i co teraz?dziwne zachowanie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

agacica
Bywalec
Bywalec
i co teraz?dziwne zachowanie

Postautor: agacica » 24 wrz 2006, 13:03

Zanim rozpoczelismy wspolzycie duzo o tym rozmawialismy. Ja bylam dziewica dlatego chcialam aby to zdarzylo sie w sposob wyjatkowy:) oczywiscie bylismy za antykoncepcja. Jednak on zawsze mowil ze to trudne jest aby wszystko zaplanowac, swiece, itd, ze najlepiej bedzie spontanicznie.
I stalo sie... bardzo spontanicznie... nie mielismy zadnego zabezpieczenia,, bo nie spodziewalam sie ze to stanie sie akurat dzis... naszczescie nie dokonczyl we mnie ale i tak przeciez istnieje plyn przed wytryskiem:/
Po calym zdarzeniu chcialam z nim o tym porozmawiac ze zrobilismy glupote w ogóle nie zabezpieczajac sie.. myslalam ze zaczniemy o tym rozmawiac jak dwoje doroslych ludzi on jednak powiedzial ze nie wie o co mi chodzi i nie ma tematu:/ ale jak nie ma tematu?przeciez trzeba sie zabezpieczac bo inaczej bede mlodociana matka:d
Niepokoi mnie jeszcze jeden fakt on o seksie w ogóle nie chce rozmawiac.. jeszcze nigdy bedac ze mna nie mial orgazmu... reka, pieszczotami... Gdy zapytalam sie Jego czemu tak jest on odpowiedzial ze "jego orgazm sie nie liczy i ze po co mi to do wiadomosci"
A mi jest przykro bo tez chcialabyma by odczuwal przyjemnosc bycia ze mna.... eh co mam robic??
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 24 wrz 2006, 13:19

szczerze? skoro on o seksie nie chce rozmawiac, nei chce nic wyjasniac, lekcewazy Cie...to ignoruj wszytsko co zwiazane z seksem, dopoki koles nie dorosnie i nie zrozumie, ze seks to nie tylko kilka pchniec penisem..
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 24 wrz 2006, 14:31

madziorka.m pisze:szczerze? skoro on o seksie nie chce rozmawiac, nei chce nic wyjasniac, lekcewazy Cie...to ignoruj wszytsko co zwiazane z seksem, dopoki koles nie dorosnie i nie zrozumie, ze seks to nie tylko kilka pchniec penisem..

popieram... w związku nie powinno być tematów tabu... trzeba umieć o wszystkim rozmawiać...
na dodatek gościu postąpił bardzo nieodpowiedzialnie... stosunek przerywany nie jest antykoncepcją... Skoro już ustaliliście, że jesteście za antykoncepcją i że ma być spontanicznie, to facet powinien nosić przy sobie chociaż gumki... Byłoby spontanicznie, ale bezpiecznie. A tak, to ja bym się na twoim miejscu zastanawiała i to poważnie... Tak bardzo mu zależy na tym, żeby zostać ojcem?
Awatar użytkownika
Lilith78
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Lilith78 » 25 wrz 2006, 12:27

i przede wszystkim ,przestan z nim sypiac.moze zmadrzeje ,bo wyraznie koles nie dorosl.czasami trzeba radykalnych rozwiazan.Ile wy macie lat?
Lili...."QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT"
"Kiedy nie mialam już nic do stracenia dostałam wszystko"
Kiedy o sobie zapomniałam ,odnalazłam samą siebie
Kiedy poznalam upokorzenie i całkowitą uległość stałam sie wolna."
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 wrz 2006, 12:31

Ja wiekszosc zycia jechalem na przerywanym i dzidzi ani widu ani slychu :]
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 wrz 2006, 12:35

Twoja wiekszosc ma sie ni jak jednak do mojej wiekszosci , zas ja też dzieci niechcianych nie mam , wiec ? <aniolek>

Zle napisalem , nie ma dzieci z stosunków przerywanych
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 wrz 2006, 17:52

