Juz nie chce jej sie tego juz nie jest to takie wspaniale jak ja dotykam i probuje rozgrzac... Powiedzcie mi czym ja mam ja karmic zeby tak bylo dluzej? To bylo kilka pieknych dni...
Moderator: modTeam
To bylo kilka pieknych dni...
Mielismy ostatnio z moja mala kilka dni kiedy to... jak nigdy do tej pory chcialo jej sie zblizenia. Mogla mnie zaczepiac non stop i non stop moglem ja piescic a ja to krecilo tak jak powinno i w ogóle bylo ekstra dla nas obojga. Niestety, te wspaniale chwile(tak dlugo trwajace w zasadzie pierwszy raz) chyba sie wczoraj skonczyly
Juz nie chce jej sie tego juz nie jest to takie wspaniale jak ja dotykam i probuje rozgrzac... Powiedzcie mi czym ja mam ja karmic zeby tak bylo dluzej?
Normalnie nie moge doluje mnie to jak ona mowi ze znow wszystko jest jak zazwyczaj. Jest mloda dziewczyna i co gorsze chyba ma dosyc maly temperament:( ale mysle ze to sie powoli zmienia i to byla chyba oznaka tego... juz sam nie wiem 
Juz nie chce jej sie tego juz nie jest to takie wspaniale jak ja dotykam i probuje rozgrzac... Powiedzcie mi czym ja mam ja karmic zeby tak bylo dluzej? "Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Oj wy faceci chcielibyście zeby wszystko trwało wiecznie...
Ja jestem kobietą i sama nie wiem dlaczego raz mam na coś ochote a w ciągu kilku minut już nic mi sie nie chce. Ciesz sie że były take fajne chwile i módl sie zeby było ich jeszcze troche.
Poza tym oprócz tego że coś może jej sie super podobac i sprawiać wiele radości, to są na świecie inne sprawy, problemy i może one powodują że nie może odetchnąc od tej "zwyczajności"
Ja jestem kobietą i sama nie wiem dlaczego raz mam na coś ochote a w ciągu kilku minut już nic mi sie nie chce. Ciesz sie że były take fajne chwile i módl sie zeby było ich jeszcze troche.
Poza tym oprócz tego że coś może jej sie super podobac i sprawiać wiele radości, to są na świecie inne sprawy, problemy i może one powodują że nie może odetchnąc od tej "zwyczajności"
No wlasnie - i tak to juz z tymi kobietami niestety jest....
Jak czegos chca [nawet przez 5 minut] to musza to miec, ale jak nie chca, a np facet cos by chcial to nie ma sily - nic sie nie wskora...........
Czyli swiat [prawie caly] dziala na zasadzie wlasnego widzimisie kobiet -ale gdyby bylo odwrotnie, np kobieta by chcoiala czegos, a facet nie i nie - to wielka obraza by byla na caly swiat..........wiem to iestety z autopsji i nie tylko o zblizenie tu chodzi..........
Dlatego chyba najlepiej miec parkterke/partnera o takim samym temperamencie lub chociaz zblizonym do wlasnego w 80 %...........
Jak czegos chca [nawet przez 5 minut] to musza to miec, ale jak nie chca, a np facet cos by chcial to nie ma sily - nic sie nie wskora...........
Czyli swiat [prawie caly] dziala na zasadzie wlasnego widzimisie kobiet -ale gdyby bylo odwrotnie, np kobieta by chcoiala czegos, a facet nie i nie - to wielka obraza by byla na caly swiat..........wiem to iestety z autopsji i nie tylko o zblizenie tu chodzi..........
Dlatego chyba najlepiej miec parkterke/partnera o takim samym temperamencie lub chociaz zblizonym do wlasnego w 80 %...........
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Hyhy pisze:jak nigdy do tej pory chcialo jej sie zblizenia. Mogla mnie zaczepiac non stop i non stop moglem ja piescic a ja to krecilo tak jak powinno i w ogóle bylo ekstra dla nas obojga
Lepiej uwazaj w "te dni", bo ona wlasnie miala dni plodne najprawdopodobniej

The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Oj naprawdę nie wiem, bo ja to jak facet jestem;-)
Już chyba tak po prostu niektóre kobiety mają, z małym temperamentem nie da się za wiele zrobić. Ale zyczę Ci, aby tych pieknych dni było jak najwięcej u Was.
Już chyba tak po prostu niektóre kobiety mają, z małym temperamentem nie da się za wiele zrobić. Ale zyczę Ci, aby tych pieknych dni było jak najwięcej u Was.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”