Obsługa gumki :)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Vaceq
Początkujący
Początkujący
Obsługa gumki :)

Postautor: Vaceq » 28 maja 2006, 16:16

Sory za glupie pytanie. Wiem, ze brzmi to jak kurs obsługi zelazka na pare, ale czlowiek uczy sie cale zycie ;). Moze nie uwazalem na lekcji, albo jestem z innej planety, ale nie wiem czy gumke naklada sie na penisa ze sciagnietym napletkiem czy nie (???) <zdziwko>. Po swoich eksperymentach stwierdzilem, ze w pierwszym przypadku odczuwam bol, a w drugim niewielka przyjemnosc... Z gory dziekuje za pomoc! :) Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 28 maja 2006, 16:19

Wystarczy trochę poszukać, przeczytaj ten temat:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=7254
Obrazek
Vaceq
Początkujący
Początkujący
Postautor: Vaceq » 28 maja 2006, 16:32

dzieki. sory za zdublowanie tematu. a jednak wariant 1. przypuszczalem ze cos jest nie tak :). to moze rozwine watek w innym kierunku. moze ktos rowniez czuje dyskomfort fizyczny podczas sexu w glowce penisa? byc moze ja odczuwam, bo napletek nie schodzi mi w pelni swobodnie (mimo, ze nie mam stulejki). moze powinienem pojsc do lekarza?
Awatar użytkownika
Bulgo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Bulgo » 28 maja 2006, 19:52

Przeczytaj instrukcje, to bedziesz wiedzial :P
Obrazek
EuroBarre - zarabiaj spędzając czas w Internecie!!!
Szukam dziewczyny, proszę zostawiać swoje CV + 2 zdjęcia :P

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”