Mam pytanie!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Cytrynka852
Początkujący
Początkujący
Mam pytanie!!

Postautor: Cytrynka852 » 30 sty 2006, 10:47

Mam do was takie pytanko!!Moj chlopak chce ze mna wspolrzyc ale ja tego nie che narazie llecz ostatnio doszlo do takiej sytuacji ale szybko pokazalam mu gdzie jego miejsce!Czy mozliwe ze moglam zajsc w ciaze??Pomocy
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 30 sty 2006, 10:48

Uspokój się i ukonkretnij.
Jak ta sytuacja wyglądała?
Jak mu "pokazałaś gdzie jego miejsce"?
Dlaczego miałabyś zajść w ciążę?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 30 sty 2006, 10:50

Zależy gdzie było owo "jego miejsce" <diabel>
A tak poważnie, to weź dziewczyno przejrzyj to forum ze dwa razy a znajdziesz wszystkie możliwe odpowiedzi na równie głupiutkie pytania. Zresztą nie podałaś żadnych szczegułów, a niby jak mamy się domyśleć?
Tak na przyszłość: odrobina wiedzy nie zaszkodzi.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 sty 2006, 15:58

Jeśli jego miejsce było we właściwej dziurce i odpowiednio się tam znazał, a nie było zabezpiczenia, to wszystko możliwe. Jakie pytanie taka odpowiedź.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
emmiii
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: emmiii » 30 sty 2006, 17:40

błeh... jesli ubijaliście pianę w owym "miejscu" to być możę jesteś w ciąży:P ale nie bój się... leć do apteki tam znajdziesz pigułę po, no bo jeśli piana źle sie ubiła... ale najlepiej to kup sobie test ciążowy... a jeśli takowego ubijania piany nie było to daj sobie spokój...

*chyba wystarczająco dobrze użyłam Twojego języka:) zrobiłam to, żeby to co napisałam było dla Ciebie zrozumiałe
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 30 sty 2006, 18:28

Pytanie zbyt ogólnikowe, to i odpowiedzi adekwatne. Jakiej sytuacji? Petting bez odpowiednich zasad zabezpieczeń? Wejście w odpowiedni sposób i kilka ruchów bez wytrysku? Bez większej ilości danych ocena ryzyka niemożliwa.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”