od zawsze mialem takie problemy ze soba..a moze to jest normalne? masturbacja nigdy nie byla dla mnie rzecza jakas wyjatkowo przyjemna, bylo to po prostu lekko mile przezycie i nic wiecej.... i teraz to przeklada sie na kontakt z dziewczyna.. seksu nie bylo tylko petting i seks oralny... i ku mojemu zdziwieniu nadal oprocz lekkiej przyjemnosci ktora mnie nie satysfakcjonuje nie czuje kompletnie nic,
jedyne co sie poprawilo to sama mozliwosc pieszczenia i bycia pieszczonym przez ukochana osobe, ktora to przyjemnosc nie rowna sie niczemu innemu...
zreflektowalem sie na ten temat gdy podczas pieszczot dziewczyna polozyla glowke na mojej klatce piersiowej... i stwierdzila ze moje serce bije w normalnym tempie i ze nawet nie mam oddechu przyspieszonego...
co na to powiecie?
brak satysfakcjonujacej przyjemnosci
Moderator: modTeam
Gt10 pisze:co na to powiecie?
Żeś za młody na sex. Zacząłeś tak patetycznie, że myślałam iż masz ze 25 lat. A tu taki szczawik.
Czerapania przyjemności z sexu trzeba się uczyć. Chyba, że to po prostu nie ta dziewczyna.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran