Wrażliwy egzemplaż

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

lady.26

Wrażliwy egzemplaż

Postautor: lady.26 » 07 kwie 2006, 15:06

Pierwszy raz wypowiadam się na tym forum i może taki post juz był...ale muszę Was prosic o radę. A więc: mój nowy mężczyzna, ma bardzo wrażliwą główkę penisa. JJest delikatna do tego stopnia, że zanikm we mnie wejdzie to musi nacianąć na główke skóre, bo inaczej odczucia są dla niego przykre. Czy spotkaliście się z czymś takim? Zastanawiam sie czy to nie jest objaw jakiejś infekcji.
Druga kwestja jest taka,że bardzo lubie seks oralny, ale (właśnie) penis mojego faceta jest tak delikatny, że nie mozemy oddać się oralnej przyjemności w pełni.Czy macie jakis sposób na taki wrażliwy egzemplaż?.
Dziękuje i pozdrawiam
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 07 kwie 2006, 15:44

Po pierwsze nie rozumiem jak on w Ciebie wchodzi naciągając skórę na swojego "sokoła" ?
Po drugie to raczej niech go obejrzy lekarz skoro seks oralny już jest dla niego bolesny.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”