Nowicjusz
Moderator: modTeam
Nie ten dzial, ale to powinienes wiedziec skoro juz od dluzszego czasu jestes na forum.
Jesli ona bedzie czuc presje ,ze MUSI dojsc bo inaczej to kiszka to na pewno nie dojdzie.To nie wyscigi.Myslisz ,ze ona nie czuje tej presji?Sam piszesz ,ze dla Ciebie to sprawa numer 1.Szlag by mnie trafil wkoncu gdyby facet co 5min pytal-"uz?doszlas?nie?...to dawaj od nowa".
Jesli ona bedzie czuc presje ,ze MUSI dojsc bo inaczej to kiszka to na pewno nie dojdzie.To nie wyscigi.Myslisz ,ze ona nie czuje tej presji?Sam piszesz ,ze dla Ciebie to sprawa numer 1.Szlag by mnie trafil wkoncu gdyby facet co 5min pytal-"uz?doszlas?nie?...to dawaj od nowa".
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
Moja dziewczyna mowi ze sex dla niej przestal juz byc jak dawniej fizycznoscia tylko ze mna jest prawdziwa oznaka milosci i ze (niby) dla mniej nie jest wazne czy dojdzie czy nie
Mowi ze z nikim jej tak nie bylo jak ze mna
A co ma mówić?
Ale dla mnie to jest sprawa nr. 1 mowilem jej to ze chce ze wszelkich sil ja zaspokoic itd,,,nie wiem czy po prostu chodzi o to ze mialem za soba 3 razy dopiero czy co..
Nie staraj się jej ze wszystkich sił zaspokoić. Nie kochaj się z zegarkiem. Ciesz się chwilą, tym, że masz partnerkę i ciesz się seksem. Doskonal technikę, wszystko powoli i z głową. Ważna jest atmosfera i nastawienie. I pamiętaj, że związek to nie tylko seks.
powodzenia
Ale nie robie na niej takiej presji naprawde.Ona mowi ze chce dla mnie jak najlepiej a ona ze mnie strasznie kocha i zebym sie o nia nie martwil bo to nie wazne dla niej jest.Ja wspomnialem jej tylko ze tak jak ona mi strasznie na niej zalezy i chce jej dobrze zrobic zeby sie poczula usatysfakcjonowana.To dla mnie jest nr.1 mam go zakodowanego,nie pytam czy doszla itd pare razy jej tylko wspomnialem ze to wazne dla mnie.A co do pytania z poprzedniego postu czy to mozliwe ze po 3 partnerach nigdy nie miala orgazmu podczas stosunku tylko ze ze mna sie bardzo zblizyla do niego ze prawie doszla i to jeszcze przy moim 1 razie 
Starcraft pisze:czy to mozliwe ze po 3 partnerach nigdy nie miala orgazmu podczas stosunku tylko ze ze mna sie bardzo zblizyla do niego ze prawie doszla i to jeszcze przy moim 1 razie
W zyciu wszystko jest mozliwe
Pytanie ile miala lat przy poprzednich partnerach...jak 13-14 to zapewne ,ze dojsc nie mogla."Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
inne."
inne."
- Sir Charles
- Weteran

Mysiorek pisze:Dla kobiet orgazm nie jest tak ważny jak orgazm u facetów.
Dla kobiet własny orgazm nie jest tak ważny, jak kobiecy orgazm dla facetów
Słusznie
soul of a woman was created below
Starcraft pisze:Jestem z dziewczyna juz ponad miesiąc czasu.
Starcraft pisze:a ona ze mnie strasznie kocha
npo na pewno po tym miesiacu tak strasznie kocha
Starcraft pisze:czy to mozliwe ze po 3 partnerach nigdy nie miala orgazmu podczas stosunku
no pewnie, że mozliwe. ale orgazmu z nimi nie miała nigdy czy tylko nie miala przy penetracji ?/
Mysiorek pisze:Dla kobiet orgazm nie jest tak ważny jak orgazm u facetów.
dokładnie, wiekszosc kobiet nie ma zajoba na punkcie orgazmów. Dla nas seks może byc satysfakcjonujacy równiez bez orgazmów
Naprawde "az tak" kocha...to ze jestesmy razem miesiac nic nie znaczy a co bylo wczesniej moglo byc duuuzo:>Tzn miala kontakty fizyczne z innymi , orgazm miala tyle ze nie podczas penetracji.I czy to mozliwe ze ze mna i jeszcze jako moj 1 raz tak to odczula ze powiedziala ze zabraklo jej minimalnie zeby dojsc podczas stosunku i malo tego ze wytrzymalem niezbyt dlugo w niej?Czy po prostu na pocieszenie mnie tak powiedziala?
- Wstreciucha
- Weteran

Starcraft pisze:Ale dla mnie to jest sprawa nr. 1 mowilem jej to ze chce ze wszelkich sil ja zaspokoic itd
to Ci w koncu tych sil zabraknie
Przywyknij czlowieku , ze kobieta spelniona NIE ZAWSZE oznacza kobieta z orgazmem .
Dopoki na piedestale w calym akcie ustawiac bedziesz jej orgazmy , myslac o nim obsesyjnie, to nigdy nie bedziecie mieli z tego przyjemnosci . Jednym slowem - tutaj nie sprawdza sie popularna obecnie maksyma "mysl ma moc sprawcza"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”