Błona dziewicza, płyn przedejukulacyjny

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

lester
Początkujący
Początkujący
Błona dziewicza, płyn przedejukulacyjny

Postautor: lester » 30 cze 2005, 12:24

Witam wszystkich !! Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia aha powiem jeszcze, że nie miałem wytrysku tylko płyn przedejukulacyjny, a błona dzewicza mojej dzewczyny zostala nienaruszona. Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić. Czy takie zjawisko jest możliwe czy jednak nie mam sie czego obawiać. Z góry dzękuje i pozdrwiam.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 12:37

to zalezy jak daleko ten plyn "zaszedl". jest szansa i bron boze nie mozna traktowac blony dziewiczej jako srodka antykoncepcyjnego przy pettingu! przeciez ona nie jest szczelna!
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 30 cze 2005, 12:38

lester pisze:Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia

Nie musi.
lester pisze:Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić

Mogły niestety :(
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 30 cze 2005, 12:44

Zgadzam się z poprzednikami. Tak samo mitem jest, że za pierwszym razem dziewczyna nie może zajść w ciążę.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 cze 2005, 13:56

lester pisze:Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia

Oczywiście, ze nie!!
lester pisze:nie miałem wytrysku tylko płyn przedejukulacyjny

Tam tez są te małe szkaradztwa [plemniki]!

lester pisze:Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić.

No jesli płyn był w środku to czemu nie?Pewnie, ze mógł!
lester
Początkujący
Początkujący
Postautor: lester » 30 cze 2005, 14:05

Ale mój członek nie byl w pochwie jedynie sie o nią ocierał z kilka razy i tyle więc istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia ??
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 14:15

jesli ona byla mokra, to owszem.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 30 cze 2005, 14:16

lester pisze:Ale mój członek nie byl w pochwie jedynie sie o nią ocierał

Może ja nie jestem ekspertem, ale chyba żeby członek ocierał się o pochwę to musi być w środku :) Nawet jeżeli ocierałeś się o wargi sromowe, czy przedsionek pochwy to ryzyko i tak istnieje, ale jest bardzo bardzo małe :). Jednak radzę Wam nie igrajcie z ogniem, poproś dziewczynę niech wejdzie do ginekologa i poprosi o pigułki to znacznie poprawia komfort psychiczny i dale najlepsze zabezpieczenie.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 cze 2005, 15:12

Ja też muszę zmartwić, że mogło dojść (ale nie musiało-zależy od dnia cyklu-spróbujcie to ustalić)
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 30 cze 2005, 23:13

Lester a ile Ty masz lat?

W błonie dziewiczej jest dziurka albo dziurki, dla Ciebie małe, ale dla plemników ogroooomne! Więc tak jak poprzednicy napisali błona to nie zabezpieczenie! A co do płynu, to szansa jest rzeczywiście mała, ale lepiej uważajcie bo cuda się zdarzają! :P
lester
Początkujący
Początkujący
Postautor: lester » 01 lip 2005, 11:33

Aż wstyd się przyznać ile mam lat, ale nie mam doswiadczenia w tych sprawach a to byl mój pierwszy kontakt tak bliski z dzewczyną i dlatego to pytanie może sie komuś wydać głupie :)
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 lip 2005, 11:46

No przyznaj się ile masz lat ;) My tu jesteśmy od doradzania, a nie od wyśmiewania! Rozpiętość wiekowa ludzi odwiedzających to forum jest naprawde ogromna, więc na pewno zmieścisz się w normie ;) Pozdrawiam! :)

p.s. Każdy kiedyś zaczynał w tych sprawach, lub dopiero zaczyna, wiec jak czegoś nie wiesz to lepiej pytaj, bo kto pyta ten nie błądzi. :)
lester
Początkujący
Początkujący
Postautor: lester » 01 lip 2005, 12:22

Ciesze się że jesteś taki wyrozumiały myślałem że mnie zjedziesz że mam tyle lat i nie wiem takich rzeczy hehe mam 21 lat a tak wgóle to dlaczego zapytałeś o moj wiek ?? :P
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 lip 2005, 12:30

A kto powiedział że mając 21 lat trzeba być doświadczonym? Znam kilku gości po 19-20, którzy nawet o seksie nie myślą i znam jednego gościa który ma 21 lat i jest prawiczkiem.

A zapytałem z ciekawości...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lip 2005, 02:33

Blona dziewicza nie ma nic do rzeczy. Ona w zaden sposob nie zabezpiecza przed ciaza.
lester
Początkujący
Początkujący
Postautor: lester » 07 lip 2005, 00:56

Już tydzeń minął od tego wydarzenia a ja zrobiłem się bardzo spokojny ponieważ wierze w to że nie zdaży się ten cud o którym była mowa. Skoro zajście w ciąże jest tak mało prawdopodobne to nie mam sie czego obawiać. I pewnie stąd ten spokój, dzięki za dodanie mi otuchy. Pozdrawiam serdecznie :)
Ostatnio zmieniony 07 lip 2005, 20:36 przez lester, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekyt
Bywalec
Bywalec
Postautor: Czekyt » 07 lip 2005, 15:34

kurde nie mam nic do tego, że mając 21 lat jesteś prawiczkiem, nic w tym strasznego, ale proszę Cię nie pisz "minoł" :):):):) joke. powodzenia życzę :)
lester
Początkujący
Początkujący
Postautor: lester » 07 lip 2005, 20:38

Sorki już poprawiłem błąd no cóż każdemu się zdarzy walnąć jakiegoś byka. Tobie na pewno też hehe :)

[ Dodano: 2005-08-08, 00:05 ]
No jak chcesz Adminie możesz zamknąć ten temat bo mój problem został pomyślnie rozwiązany. Dzięki za wasze wypowiedzi i pozdrawiam was wszystkich serdecznie :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”