i ponownie strumyk krwi

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

niepewna3107
Początkujący
Początkujący
i ponownie strumyk krwi

Postautor: niepewna3107 » 21 mar 2007, 14:45

eh tylko pojawia sie problem przybywam na to forum... zatem teraz mam powazny problem. dzis (zaledwie pare godzin temu) kochalam sie z moim chlopakiem 2 razy. za pierwszym razem wszystko poszlo w porzadku. po odpoczynku znowu do siebie sie dorwalismy i zaczelismy sie kochac ponownie. Tym razem ja byłam na Nim było naprawde swietnie zarowno przyjemnie mi jak i mojemu chlopakowi nie czulam zadnego bolu (albo po prostu bylo tak swietnie ze nie zwrocilam na neigo uwagi badz co badz nic nie czulam) do momentu az wstalam.... wowczas polecial strumyk krwi zdarzylo sie to juz2 raz. za peirwszym myslelilsmy ze pekla blona dziewicza ktora nie pekla za pierwszym razem do tego wowczas czulam bol. teraz nie wiemy co bylo przyczyna pojawienia sie krwi. prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 21 mar 2007, 16:33

moze to pozostałosci po błonie?
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 21 mar 2007, 19:40

agata pisze:moze to pozostałosci po błonie?

Też tak myślę, a spowodowała to inna pozycja. Ale to nic złego, tylko lepiej.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 mar 2007, 07:40

to jest powielony temat ! taki juz tu jest
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”