Pozycje
Moderator: modTeam
Pozycje
Jestem ciekawa ile znacie pozycji seksualnych? Ostatnio widzialam w gazecie jakas reklame poradnika seksualnego i tam bylo napisane 94 pozycji - coz ja znam moze powyzej 30 nie jestem w stanie sobie wszystkich wyobrazic albo nie wiem, mozliwe, ze moje wodze fantazji nadal trzymane sa na uwiezi;)
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

-
..:Mgielka:..
..:Mgielka:.. pisze:zgadzam sie z Maverikiem, pewnie roznia sie jakimis malutkimi drobiazgami i pewnie nawet nie wiesz ze znasz je wszystkie
Zgadzam się, naukowcy potrafią różne odmiany tej samej pozycji nazwać po swojemu i stąd taka duża ich ilość. (wystarczy, że dziewczyna wyżej uniesie nóżki/nóżkę albo bardziej wypnie tyłek i już "nowa" pozycja). My mamy tylko 3 ulubione-nie ważne jak się nazywają i też nam wystarcza.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2005, 23:39 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Miałem nie wypowiadać się na temat ulubionych, ale skoro już to padło: 69 nie zaliczyłbym jako pozycji do seksu. Owszem stosujemy ale podczas gry wstępnej, a inne ulubione to :oczywiście piesek, łyżeczka i klasyk z pagonami. I też podczas jednego stosunku często te wszystkie ulubione.
Kochać i być kochanym
Ponieważ większość wypowiadających się w tym temacie ma kilka ulubionych, to warto by powiedzieć od której się zaczyna i na której się kończy. Tak więc zacznę:
najczęściej zaczynamy od klasyka, następnie z pagonami, a kończymy na "łyżeczce", bo w tej można już zasnąć bez wyjmowania.
najczęściej zaczynamy od klasyka, następnie z pagonami, a kończymy na "łyżeczce", bo w tej można już zasnąć bez wyjmowania.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2005, 23:49 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
-
Alucard
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”