Andrew pisze:nie ma dzieci z stosunków przerywanych

Taaa... zależy KTO przerywa.
Bo jak napalony małolat to nie wróżę wejścia w tempo <diabel>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 wrz 2006, 19:44

dalas sie zmanipulowac a faceta masz gnojka
poza tym seks jaki by nie byl - czy planowany czy nie - to Cie nie usprawiedliwia, ze sie nie zabezpieczylas . Prerwatywa to nie worek na zwloki, do kieszeni sie zmiesci.
Zmien sobie mezczyzne, bo czego by o nim nie mowic , to moze z kija nie spuszcza ale na Tobie trenuje .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
szilkret
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: szilkret » 26 wrz 2006, 20:13

Trochę facet nieczuły jest dla ciebie tym bardziej że to wasz pierwszy raz. Facet jak dla mnie spuścił z krzyża i dla niego sprawa załatwiona. Przyjrzyj sie dziewczyno gościowi bo zdaje sie że samolub a to nie wróży nic dobrego. Boje sie ze dostanie swoje i po jakims czasie zacznie sie psuć i nastąpi the end
<hmm> oby nie
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I wciąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami

"Julian Tuwim"
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 wrz 2006, 20:15

szilkret pisze:Facet jak dla mnie spuścił z krzyża

no wlasnie mowi , ze nie spuscil ;P jeden kit, trenuje na niej . MOze po cichu przezywa a z krzyza nie spuszcza, bo sie naspuszczal w klozecie. Jak to jest Panwowie , ile sie trzeba zmasakrowac w toalecie , zeby potem nie tryskac a orgazm miec <aniolek>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 wrz 2006, 20:17

jestescie wulgarni i niesmaczni ....czytają to wszak młodzi ...a feeeeee!!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 wrz 2006, 20:20

Wstreciucha pisze:Jak to jest Panwowie , ile sie trzeba zmasakrowac w toalecie , zeby potem nie tryskac a orgazm miec

Nie znam takiego przypadku :|
Pokaż mi taki okaz, a powiem Ci wszystko :P
Bo to inna karma - nie te klimaty, nie te "polucje" ;p
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 wrz 2006, 20:27

Andrew pisze:jestescie wulgarni i niesmaczni ....czytają to wszak młodzi ...a feeeeee!!

przepraszam :( wszyscy mi ostatnio zwracaja uwage, ze taka niegrzeczna jestem , obiecuje sie poprawic
Mysiorek pisze:Pokaż mi taki okaz, a powiem Ci wszystko :P

na pewno i tutaj znajda sie panowie, posiadajacy umiejetnosc szczytowania bez wytrysku ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 wrz 2006, 20:30

Nooo ja potrafie ! a co ? nic szczegulnego dla kogoś kto ma na liczniku troche tych stosunków !! <aniolek> nabywa sie potem wszak umiejetnosci , ale o tym tu juz było , znaczy taki temat był <browar>
agacica
Bywalec
Bywalec
Postautor: agacica » 27 wrz 2006, 17:50

zmusilam go do rozmowy o antykoncepcji. Powiedzial ze zatoleruje to co wybiore, wiec padlo na pigulki:) Ale jest jeszcze jedna sprawa.. nie moge przebolec tego ze moj (bo jego nie)pierwszy raz byl taki.. nijaki.. Ja chcialam aby bylo romantycznie wyjatkowo... gdy o tym rozmawialam z moim chlopakiem powiedzial jak zywkle ze nie dalo sie tego przewidziec.. moim zdaniem dalo:( Nie chce aby nasze pierwsze poczatki z seksem byly takie mechaniczne:/ aha ktos tu sie pytal ile mam lat -19
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 wrz 2006, 17:56

przestan traktowac seks jak wielkie narodowe wydarzenie , pierwszy raz z reguly jest rozczarowaniem - przynajmniej w kontrascie z nastepnymi :]
piszesz o tym , jakbys miala tu do kogos pretensje , ze bylo tak a nie siak . Bylo tak, jak sobie "zrobiliscie".
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 27 wrz 2006, 23:26

agacica pisze:Powiedzial ze zatoleruje to co wybiore, wiec padlo na pigulki:)

nie musiał się przejmować antykoncepcją i nadal będzie to robił, bo ty się będziesz zabezpieczać... ale w sumie to nawet lepiej, niż czekać, aż on by się o to postarał...
Wstreciucha pisze:przestan traktowac seks jak wielkie narodowe wydarzenie , pierwszy raz z reguly jest rozczarowaniem

no wiesz, chyba każda dziewczyna chciałaby, żeby ta chwila była wyjątkowa, romantyczna, a tu trach... brutalne zderzenie z rzeczywistością...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Re: i co teraz?dziwne zachowanie

