Brak przyjemności:/
Moderator: modTeam
-
hypocrisy17
- Początkujący

Moja dziewczyna odczuwa przyjemnosc tylko przy pieszczotach po lechtaczce a nie odczuwa przy tych 'doglebnych'. Przy tych doglebnych na poczatku ja bolalo a teraz juz nie ale przyjemnosci nadal nie ma. Co zrobic??
- Wstreciucha
- Weteran

hypocrisy17
- Początkujący

- Weteran

hypocrisy17 pisze:ona dochodzi ale tylko przy pieszczeniu lechtaczki ale wewnatrz nie czuje juz niczego dobrego
ja czuje cale mnostwo dobrego, ale po prostu przez bez pobudzania lechtaczki jeszcze do orgazmu tak nie doszlam, ale nie robie dramatu <aniolek2> kiedys to nastapi a ja oderwe sie od ziemi <aniolek2>
hypocrisy17 pisze:wewnatrz nie czuje juz niczego dobrego
wiesz powodow takiego dyskomfortu moze byc wiele
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- blacknessie
- Pasjonat

- Zaglądający

LOVE_DOCTOR pisze:Wstreciucha pisze:hypocrisy17 pisze:Co zrobic??
ja nie wiembez pieszczenia lechtaczki nie przezylam jeszcze orgazmu, mimo ze bylam o tyci tyci tyci <aniolek2>
Przy mnie dojdziesz do końca.. bez pobudzania łechtaczki.. kochanie
Sorki za o.t. ale ρrzeczytałem wszystkie posty LoveD•ctora i jakies takie monotematyczne mi się wydają...
-
prien
hypocrisy17 pisze:ona dochodzi ale tylko przy pieszczeniu lechtaczki ale wewnatrz nie czuje juz niczego dobrego
oj jesteś młody i być może bawisz sie z nia nieumiejętnie.
może za mocno, moze za słabo, wkazdym razie nie tak.
Poza tym inna rzecz orgazm, a inna rzecz przyjemność.
No i "umiejetne"stymulowanei punktu "G" powinno dac większe efekty. WIesz ze kobiety maja punkt G?

"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
popierwam wywody na temat iz orgazm a przyjemnosc to dwie rozne zabawki. Ale skoro ona lubi gdy sie jej stymuluje lechtaczke to proponuje porpostu...klasyczna pozycje;-)
Z doswiadczenia wiem ze to bedzie dlaniej dwiem zabawkami naraz, moja tez tylko w klasycznej dochodzi, taka juz jest;-) ale inne pozycje daja jej przyjemnosc (1 zabawka)
Z doswiadczenia wiem ze to bedzie dlaniej dwiem zabawkami naraz, moja tez tylko w klasycznej dochodzi, taka juz jest;-) ale inne pozycje daja jej przyjemnosc (1 zabawka)
Ostatnio zmieniony 08 gru 2005, 16:19 przez Dajmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”