blizna na czlonku?? skad??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Stormy

blizna na czlonku?? skad??

Postautor: Stormy » 18 lut 2007, 20:46

otoz mam pytanko... skad mogla sie wziasc blizna (tak to przynajmniej wyglada) biegnaca wzdluz penisa az do samych jader (w pewnym momencie zanika - gdzies tak w polowie czlonka, ale potem pojawia sie znowu, wiadomo biegnie pod spodem). czy to normalne jest czy moze znak po jakims zabiegu? zainteresowany nie pamieta zadnej operacji, moze cos w dziecinstwie o czym nie wie? funkcje seksualne w normie, penis calkiem prosty, najwyzej lekko skreca, ale wiadomo:norma, duzy (z 18,5cm)
sama nie mam doswiadczenia, nie wiele sie w zyciu naogladalam wiec prosze o rade bo nie wiem co koledze odpowiedziec(tu mnie zacial ;p) dzieki (do mamy zeby zapytal czy cos mu robili glupio odeslac ;p)
Marcel18
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marcel18 » 18 lut 2007, 22:19

jeśli chodzi o to co myślę to nie zadna blizna, po prostu każdy czlonek ma cos takiego<żyla>tylko nie wiem czy o to loto:)
Stormy

Postautor: Stormy » 18 lut 2007, 23:07

zyla to to nie jest bo na skorze... ale tez mi sie wydaje ze to normalne... ale kumpel sie martwi :)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 18 lut 2007, 23:18

Moze rozporkiem? :)

Ja sobie kiedys zapinajac rozporek jajka wkrecilem w mechanizm... Straszna rzecz.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 19 lut 2007, 10:38

Lilian pisze:skad mogla sie wziasc blizna

to nie blizna.. to to nie wiem co to :) ale sobie było jest i będzie..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 19 lut 2007, 13:18

Każdy chyba to ma. I zauważ, że nie tylko biegnie do moszny, ale również przez nią przechodzi. Nie znam się na tym, ale dość prawdopodobne wydaje mi się, że to ślad po możliwości bycia drugiej płci, tak jak sutki. A u kobiet łechtaczka :)
soul of a woman was created below
giry
Początkujący
Początkujący
Postautor: giry » 19 lut 2007, 14:40

Każdy facet tak ma, jedni bardziej widocznie inni mniej. To po prostu taki szczegół anatomiczny.

Zresztą, jakim cudem możnaby się tak skaleczyć? 8)
Obrazek
Marcel18
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marcel18 » 19 lut 2007, 14:42

można bylo by przciac go w rozporku i pociągnąc...i takie obtarcia<skaleczenie>jest mozliwe...uff jaki ból...
Stormy

Postautor: Stormy » 19 lut 2007, 16:53

a czy mozliwe zeby takie cos bylo po zabiegu usuniecia stulejki w dziecinstwie? bo na innym forum napisal ktos ze takie cos (lb podobnie ) ma po takowym zabiegu, ale nawet go nie pamieta... tez mi sie wydaje ze to musi byc norma :)
Marcel18
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marcel18 » 19 lut 2007, 17:21

bo to raczej jets norma,bo zabiegu stuleji o ile dobrze kojarze nie ma blizny wzdłuz członka, sam wiem o czyms takim bo mój brat miał takową operacje na stulejkę i blkizny brak...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 19 lut 2007, 17:26

Lilian pisze:a czy mozliwe zeby takie cos bylo po zabiegu usuniecia stulejki w dziecinstwie?

Nie.

Klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”