co z tym fantem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

pytajnik
Początkujący
Początkujący
co z tym fantem

Postautor: pytajnik » 29 gru 2005, 12:05

bylem na operacji stulejki i niby wszystko w porzadku, zrobili i wypuscili do domu, ale przy tej okazji przycieli mi calkowicie wiazadelko (tak to sie chyba nazywa). Niby sie wszystko zagoilo ale nie wiem teraz czy mam ich teraz wziac i zastrzelic za partactwo czy tak mialo byc?

brac juz patrony do kieszeni czy nie???
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 29 gru 2005, 12:12

Zależy w jakim stopniu stulejka, częściowa czy całkowita. Najczęściej przy tym występuje również krótkie wędzidełko.

Myślę, że wszystko dobrze zrobili.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 29 gru 2005, 12:16

pytajnik pisze:przycieli mi calkowicie

Co znaczy "przycieli calkowicie"?

pytajnik pisze:wiazadelko

wędzidełko

pytajnik pisze:brac juz patrony do kieszeni czy nie???

Podejrzewam, ze wszystko jest tak jak powinno, bo wędzidełka się przecina. Ale na ogol przeciecie sluzy jego wydluzeniu.
Poza tym dziwne ze lekarz ci nie objasnil jak to ma wygladac :?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
pytajnik
Początkujący
Początkujący
Postautor: pytajnik » 29 gru 2005, 12:24

ano, wedzidelko :)

znaczy on je nacial tylko (nie do konca) ale po operacji/zabiegu jak wrocilem do domu i zmienialem opatrunek mialem juz odciete calkowicie.

skoro jednak mowicie ze nie ma sie czym przejmowac schowam patrony na inna okazje ;)

dzieki

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”