Mam pytanko... dzis kochalam sie z chlopakiem... gdy juz doszlo do wytrysku wytarlam sobie te wszystkie "ciecze" wyplywajace ze mnie chusteczka.... i zobaczylam ze "ciecz" nie jest przezroczysta czy biala... ale lekko czerwona.....

nie mam aktualnie okresu... jestem w trakcie brania tabletek anty... troche mnie to zaniepokoilo.... mysle ze nie moze to byc plamienie ktore wystepuje podczas brania 1 opakowania ( biore wlasnie pierwsze ) bo plamienie skonczylo mi sie juz pare dni temu... tzn jakis tydzien... a i tak bylo naprawde minimalne... moj chlopak sadzi ze to krawienie moze byc wywolane tym ze ostatnim razem gdy sie kochalismy chlopak dosc "ostro" piescil mnie palcami w "tamtym miejscu" i ze mogl mnie podraznic wiec teraz ta krew wyplynela razem z jego sperma.... czy to mozliwe

zeby mnei az tak podraznil

tzn bylo ostro... i to bardzo...

ale jesli mnie podraznil to dlaczego krew nei wyplynela od razu tylko dopiero nastepnego dnia przy kolejnym stosunku

a moze podraznil resztki blony dziewiczej ktora podobno do konca nie jest usuwana az do porodu...

( wspolzyjemy juz prawie rok ) jak myslicie
prosze o pomoc

.....::DoN't Go WaStInG YoUr EmOtIoNs::.....