Minetka - problem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
pejot
Entuzjasta
Entuzjasta
Minetka - problem

Postautor: pejot » 10 kwie 2006, 16:49

Witam. Mam mały problemik bo bardzo bym chciał zadowlić swoją dziewczynę języczkiem, i ona niby też tego chce, ale uważa, że "to jest zbyt krępujące" :| . Co mam zrobić? Domyślam się, że potrzeba na to troche czasu, ale jesteśmy już razem rok. Nawet petting nam nie wychodzi..., ona zadowala mnie, ale siebie nie pozwala zadowolić. Ona ma 17 ja 19 lat. Czekam na jakąś rade. Pozdrawiam.
"...mogę wszysko, to ma dwie strony."
Obrazek
Awatar użytkownika
gogusinski
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: gogusinski » 10 kwie 2006, 17:40

Hm Tak to juz z kobietami jest :) Mnie sie wydaje ze problem tkiw w tym ze ona sie krepuje i mysli no tak jak facet moze mnie tam piescic a muszelke golilam dwa dni temu i co on zobaczy itp. Mysle ze powinienes zastosowac pieszczoty w stylu od gory usta szyjka piersi brzuszek i powoli schodzic nizej nozki okolice kwiatuszka na spokojnie nawet przez majeteczki sprobuj Zobaczysz ze powoli zacznie jej sie to podobac Zbiegiem czasu przechodz od odwarzniejszych pieszczot a zobaczysz usmiech na jej twarzy :) Powodzenia
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 10 kwie 2006, 17:47

pejot, nic na siłę. Dziewczyna pewnie krępuje się, bo boi się tym co poczujesz, zobaczysz. Może jest facetem?? <diabel> Spróbuj ją powoli oswoić. Np.:włóż rękę w jej majteczki a później obliż paluszki, albo popieść ją przez majteczki.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Rebeca2006
Uzależniony
Uzależniony
powolutku

Postautor: Rebeca2006 » 10 kwie 2006, 17:49

To ja moze napisze jak bylo ze mna tez sie wstydzilam choc chialam ... i moj chlopak wlasnie zaczal przez majteczki mnie piescic ustami a jak juz poczulam jakie to boskie uczucie to schowalam wstyd do kieszeni :D
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 kwie 2006, 17:56

gogusinski pisze:brzuszek (...) nozki (...) majeteczki

Blazej30 pisze:majteczki (...) paluszki

czy tego wszystkiego nie można normalnie napisać? <zalamka> mniej mdląco? <pijak>

pejot, spróbuj jej udowodnić, że sprawi Ci największą przyjemność pozwalając się tam pieścić.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 10 kwie 2006, 20:19

pejot, musi dojrzec do tego a Ty nie zmuszaj jej do podjecia decyzji, nie wywieraj presji. Zadbaj raczej o atmosfere, daj jej do zrozumienia jak wazna jest dla Ciebie, pokaz ze mozna Ci ufac , ze nie zrobisz niczego czego ona nie chce, nie naciskaj. Jesli ma opory to czekaj , niczego nie przyspieszaj . Ona za pol roku bedzie sie z tego smiala, ze nie chciala zgodzic sie na to wczesniej. Przygotuj Wasze wspolne igraszki, postaraj sie by nikogo nie bylo, byscie czuli sie bezpiecznie oboje, komfortowo . Piesc ja tak jak zazwyczaj ale w ogóle nie sugerujac ze chcesz ja "tam" lizac. POdczas tych pieszczot spytaj ja cichutko na uszko czy mozesz ja tam delikatnie polizac , powiedz ze ja kochasz , ze Cie podnieca , ze uwielbiasz jej cialo , smak i zapach jej skory, przycisnij mocno do siebie i powiedz ze uwielbiasz ja dotykac , lizac i calowac - niech ona rozplynie sie w tych slowach, niech to poczuje , nich sama da Ci przyzwolenie . Jedno co moge powiedziec to , natretnym naciskiem wywolasz odwrotny skutek :)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 kwie 2006, 22:16

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”