Witam!
Jest to mój pierwszy post na tym forum.
Dzisiaj zauważyłem problem z penisem. Mianowicie pojawił się ból podczas ściągania napletka. Na tym nie koniec... Gdy penis osiąga pełny wzwód, zsuwaniu napletka towarzyszy dziwne uczucie, jakby ból, pieczenie, swędzenie. Co za tym idzie, napletek powraca na swoje miejsce. Dodam jeszcze, że największy ból odczuwam w okolicy wędzidełka, żołądź podczas erekcji nie jest intensywnie zaczerwieniona, a podczas dotykania dziwnie się hmm... marszczy. Dodam tylko, że rzadko się onanizowałem, a w ciągu ostniego miesiąca - może 2 razy... Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu, zawsze wszystko było ok. Proszę o pomoc, czym może być to spowodowane. W poniedziałek rejestruję się do urologa, to pewne.
Ból penisa
Moderator: modTeam
Ból penisa
Ostatnio zmieniony 19 lis 2005, 23:16 przez sunflower, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

- Weteran

sunflower pisze:W poniedziałek rejestruję się do urologa, to pewne.
tam ci powiedza co Ci jest to pewne
my tu raczej nie bardzo mozemy, ze tak powiem nie mam ogladu sytuacji
na mój gust to moze byc jakas infekcja
ale ja na bólach fiutka z racji jego nieposiadania sie mało znam
takze spokojnie, nie denerwuj sie
Pegaz pisze:Nie wiem co to jest...nawet nie chce
nie ma to jak szcerośc

Ehh ja własnie też szukam z tym pomocy
Na początku myślałem ze to obtarcie... byłem u lekarza ogólnego i kazał mi naraźie smarować taką maścią "wysuszajacą" przyznam zę na poczatku bałem się jej urzyć ale przeszło, na zołędziu lekkie zaczerwienienie i na skórze także... teraz znowu się pojawiło więc znowu zaczełęm stosować maść.
Przyczyną może być własnie obtarcie przez np slipy(czasami materiał jest złej jakosci) lub infekcja - higiena tutaj jest bardzo ważna zbierają się bakterie które mogą być tego przyczyną.
Pozdro 4 all
Przyczyną może być własnie obtarcie przez np slipy(czasami materiał jest złej jakosci) lub infekcja - higiena tutaj jest bardzo ważna zbierają się bakterie które mogą być tego przyczyną.
Pozdro 4 all
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”