIADAĆ ! A WIEC WIEDZA !.

Oprócz tego inteligencja (jakkolwiek ją rozumieć) dzieli się na różne typy:

inteligencja kognitywna (albo abstrakcyjna) - sprowadza się do czegoś co można by nazwać też sprawnością umysłową czyli umiejętności analizowania danych które da się zawrzeć w formie znaków. Obejmuje ona zdolność kojarzenia faktów, przeprowadzania operacji prostych przekształceń językowych, dokonywania obliczeń liczbowych i prostych symbolicznych. Inteligencję tę można mierzyć za pomocą specjalnych testów, które są np. podstawą do przyjęcia w poczet członków Mensy.
inteligencja werbalna - zdolność formułowania wypowiedzi, szybkiego znajdowania słów, dobrego rozumienia tekstu wypowiadanego lub pisanego. Bardzo wysoką inteligencją werbalną charakteryzują się na przykład poeci, potrafiący improwizować wiersze.
inteligencja emocjonalna - ogólnie biorąc polega na umiejętności radzenia sobie ze swoimi emocjami, nazywania ich oraz zauważania i wpływania na emocje innych. Wiążą się z nią takie umiejętności umysłowe jak empatia i asertywność.
inteligencja społeczna - pokrewna inteligencji emocjonalnej zdolność przystosowania się i wpływania na środowisko społeczne człowieka.
inteligencja twórcza - czyli zdolność do generowania nowych pojęć lub ich nieoczekiwanych połączeń. Inteligencji twórczej nie da się mierzyć

CHCECIE MI WMÓWIC , ZE CZŁOWIEK KTÓRY W ZYCIU GO NIC NIE INTERESOWAŁO , NIE UKONCZYŁ SZKOŁY , MOZE BYC INTELIGIENTNIEJSZY OD CZŁOWIEKA KTÓRY SIE INTERESUJE WSZYSTKIM I JEST WYKSZTAŁCONY !
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 mar 2004, 12:43

krzys pisze:CHCECIE MI WMÓWIC , ZE CZŁOWIEK KTÓRY W ZYCIU GO NIC NIE INTERESOWAŁO , NIE UKONCZYŁ SZKOŁY , MOZE BYC INTELIGIENTNIEJSZY OD CZŁOWIEKA KTÓRY SIE INTERESUJE WSZYSTKIM I JEST WYKSZTAŁCONY !

:568: pół książki przepisał, a nie potrafi dobrze słowa napisać, ehh zycie zycie
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 19 mar 2004, 13:20

No i proszę jak tu można rozwodnić temat: od tyłozgięcia macicy do inteligencji :571:
Gdyby przyjąć rozumowanie krzysia to nauka w szkole podstawowej zamiast rozpoczynać sie od abecadła powinna rozpoczynać się od tyłozgięcia macicy. Mielibyśmy tylko samych geniuszy o IQ powyżej 200.
A tak w ogóle to lepiej byłoby wypowiadać się na temat a nie spierać kto bardziej inteligenty.
Przypomnę, że temat brzmi: "ile razy?"
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 19 mar 2004, 16:28

CHCECIE MI WMÓWIC , ZE CZŁOWIEK KTÓRY W ZYCIU GO NIC NIE INTERESOWAŁO , NIE UKONCZYŁ SZKOŁY , MOZE BYC INTELIGIENTNIEJSZY OD CZŁOWIEKA KTÓRY SIE INTERESUJE WSZYSTKIM I JEST WYKSZTAŁCONY !

Tylko jedno sprostowanie dla Krzysia
Owszem moze. Inteligencja abstrakcyjna - mierzona w testach Mensy jak napisales nie sprowadza sie nawet do umiejetnosci czytania liczenia ani niczego innego tam sa obrazki.
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 20 mar 2004, 06:48

A ja wracam do temau :D
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Re: Ile razy?????

