ksztalt penisa

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Lukas
Początkujący
Początkujący
ksztalt penisa

Postautor: Lukas » 06 sie 2004, 00:46

Na poczatek czesc wszystkim bom tu nowy.

A pisze bo mam taki problem: Moj penis w czasie wzwodu nie stoi prosto do przodu ale odchyla sie lekko w lewo, a wlasciwie to nie odchyla tylko wygina tzn najpierw idzie do przodu a potem przechodzi w lekki luk. Nie jest to znaczne i pod wplywem nawet nie nacisku ale dotyku ustawia sie bez bolu do przodu, ale wydaje mi sie ze srednio wyglada taki wygiety w bok. I druga sprawa byc moze zwiazana z pierwsza: moje jadra sa nierowno poloznone tzn lewe jest wyzej od prawego (jakby moszna byla krotsza).

W zwiazku z tym mam takie pytanie.. Czy to rzeczy sa normalne, a jak nie to do jakiego lekarza mozna sie z tym zglosic (chociazby na kontrole)?

Pozdro
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 06 sie 2004, 00:51

Wielu facetów ma penisa skrzywionego, więc nie ma się czym martwić. Do czasu, aż nie będzie to przeszkadzać w seksie, nie zawracaj sobie tym głowy.
Tak samo sprawa wygląda z jądrem - u większości facetów jedno jest niżej od drugiego. Nie ma to także żadnego znaczenia, ani wpływu na seks.
Jeśli chcesz, aby lekarz rozwiał Twoje wątpliwości, to udaj się do urologa (skierowanie otrzymasz u lekarza rodzinnego).

Temat był już poruszany na forum... więc można poszukać w archiwum.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 06 sie 2004, 11:01

Natura nie jest perfekcyjna, nie ma w niej symetrii... Nawet twarz mamy niesymetryczna.
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 12 sie 2004, 00:59

Znalazłem coś takiego na temat skrzywienia prącia: http://www.stulejka.com/pliki/prezentacja.zip.

Jest to prezentacja w programie PowerPoint. UWAGA - przejrzałem to, materiał zawiera niezbyt niemiłe dla oka zdjęcia z zabiegu (dużo krwi i inne takie...).

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”