To bylo kilka pieknych dni...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
To bylo kilka pieknych dni...

Postautor: Hyhy » 26 cze 2005, 13:05

Mielismy ostatnio z moja mala kilka dni kiedy to... jak nigdy do tej pory chcialo jej sie zblizenia. Mogla mnie zaczepiac non stop i non stop moglem ja piescic a ja to krecilo tak jak powinno i w ogóle bylo ekstra dla nas obojga. Niestety, te wspaniale chwile(tak dlugo trwajace w zasadzie pierwszy raz) chyba sie wczoraj skonczyly :( Juz nie chce jej sie tego juz nie jest to takie wspaniale jak ja dotykam i probuje rozgrzac... Powiedzcie mi czym ja mam ja karmic zeby tak bylo dluzej? :) Normalnie nie moge doluje mnie to jak ona mowi ze znow wszystko jest jak zazwyczaj. Jest mloda dziewczyna i co gorsze chyba ma dosyc maly temperament:( ale mysle ze to sie powoli zmienia i to byla chyba oznaka tego... juz sam nie wiem :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 26 cze 2005, 13:17

Oj wy faceci chcielibyście zeby wszystko trwało wiecznie...
Ja jestem kobietą i sama nie wiem dlaczego raz mam na coś ochote a w ciągu kilku minut już nic mi sie nie chce. Ciesz sie że były take fajne chwile i módl sie zeby było ich jeszcze troche.
Poza tym oprócz tego że coś może jej sie super podobac i sprawiać wiele radości, to są na świecie inne sprawy, problemy i może one powodują że nie może odetchnąc od tej "zwyczajności"
Awatar użytkownika
Lawrence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lawrence » 26 cze 2005, 14:26

No wlasnie - i tak to juz z tymi kobietami niestety jest....:(

Jak czegos chca [nawet przez 5 minut] to musza to miec, ale jak nie chca, a np facet cos by chcial to nie ma sily - nic sie nie wskora...........

Czyli swiat [prawie caly] dziala na zasadzie wlasnego widzimisie kobiet -ale gdyby bylo odwrotnie, np kobieta by chcoiala czegos, a facet nie i nie - to wielka obraza by byla na caly swiat..........wiem to iestety z autopsji i nie tylko o zblizenie tu chodzi..........:(

Dlatego chyba najlepiej miec parkterke/partnera o takim samym temperamencie lub chociaz zblizonym do wlasnego w 80 %...........:/
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 26 cze 2005, 15:45

Hyhy pisze:jak nigdy do tej pory chcialo jej sie zblizenia. Mogla mnie zaczepiac non stop i non stop moglem ja piescic a ja to krecilo tak jak powinno i w ogóle bylo ekstra dla nas obojga

Lepiej uwazaj w "te dni", bo ona wlasnie miala dni plodne najprawdopodobniej ;)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 26 cze 2005, 16:05

Wlasnie o to chodzi ze nie... to bylo zupelnie znikad nie wiadomo dlaczego ale bylo super niespodziewane i mile... ja chce tak czesciej i dluzej :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 26 cze 2005, 17:59

Oj naprawdę nie wiem, bo ja to jak facet jestem;-)

Już chyba tak po prostu niektóre kobiety mają, z małym temperamentem nie da się za wiele zrobić. Ale zyczę Ci, aby tych pieknych dni było jak najwięcej u Was.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 27 cze 2005, 07:58

natasza pisze:Oj naprawdę nie wiem, bo ja to jak facet jestem;-)

Hehehe no to ja tak jak natasza,
W sumie to mialam urodzic sie chlopcem :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”