Straszny bol... ;/help me

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

GrzeHoo
Początkujący
Początkujący
Straszny bol... ;/help me

Postautor: GrzeHoo » 13 maja 2006, 00:57

Otoz problem wyglada nastepujaco: Gdy po odbytym stosunku(nie kazdym,jakies 30%) miewam bole w okolicach podbrzusia(wydaje mi sie iz jest to prostata), nie dzieje sie tak za kazdym razem jak napisalem wyzej,jest to tylko pewna czesc stosunkow, lecz problem ten nieraz pojawia sie take podczas zwyklego "podniecenia", tzn. gdy maly na chwile staje, podniecenie mija, opada i bol pojawia sie znow... nie wiecie moze co to jest ? wiem ze wiekszosc powie bym poszedl do lekarza ale mi chodzi o to by ktos powiedzial mi co to moze byc :) z gory dzieki :P
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 13 maja 2006, 07:59

na moje oko bolą Cię jajniki <diabel> nie wiem co to jest ale lekarz obowiązkowo !!
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 13 maja 2006, 09:13

Savalas pisze: nie wiem co to jest
Ani ja... <aniolek>
Savalas pisze:ale lekarz obowiązkowo
Otóż to!
Mroczny_Piskacz

Postautor: Mroczny_Piskacz » 13 maja 2006, 09:19

Czy przypadkiem nie dzieje się tak w przypadku określonych pozycji w jakich się kochacie? Na przykład na jeźdźca albo coś takiego? Nie jestem ekspertem ale może mieć to zwiazek z kręgosłupem. Polecam lekarską opinię.
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 13 maja 2006, 14:05

hehe moze to smieszne ale warto napisac...gdy mialem nadzerki to zdarzaly mi sie takie bole...moze tak jest z toba?
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”