Nowicjusz

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Starcraft
Początkujący
Początkujący
Nowicjusz

Postautor: Starcraft » 03 paź 2006, 10:53

WitamWszystkich.Jestem tutaj po raz pierwszy jesli chodzi o dodanie posta,a forum czytam juz dosyc dlugo.Jestem z dziewczynajesli klopot zrobilem i dziekuje wam za szczere odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2006, 20:56 przez Starcraft, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 03 paź 2006, 11:21

Nie ten dzial, ale to powinienes wiedziec skoro juz od dluzszego czasu jestes na forum.
Jesli ona bedzie czuc presje ,ze MUSI dojsc bo inaczej to kiszka to na pewno nie dojdzie.To nie wyscigi.Myslisz ,ze ona nie czuje tej presji?Sam piszesz ,ze dla Ciebie to sprawa numer 1.Szlag by mnie trafil wkoncu gdyby facet co 5min pytal-"uz?doszlas?nie?...to dawaj od nowa".
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
messiah
Bywalec
Bywalec
Postautor: messiah » 03 paź 2006, 11:23

Moja dziewczyna mowi ze sex dla niej przestal juz byc jak dawniej fizycznoscia tylko ze mna jest prawdziwa oznaka milosci i ze (niby) dla mniej nie jest wazne czy dojdzie czy nie

Mowi ze z nikim jej tak nie bylo jak ze mna

A co ma mówić? :)

Ale dla mnie to jest sprawa nr. 1 mowilem jej to ze chce ze wszelkich sil ja zaspokoic itd,,,nie wiem czy po prostu chodzi o to ze mialem za soba 3 razy dopiero czy co..

Nie staraj się jej ze wszystkich sił zaspokoić. Nie kochaj się z zegarkiem. Ciesz się chwilą, tym, że masz partnerkę i ciesz się seksem. Doskonal technikę, wszystko powoli i z głową. Ważna jest atmosfera i nastawienie. I pamiętaj, że związek to nie tylko seks.

powodzenia
Starcraft
Początkujący
Początkujący
Postautor: Starcraft » 03 paź 2006, 11:30

Ale nie robie na niej takiej presji naprawde.Ona mowi ze chce dla mnie jak najlepiej a ona ze mnie strasznie kocha i zebym sie o nia nie martwil bo to nie wazne dla niej jest.Ja wspomnialem jej tylko ze tak jak ona mi strasznie na niej zalezy i chce jej dobrze zrobic zeby sie poczula usatysfakcjonowana.To dla mnie jest nr.1 mam go zakodowanego,nie pytam czy doszla itd pare razy jej tylko wspomnialem ze to wazne dla mnie.A co do pytania z poprzedniego postu czy to mozliwe ze po 3 partnerach nigdy nie miala orgazmu podczas stosunku tylko ze ze mna sie bardzo zblizyla do niego ze prawie doszla i to jeszcze przy moim 1 razie ??
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 03 paź 2006, 11:37

Starcraft pisze:czy to mozliwe ze po 3 partnerach nigdy nie miala orgazmu podczas stosunku tylko ze ze mna sie bardzo zblizyla do niego ze prawie doszla i to jeszcze przy moim 1 razie ??

W zyciu wszystko jest mozliwe :] Pytanie ile miala lat przy poprzednich partnerach...jak 13-14 to zapewne ,ze dojsc nie mogla.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.

Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,

czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko

inne."
Starcraft
Początkujący
Początkujący
Postautor: Starcraft » 03 paź 2006, 12:14

No bez przesady:>Jak byla z tamtymi to miala ~16 i troche ponad...teraz ma 18 skonczona...ale nie ze w ogóle nie miala tylko żę podczas stosunku...nie licze jakis minetek czy palcowek :p a ze ze mna prawie dostala...dziwne:)i to za moim 1 szym hmm
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 03 paź 2006, 12:19

Starcraft pisze:jak to odbierac

Dobrze :)
Starcraft pisze:co zrobic bym ja zaspokoil do konca....

Uwolnić się od takiego myślenia, być spontanicznym, a życie przyniesie najprostsze rozwiązania.
Przecież jesteście dopiero 1 miesiąc razem :|
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Starcraft
Początkujący
Początkujący
Postautor: Starcraft » 03 paź 2006, 12:44

Ehhh no racja racja....dopiero miesiac....ale mnie ssie od srodka zeby to bylo juz,chcialbym ja na kazdym kroku zadowolic by byla dumna,mowi to wprawdzie ze i tak robie niby za duzo i nigdy tak szczesliwa nie byla ale ja chce wiecej:pDziekuje wam wszystkim jeszcze raz <przytul>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 03 paź 2006, 13:07

Starcraft pisze:ale ja chce wiecej

Sie wie. Ale takie chcenie może być hamulcem spontaniczności.

Dla kobiet orgazm nie jest tak ważny jak orgazm u facetów.

Dla kobiet własny orgazm nie jest tak ważny, jak kobiecy orgazm dla facetów
<faja>

:D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 paź 2006, 16:37

Mysiorek pisze:Dla kobiet orgazm nie jest tak ważny jak orgazm u facetów.

Dla kobiet własny orgazm nie jest tak ważny, jak kobiecy orgazm dla facetów

Słusznie :) Natomiast do tych nierówności dodałbym jeszcze równanie, że dla normalnego faceta, który lubi zarówno dawać jak i brać oba orgazmy są równie ważne :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 03 paź 2006, 17:03

Starcraft pisze:Jestem z dziewczyna juz ponad miesiąc czasu.
Starcraft pisze:a ona ze mnie strasznie kocha

npo na pewno po tym miesiacu tak strasznie kocha
Starcraft pisze:czy to mozliwe ze po 3 partnerach nigdy nie miala orgazmu podczas stosunku

no pewnie, że mozliwe. ale orgazmu z nimi nie miała nigdy czy tylko nie miala przy penetracji ?/
Mysiorek pisze:Dla kobiet orgazm nie jest tak ważny jak orgazm u facetów.

dokładnie, wiekszosc kobiet nie ma zajoba na punkcie orgazmów. Dla nas seks może byc satysfakcjonujacy równiez bez orgazmów
Starcraft
Początkujący
Początkujący
Postautor: Starcraft » 03 paź 2006, 20:02

Naprawde "az tak" kocha...to ze jestesmy razem miesiac nic nie znaczy a co bylo wczesniej moglo byc duuuzo:>Tzn miala kontakty fizyczne z innymi , orgazm miala tyle ze nie podczas penetracji.I czy to mozliwe ze ze mna i jeszcze jako moj 1 raz tak to odczula ze powiedziala ze zabraklo jej minimalnie zeby dojsc podczas stosunku i malo tego ze wytrzymalem niezbyt dlugo w niej?Czy po prostu na pocieszenie mnie tak powiedziala?
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 03 paź 2006, 20:41

Starcraft pisze:Ale dla mnie to jest sprawa nr. 1 mowilem jej to ze chce ze wszelkich sil ja zaspokoic itd

to Ci w koncu tych sil zabraknie
Przywyknij czlowieku , ze kobieta spelniona NIE ZAWSZE oznacza kobieta z orgazmem .
Dopoki na piedestale w calym akcie ustawiac bedziesz jej orgazmy , myslac o nim obsesyjnie, to nigdy nie bedziecie mieli z tego przyjemnosci . Jednym slowem - tutaj nie sprawdza sie popularna obecnie maksyma "mysl ma moc sprawcza" :]
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Starcraft
Początkujący
Początkujący
Postautor: Starcraft » 03 paź 2006, 20:49

Juz rozumiem:)dziekuje wam za pomoc <przytul> :*

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”