Postautor: saint » 20 mar 2004, 07:14

Julaaaaaaaaaa pisze:Mam chlopaka i nasze zycie seksualne zawsze uwazalam za udane, jestesmy ze soba juz 2 lata a ja nadal jestem zadowolona!!! Ale nie wszystko jest takie wesole poniewaz ostatnio mielismy pierwsza tak powazna klotnie i to o seks!!! Ogolnie chodzi o to ze on marudzi ze robimy to za zadko!!!! Jak to jest z wami? mam na mysli takie powazniejsze zwiazki w ktorych pierwsza fascynacja juz minela!!
Nie podawjcie statystyk tylko naprawde szczera prawde bo moze to ze mna jest cos nie tak..................................... :(

PRZYPOMINAM TO JEST TRESC TEAMTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moge powiedziec ze u nas pierwsza fascynacja juz minela :)
Co prawda u nas byly klotnie ale nigdy z powodu seksu . I jest to jedyny temat jak narazie o ktory sie nie pokocilismy :) Moze dlatego ze ja czasem uszanuje jej niechec do tego a ona czasem moja ogromna ochote :-) Moze dlatego ze ja postepuje w inny sposob . Jesli mam ochote sie z nia kochac a ona jej nie ma , to staram sie ja wzbudzic :-) Fakt trwa to czasem i kilka godzin , czasem kilka minut ale wkoncu sie udaje :) Kilka razy kochalem sie z nia tylko dlatego ze mi "dala" i nie bylem z tego po wszystkim zadowolony . Wiec moze czas abys i ty mu to pokazala . Jesli kilka razy zobaczy ze seks w takich sytulacjach nie sprawia ci zadnej przyjemnosci a robis zto tylko dla zaspokojenia jego popedu , zastanowi sie nad tym :) Ze mna tak bylo :)
Nadal bywa ze strasznei mi sie chce ( mmmm rano ) ale czym bedzie zaspokojenie tego popedu jesli ona nie ma na to ochoty ? Niczym !!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 mar 2004, 11:17

:D Bo w tym cały jest ambaras by oboje chciało na raz!!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 20 mar 2004, 11:31

Co to za przyjemność kochać się z kobietą tylko dlatego, że "dała" (okropne słowo).
Uważam, że sex ma dawac przyjemnośc i satysfakcję obojgu
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 mar 2004, 11:49

Jarek pisze:Co to za przyjemność kochać się z kobietą tylko dlatego, że "dała" (okropne słowo).
Uważam, że sex ma dawac przyjemnośc i satysfakcję obojgu

No własnie ! czy jest piekniejszy widok , (tu brzytko to nazwę ) jak napalona Babka !!( przepraszam ), te oczy ! wyraz twarzy eeeeeeee co tam bede mówił i tak kazdy wie !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 mar 2004, 13:35

i tak kazdy wie !
Jestes pewien?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 mar 2004, 13:47

no skoro się tu wypowiadacie panowie w sprawach sexu to zakładam iż jestescie praktykami ! a nie teoretykami . A Ci co nie wiedzą ??????????? muszą mi uwieżyc na słowo ! albo hmmmm ... sami sie przekonac !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 mar 2004, 15:07

Czyli pewien nie jestes :d Bo wypowiadac sie to nie znaczy doznac...

Ps: Kurcze ale ja slaby leb mam, wypilem moze 0.2 absolwenta i mnie wzielo
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 20 mar 2004, 21:24

Maverick pisze:
lizaa pisze:jak Ci to nie sprawia przyjemnosic to sie nie przymuszaj...

jak ktos tu juz napisal ...takie jest zycie i kropka i facet gdy pyta kobiete:"zrobisz to dla mnie" , to kobieta ma nie zrobic? oczywisice ze zrobi...a ktora by nie zrobila...nie odmuwi spragnionemu facetowi...taki jets niebezpieczny;)

Nie kazda

oczywisice ze nie kazda...sa wyjatki , ale one maja silna wole i potrafia sie opanowac:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 20 mar 2004, 21:26

