Witam wszystkich forumowiczów!!
Mamy z moją dziewczyną taki mały problem. Otóż po stosunku, gdy zostawie w niej conieco, odczuwa ona w okolicach pochwy "szczypanie", podrażnienie, pieczenie? (nie wiem jak to właściwie nazwać). Czego to moze być przyczyną?? Czy to coś z moim nasieniem?? Moze to sprawa indywidualna kazdej kobiety i ona w ten sposób reaguje?? Czy warto wybrac sie do lekarza? Kochamy sie dość często, tylko sprawa sprowadza sie do jednego razu noc/dzień gdyż po stosunku traci przez te podraznienie ochote na dalsze igraszki. Mam nadzieje że coś mi doradzicie.
Podrażnienie po stosunku.
Moderator: modTeam
Warto sie wybrac do lekarza , to na pewno nie zaszkodzi ."W okolicach pochwy "? to mi nic za bardzo nie mówi , sprecyzuj ...domyslam sie jednak o co chodzi , moze byc tak iż ją podrazniasz , jest mało nawilzona , zastosujcie jakiś zel np K-Y wtedy zobaczymy !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Szczerze mówiąc nie wiem dokładnie w którym punkcie (aż gółupio mi to napisac), gdyż mówi mi zawsze że ją "tam boli", ma na myśli chyba ujście pochwy, ale pogadam dziś z nią na ten temat i napisze dokładnie. Dodam jeszcze ze zanim zaczeła brać tabletki, kochaliśmy sie z urzyciem prezerwatywy i wówczas ten problem nie występował, nie było problemu tez gdy pare razy prosila mnie bym nie konczyl w niej. Myśle że nawilżona jest odpowiednio.
Pavo pisze:Dodam jeszcze ze zanim zaczeła brać tabletki, kochaliśmy sie z urzyciem prezerwatywy i wówczas ten problem nie występował
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
Tabletki u niektórych kobiet powodują wiekszą suchość w pochwie.
Sprawcie sobie żel nawilżający, jeśli bedzie Wam przeszkadzał podczas zbliżenia, niech stosuje go od razu po, aby załagodzić podrażnione miejsca.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
-
złotooka kotka
- Weteran

Pavo, niech zrobi badanie czystosci pochwy. Prywatnie nie trzeba skierowania, kosztuje okolo 20-25zl, trwa kilka sekund i nic nie boli. A od razu wyeliminujecie jakies zakazenie. Ja wlasnie tak mialam. Potem kuracja antybiotykami i jest OK.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”