Mam 27lat i chciałbym żebyście mi coś poradzili odnośnie mojej dziewczyny - wybrankę losu ponieważ nie wiem jak już żyć
((( jest mi bardzo cięzko!!
Na początku chciałbym Wam powiedzieć ze przez moje życie przewinęło sie dosyć sporo dziewczyn z różnych źródeł, ale...... do żadnej z nich nie czułem tego głodu emocjonalnego oraz miłości co do Magdy (wiek 26lat) z którą właśnie sie roztałem i popadam w
jakiś dziwny stan ( jest mi bardzo źle)
Miałem sporo dziewczyn z którymi utrzymywałem stosunki erotyczne i seksualne, ale żadnej nie KOCHAŁEM - ŻADNEJ, dotąd aż spotkałem na swojej drodze Madzie. Żadnej dziewczynie nie
powiedziałem słowa KOCHAM CIĘ, ponieważ tego nie czułem, teraz gdy mam tą wymarzona i cudowną dziewczynę którą pokochałem, nie jestem w stanie sie z nią dogadywać, ponieważ problemem który mnie dołuje jest brak seksu to jedno, a po drugie jak pisze Agnieszka w swoich artykułach: POCAŁUNKI, CAŁOWANIE, DOTYK oraz PIESZCZOTY EROTYCZNE i PETTING!!
Mianowicie mam problem tego typu, że nie jestem w stanie zrozumieć Magdę i o co jej tak dokładnie chodzi. Spotykamy sie zaledwie 8 miesięcy a od kilku miesięcy zauważyłem że w naszym związku zaczęło brakować tych rzeczy które wymieniłem wyżej(pocałunki, całowanie dotyk i petting). Nie wiem co sie ze mną stało że stałem sie tak uczuciowym facetem i takie rzeczy typu, całowanie dotyk i pieszczenie swojego ciała przez Magdę jest tak dla mnie ważne, nie wspomne o seksie o którym cały czas myślę. Na początku było wszystko pięknie i przyjemnie, mogliśmy uprawiać miłość, kochać się w samochodzie i pieścic swoje ciała nawzajem z czego czerpaliśmy obydwoje przyjemności. Jak jestem razem z Magda nie jestem w stanie leżeć
koło niej i nic nie robić, moje ręce aż sie same rwą, głaszczą pieszczą jej ciało i każdy centymetr jej ciała, uwielbiam jej tak sprawiać przyjemność i wiem że robie to bardzo delikatnie, ale tez bym chciał żeby i ona mi tak robiła, ale z kolei dla Magdy stało sie to chyba nudne. Nie lubi pieścic mojego ciała ta jak kiedyś, a gdy powiem jej że też bym tak chciał jak ja jej robię to dla niej jakoś to sie nie liczy, popieści moje ciało przez chwilke (dosłownie 10 sek po plecach) i przerywa, gdy ogladamy TV to Ona wyłacza sie całkowicie i liczy sie dla niej tylko program lub film w TV. Powiedz mi co mam zrobić zeby np. Podczas ogladania filmu sprawiała mi swoimi dłońmi przyjemność, nie chodzi mi tu o miejsca intymne ale o pozostałą część mojego ciała. Ostatnio cały
czas szuka wymówki tylko po to by nie kochać sie ze mną, choć wiem ze to lubi, ponieważ orgazm przezywa szybciej niż ja, ale z kolei po orgaźmie zostawia mnie rozpalonego ( zdażyło sie to kilka razy )i nic nie robi zeby mi tez było przyjemnie. ( mogę sobie dać głowe uciąć że nikogo nie ma) wiem że mnie Kocha tak samo jak ja ją. Planujemy za rok ślub, tylko zastanawiam sie czy jest warto się z nią żenići czy poźniej będzie wszystko Ok albo i jeszcze gorzej. Nigdy dziewczyny nie zdradziałem i nie mam zamiaru!!!.( .....Nie raz, nie jeden kolega użalał mi sie, że jego żona nie chce sie nim kochać, albo kocha sie raz na 2 tygodnie.... ) myślałem ze mnie taki problem nie spotka, a tu akurat tak się dzieje. Nie wiem jak sobie z tym poradzić..... czy mam iść do jakiegoś lekarza, może
ze mna jest coś nie tak....?!?!?!?!?! Jak zaczynam rozmowe tego typu że kiedys było inaczej a
teraz jest inaczej to ona mówi że wkręcam sobie jakąś chorobe i że nie widzi tego co dobre. Ona teraz mysli ze ja sie znią spotykam do zaspokojenia swoich potrzeb seksualnych, ale tak nie
jest!!
Ostatnio kochaliśmy sie 3 tygodnie temu i dla mnie nie jest to normalne, do tego całowalismy sie namiętnie 2 razy w przeciągu tych 3 tygodni. Teraz są tylko pocałunki na dzień dobry jak sie spotkamy w policzek albo w usta, taki zwykły CMOK.
Powiedźcie mi czy ze mną jest coś nie tak czy to ona musi zrozumiec co robi nie tak......
Chcę ratowac ten związek ponieważ Kocham ją bardzo mocno i widze w niej moją przyszła żone i matke swoich dzieci, ale jeśli to ma dalej tak wygladać chyba lepiej strzelić sobie w łeb