Podnieca mnie jesli ktos widzi intymne czesci mojej zony.
Moderator: modTeam
Podnieca mnie jesli ktos widzi intymne czesci mojej zony.
Witam, mam 31 lat, moja żona 29 od 8 lat jesteśmy małżeństwem. Żona jest ładną i zgrabną kobietą, niczego jej nie brakuje, od pewnego czasu bardzo mnie podnieca to gdy inni faceci na nią patrzą. stale naciskam ją aby ubierała skąpe stroje, a wszcególności mini. Tego lata udało mi się nakusić ją aby nie nosiła majtek gdy ma na sobie spódniczkę. Moim ukrytym sukcesem był zakup spódniczki dzinsowej dla żony, początkowo nie była do niej przekonana gdyż ma ona tylko 25cm. długości. Gdy ma ją ubraną, do tego buty na wysokim obcasie i brak majteczek, wystarczy że się pochyli lub kucnie i już można wiele zobaczyć. Skarb mojej żonki jest dokładnie wygolony, niema tam jednego włoska, aby wszystko było widać. Staram się tak wszystko organizować aby inni zobaczyli jej myszkę, ostatnio szliśmy ze znajomym do domu więc celowo puściłem żonę pierwszą (4-te piętro), ja niby rozmawiałem z kolegą a naprawde obserwowałem go czy patrzy na to co dla niego przygotowałem. Mialem taka erekcje ze myslalem ze bede mial wytrysk.
Tyle narazie udało mi się zrobić, moim największym pragnieniem jest doprowadzić do tego aby żona zgodziła się oddać innemu, na moich oczach oczywiście. Wymarzoną przezemnie sytuacją jest dwóch facetów kochajacych sie z nia na moich oczach . Wiem ze bardzo podoba sie moim dwom przyjaciolom.Zaproponowalem im to.Zgodzili sie.Ona tez pod warunkiem ze ja na pewno tego chce.Z tymi przyjaciolmi znam sie od lat ,spedzamy wakacje,ona ich zna,lubi i wyznala ze sa bardzo atrakcyjni.Czy ma ktos podobne marzenie lub probowal?Bo jestesmy umowieni na ta sobote.Pozdrawiam i prosze o opinie.
Tyle narazie udało mi się zrobić, moim największym pragnieniem jest doprowadzić do tego aby żona zgodziła się oddać innemu, na moich oczach oczywiście. Wymarzoną przezemnie sytuacją jest dwóch facetów kochajacych sie z nia na moich oczach . Wiem ze bardzo podoba sie moim dwom przyjaciolom.Zaproponowalem im to.Zgodzili sie.Ona tez pod warunkiem ze ja na pewno tego chce.Z tymi przyjaciolmi znam sie od lat ,spedzamy wakacje,ona ich zna,lubi i wyznala ze sa bardzo atrakcyjni.Czy ma ktos podobne marzenie lub probowal?Bo jestesmy umowieni na ta sobote.Pozdrawiam i prosze o opinie.
Fajnie, i znów nie ten dział, ale żeby nie było, że czepiam się z byle powodu...
Jak dla mnie jesteś nienormalny i chory, ale jeśli kręci to Was oboje, to szczęścia życzę. Gorzej, gdy żona odda się innemu, stwierdzi, że jest lepszy i Cię zostawi! Wszystko musisz wziąć pod uwagę!
Poza tym śmierdzi mi to prowokacją!
Jak dla mnie jesteś nienormalny i chory, ale jeśli kręci to Was oboje, to szczęścia życzę. Gorzej, gdy żona odda się innemu, stwierdzi, że jest lepszy i Cię zostawi! Wszystko musisz wziąć pod uwagę!
Poza tym śmierdzi mi to prowokacją!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
przyjaciel
- Entuzjasta

Ciekawy temat ale nie to forum www.bdsm.pl polecam
marek31 pisze:prosze o opinie
nie bardzo rozumiem, nie masz 15 lat, zeby opinia innych byla ci potrzebna do tego, co robisz w lozku, nie? zona sie zgodzila, przyjaciele tez - po co nas o cokolwiek pytasz? mamy pogratulowac?
[ Dodano: 2005-09-27, 12:54 ]
Haro pisze:To sie powinno leczyc. Bosh
dlaczego? jak dla mnie dozwolone jest wszystko na co godza sie swiadomie osoby majace brac w tym udzial - tyle. nikt cie nie zmusza, zebys dawal komus bzykac swoja dziewczyne, to tego nie robisz, jego to kreci, zonie odpowiada - czemu nie? - proste.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
marek31 pisze:Witam, mam 31 lat, moja żona 29 od 8 lat jesteśmy małżeństwem. Żona jest ładną i zgrabną kobietą, niczego jej nie brakuje, od pewnego czasu bardzo mnie podnieca to gdy inni faceci na nią patrzą. stale naciskam ją aby ubierała skąpe stroje, a wszcególności mini. Tego lata udało mi się nakusić ją aby nie nosiła majtek gdy ma na sobie spódniczkę. Moim ukrytym sukcesem był zakup spódniczki dzinsowej dla żony, początkowo nie była do niej przekonana gdyż ma ona tylko 25cm. długości. Gdy ma ją ubraną, do tego buty na wysokim obcasie i brak majteczek, wystarczy że się pochyli lub kucnie i już można wiele zobaczyć. Skarb mojej żonki jest dokładnie wygolony, niema tam jednego włoska, aby wszystko było widać. Staram się tak wszystko organizować aby inni zobaczyli jej myszkę, ostatnio szliśmy ze znajomym do domu więc celowo puściłem żonę pierwszą (4-te piętro), ja niby rozmawiałem z kolegą a naprawde obserwowałem go czy patrzy na to co dla niego przygotowałem. Mialem taka erekcje ze myslalem ze bede mial wytrysk.
a potem sie obudziles
marek31 pisze:Czy ma ktos podobne marzenie lub probowal?
Ni censored!!!
Bo kocham swoja Kobiete, jestem o nia zazdrosny i zaden inne facet [poki jest ze mna] jej nie dotknie <aniolek2>
Z mojej strony EOT i mowta co chceta ale dla mnie to jest nienormalne <belt1>
A swoja droga moze admin sprawdzi IP autora i porowna z IP zarejestrowanych uzytkownikow...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”