Maverick pisze:Ps: Kurcze ale ja slaby leb mam, wypilem moze 0.2 absolwenta i mnie wzielo

co do tego absolwenta...jak tak mozesz beze mnie???:)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 20 mar 2004, 21:50

oj, słabiutko, słabiutko... :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 mar 2004, 22:31

mariusz pisze:

oj, słabiutko, słabiutko... :)

Bo ja nie pije duzo. Wodka mi nie pasi. W sumie w ogóle nie pije duzo :d Ale ja sie ciesze bo nie musze sie napic jak glupi zeby cos poczuc :) Poza tym mam blokade wewnetrzna, w pewnym momencie nie wypije wiecej i basta. Nawet jesli do tej pory byl to np 1 browar. A moj rekordzik byl jak mialem niezly dzien to wypilem 0.4 Prawda jest taka ze do alkoholu sie przymuszac musze... No chyba ze dobre winko, albo bromek jakis ale to tez w nieduzej ilosci :)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 21 mar 2004, 00:09

Bo ja nie pije duzo. Wodka mi nie pasi. W sumie w ogóle nie pije duzo Ale ja sie ciesze bo nie musze sie napic jak glupi zeby cos poczuc Poza tym mam blokade wewnetrzna, w pewnym momencie nie wypije wiecej i basta. Nawet jesli do tej pory byl to np 1 browar. A moj rekordzik byl jak mialem niezly dzien to wypilem 0.4 Prawda jest taka ze do alkoholu sie przymuszac musze... No chyba ze dobre winko, albo bromek jakis ale to tez w nieduzej ilosci

eghm! I kto tu odbiega od tematu panie moderatorze Maverick ;)
ale mozna Ci wybaczyc to pewnie przez tego Absolwenta rzeczywiscie masz slaba ta glowe ...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 mar 2004, 00:56

eghm! I kto tu odbiega od tematu panie moderatorze Maverick
ale mozna Ci wybaczyc to pewnie przez tego Absolwenta rzeczywiscie masz slaba ta glowe ...
Wtedy juz trzezwy bylem :d
Ale odbiegnaie od tematu... Na litosc, uwazam ze ten temat jest juz tak kompletnie wyjalowiony i nic napisac nowego nie mozna ze darujcie :d Kwalifikuje sie do zamkniecia ale ze nie chcecie to same off topici beda :d

No bo popatrz:
Julaaaaaaaaaa pisze:Mam chlopaka i nasze zycie seksualne zawsze uwazalam za udane, jestesmy ze soba juz 2 lata a ja nadal jestem zadowolona!!! Ale nie wszystko jest takie wesole poniewaz ostatnio mielismy pierwsza tak powazna klotnie i to o seks!!! Ogolnie chodzi o to ze on marudzi ze robimy to za zadko!!!! Jak to jest z wami? mam na mysli takie powazniejsze zwiazki w ktorych pierwsza fascynacja juz minela!!
Nie podawjcie statystyk tylko naprawde szczera prawde bo moze to ze mna jest cos nie tak..................................... :(

I co tu mozna napisac/poradzic?
Przeciez wiadomo ze z dziewczyna nicn ie tak nie jest. Ma na seks mniejsza ochote niz jej partner i to wszystko :) A klotnia o seks... zadna klotnia nie jest dobra bez wzgledu o co jest. Czy o seks, pieniadze, impreze czy zazdrosc.

No sami powiedzcie czy temat zostal wyczerpany.
Albo niech zalozycielka topicu na to pytanie odpowie :d
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 21 mar 2004, 14:28

[quote="sarah"][quote]
eghm! I kto tu odbiega od tematu panie moderatorze Maverick ;)
quote]

male male sprostowanie....co do nazwy Pana Mavericka ... , juz nie moderator tylko Administartor:)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 mar 2004, 14:55

lizaa pisze:
sarah pisze:eghm! I kto tu odbiega od tematu panie moderatorze Maverick ;)

male male sprostowanie....co do nazwy Pana Mavericka ... , juz nie moderator tylko Administartor:)

Dzieki Skarbie :* Ale w sumie to i tak glownie moderuje... :d

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”