:565: ..nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z tym ze biore leki na nerwice?moze ktos mial podobny problem?po prostu nie widze innej przyczyny,bo wczesniej wszytsko bylo ok.psychotropy a ..podniecenie(?)
Moderator: modTeam
psychotropy a ..podniecenie(?)
od jakichs dwoch tygodni jem tabletki uspokajające a od tygodnia psychotropy(tez na nerwy).od tego czasu zauwazylam tez ze ...nie moge sie podniecic podczas pettingu z moim Mezczyzna.mam ochote na pieszczoty itp.,kocham mojego Misia,jest dla mnie najbardziej seksownym mezczyzna <aniolek2> ,ale kurcze ostatnio gdy mnie piesci moja Muszelka jest prawie ze sucha
:565: ..nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z tym ze biore leki na nerwice?moze ktos mial podobny problem?po prostu nie widze innej przyczyny,bo wczesniej wszytsko bylo ok.
:565: ..nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z tym ze biore leki na nerwice?moze ktos mial podobny problem?po prostu nie widze innej przyczyny,bo wczesniej wszytsko bylo ok.- ksiezycowka
- Weteran

jak najbardziej to wpływ psychotropów, leki te wpływaja na obniżenie wrażliwości na bodźce, w wyniku czego usuwają niepokój i lęk, działają kojąco i odprężająco przywracając stan zrównoważenia.
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- ksiezycowka
- Weteran

zielona pisze:leki te wpływaja na obniżenie wrażliwości na bodźce, w wyniku czego usuwają niepokój i lęk, działają kojąco i odprężająco przywracając stan zrównoważenia.
To chyba tez zależy jakie. Ja miałam odwrotnie po psychotropach, a nażarłam się pare kilogramów ich w życiu.
Stąd pytanie co to za leki

- ksiezycowka
- Weteran

Teardrop pisze:kurcze ostatnio gdy mnie piesci moja Muszelka jest prawie ze sucha
Suchośc błon śluzowych przy tym leku występuje.
O spadku libido nie znalazłam nic.
Nie znam tego leku, ale podobny z tego co wiem do Clonazepamu, który brałam.
Dużo Ci nie powiem, bo pewnie nie za długo go brałam i dziecko byłam więc nie wiem.
A wiecie co jest kurna najlepsze?
Wytłuszczone ostrzeżenie "nie podawac dziecion do lat 9", a ja 6 miałam! <zly1>
A co do tego:
Teardrop pisze:jak dlugo?po skonczeniu leczenie tez sa takie akcje?
Zalezy jak długo będziesz to brac i jakie ilości. Przypuszczam, ze nie długo, bo to leki uzalezniające. Ponoć max 6-8 tygodni.
Mnie lekarze ostrzegali nawet kilka lat później o ewentualnych skutkach. Ale ja tego się nacpałam więcej.
Przypuszczam, ze w Twoim wypadku to nie będzie tyle. Ale o konkretny czas możesz się lekarza tylko spytać.
Leki psychotropowe = duże obniżenie popędu seksualnego. Wiem o tym bardzo dobrze bo to sprawdziłem. Odczuwa się to w ten sposób, że "w głowie" człowiek jest podniecony ale narządy płciowe nie reagują. Dlatego lepiej jest (o ile to możliwe) brać lżejsze leki uspokajające, np. pić zioła na uspokojenie.
Duże obniżenie popędu seksualnego powoduje m.in. lek Hydiphen. Po zażyciu 1 tabletki trzeba odczekać 1-2 doby zanim popęd się unormuje. Słabszy jest lek o nazwie Thioridazin. Są jeszcze inne leki, takie jak np. Mocloxil, lecz wbrew tym poprzednim działają ożywiająco a nie wyciszają.
Leki psychotropowe są dobre - przywracają równowagę chemiczną mózgu, sprawiają że człowiek jest mniej drażliwy i niespokojny. Niestety na ogół mają skutki uboczne - należą do nich senność, zaparcia, nadmierny "humor" oraz duże obniżenie popędu seksualnego.
Duże obniżenie popędu seksualnego powoduje m.in. lek Hydiphen. Po zażyciu 1 tabletki trzeba odczekać 1-2 doby zanim popęd się unormuje. Słabszy jest lek o nazwie Thioridazin. Są jeszcze inne leki, takie jak np. Mocloxil, lecz wbrew tym poprzednim działają ożywiająco a nie wyciszają.
Leki psychotropowe są dobre - przywracają równowagę chemiczną mózgu, sprawiają że człowiek jest mniej drażliwy i niespokojny. Niestety na ogół mają skutki uboczne - należą do nich senność, zaparcia, nadmierny "humor" oraz duże obniżenie popędu seksualnego.
Teardrop pisze:TRANXENE
Uhmm... poważny lek, uzależniający.
Rzadko jest stosowany jako jedyny, ale w połączeniu z innymi, skutecznie "blokuje" libido.
Piszę tu o obserwacjach z życia.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, 15:16 przez Mysiorek, łącznie zmieniany 1 raz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”