Postautor: Jarek » 28 wrz 2006, 05:24

agacica pisze:naszczescie nie dokonczyl we mnie.

na czyje szczęście??

agacica pisze:co mam robić??.

...kieszonkowe odkładać na wózek, szukać i rezerwować miejsce w żłobku, żeby nie przerywać (szkoły).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 28 wrz 2006, 10:18

agacica pisze:Ja chcialam aby bylo romantycznie wyjatkowo...

moja siostra jak mi opowiada o swoim pierwsztm razie to mowi, ze byl wyjatkowy "to była wyjątkowa... strata czasu" :)

moj pierwszy raz tez nie byl jakis super romantyczny, ale mnie sie podobalo i niczego nie zaluje, chociaz drugi juz byl o wieeele lepszy, wiec nie przejmuj sie:)
"To jest tak, że gdy mam co chcę,

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 28 wrz 2006, 10:22

hathor pisze:no wiesz, chyba każda dziewczyna chciałaby, żeby ta chwila była wyjątkowa, romantyczna, a tu trach... brutalne zderzenie z rzeczywistością...

no i ? :? nie ograniczajmy sie do takich marzen :]
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 28 wrz 2006, 12:00

Taaa romantyczny pierwszy raz, co to za zasada w ogóle, a nie lepiej zeby byl romantyczny ten 20 raz jak juz nic nie boli ? nie wazne ktory raz wazne z kim chyba nie ? No ale ja mialem romantyczny pierwszy raz <aniolek> i kominek byl i swieczki, ale dobra nie o tym temat :P
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 wrz 2006, 13:00

Wstreciucha pisze:przestan traktowac seks jak wielkie narodowe wydarzenie , pierwszy raz z reguly jest rozczarowaniem - przynajmniej w kontrascie z nastepnymi

mój tam rozczarowaniem nie był. wiedziałam na co sie pisze, że nie bedzie wzniosle i superprzyjemnie. było tak jak sie tego spodziewałam
Inna sprawa jak sie nastawia na jakies superowe wzniosłe rzeczy to wtedy faktycznie jest rozczarowanie
TFA pisze:Taaa romantyczny pierwszy raz

romantyczne to moze byc to co przed samym seksem i ewentualnie po nim, sam akt z romantyzmem wtedy nie ma nic wspólnego
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 28 wrz 2006, 13:02

Dzindzer pisze:mój tam rozczarowaniem nie był.

a u mnie byl tak wielkim spontanem , ze nawet nie zastanowilam sie jaki byc powinien . W efekcie byl smieszny , a to z uwagi na okolicznosci. Wlasciwie chyba nigdy nie mogl byc lepszy - calkiem fajne wspomnienie .
Awatar użytkownika
Sun
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sun » 29 wrz 2006, 01:19

agacica pisze:Po calym zdarzeniu chcialam z nim o tym porozmawiac ze zrobilismy glupote w ogóle nie zabezpieczajac sie.. myslalam ze zaczniemy o tym rozmawiac jak dwoje doroslych ludzi on jednak powiedzial ze nie wie o co mi chodzi i nie ma tematu:/ ale jak nie ma tematu?przeciez trzeba sie zabezpieczac bo inaczej bede mlodociana matka:d

No to moje Kochanie miało wręcz odwrotnie. Rozmawialiśmy o zabezpieczeniu jeszcze przed Naszym Pierwszym Razem :) Ani ja mamusią teraz zostać nie chcę, ani on tatusiem <mruga>
Jakoś mało zainteresowany Tobą ten Twój facet. Nie mówiąc już o ramantyźmie, ale o realiźmie. Bez zabezpieczenia? <chory>

A co do mojego pierwszego razu... miło wspominać <zakochany>
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”